Køb lækre Petit four

Køb fantastiske cheesecakes!

Figurer i fondant

Lav selv søde figurer

Køb Petit Four her

Køberne anmelder kagerne

Børnenes flotte kursus kager - Se de nye!

  • fondant-bamse-til-kage-71
  • FRANSK NOUGAT 1pf
  • slide show112
  • petitfour med frangeliteny
  • 4fyldt-chokoladeslide
  • olof-i-fondant456
  • roser i fondant456
  • petitfour med hindbaerny
  • slide show x3x
  • slide show x11

  • petitfour med kaluhany
  • blomster-i-fondant-71
  • pistacie petitny

Det rigtige fyld til Bryllupskager

indhold i bryllupskager Bryllupskage fyld

Er bryllupskage med passionsfrugt det rigtige?

Hvad skal min bryllupskage smage af - skal det være passion, hindbærmousse eller...?
Det kan være svært at vælge det rigtige fyld bryllupskagen, der er jo ligeså mange smagsvarianter, som du kan forestille dig. 

Hvis brylluppet er om sommeren, kan det naturlige valg være friske frugter, for der er så mange at vælge imellem. Det kunne f.eks. være en mousse med friske jordbær og blåbær eller en mousse med friske brombær og limesaft. En ting du altid skal huske er, at tilsætte lidt sukker til bærrene, for at få bærsmagen mere fremhævet, ca.10-20g sukker pr. 100g bær, alt efter hvor sure eller søde de er.

Passionsfrugt i bryllupskage

I sensommerperioden er det sæson for passionsfrugt, figner, druer og blommer. Passionsfrugten smager helt fantastisk - en lidt tropisk smag - så hvis du laver en passionsmousse til din bryllupskage, vil en mørk chokoladetrøffel være den helt rigtige smagssammensætning.

En anden mulighed er, at du kan lægge noget figenkød i en cognac-lage natten over. Derefter lave en mousse af figenkødet og kandiseret mandler. Denne kombination er især god, når den ligger imellem nogle svampede vanilje lagkagebunde. Og granatæbler kan også bruges som fyld i bryllupskager, de smager dejligt og er meget dekorative i moussen.


Dejlig lagkage med passionsmousse


link til passions kage

En anden kombination i en bryllupskage, som har massevis af anderledes smagsnuancer, er en frisk vaniljemousse med citron og på bundene er der lagt et tykt lag kivikompot, med nederste bund i bryllupskagen som en marcipanbund(marzarinbund). 

Man kan sagtens bruge frosne bær, til at lave forskellige mousser - nogle gange er der faktisk mere smag i bær fra frost, især i jordbærrene. Men husk altid at tilsætte lidt sukker eller honning, for at fremhæve smagen.
Lad os sige at din bryllupskage er i 2 eller flere lag og der er to forskellige slags mousse du ikke kan vælge imellem. En måde at løse det på, kan være at lave hvert lag skiftevis med de 2 forskellige slags mousse:-)

Deltag på vores kursus i at lave en bryllupskage i etager


Andre relevante artikler:

Er det dyrt at lave en bryllupskage?
Bryllupskagetraditioner
Kage Sofa/bamser medlemskage
Macarons m. orange medlemskage


Se tips og gode råd.!
Hvorfor måleskeer..?

Petit four opskrifter

Lav selv lækre petit fours

Kageskabeloner

Lav selv flot kagepynt

Billig fondant

Ønsker og idéer til kageopskrifter

Mere om kager

Lav kager online

Se hvordan du kan lave kager online!