Køb lækre Petit four

Køb fantastiske cheesecakes!

Figurer i fondant

Lav selv søde figurer

Køb Petit Four her

Køberne anmelder kagerne

Børnenes flotte kursus kager - Se de nye!

 • fondant-bamse-til-kage-71
 • FRANSK NOUGAT 1pf
 • slide show112
 • petitfour med frangeliteny
 • 4fyldt-chokoladeslide
 • olof-i-fondant456
 • roser i fondant456
 • petitfour med hindbaerny
 • slide show x3x
 • slide show x11

 • petitfour med kaluhany
 • blomster-i-fondant-71
 • pistacie petitny

Firmaarrangement og kager

firma kursus i kager  

Bestil et hyggeligt firmakursus i kager 

Hvis jeres virksomhed en gang imellem laver firmaarrangementer for personalet, så prøv at få nogle hyggelige og sjove timer sammen på et firmakusus eller en polterabend, hvor i laver kager.

Når der afholdes et firma arrangement i kager, skal I forinden kurset afholdes vælge, ud fra stort set hele vores kursusprogram, hvilken kage I ønsker at lave. Alle deltagerne skal lave hver deres egen kage, naturligvis med professionel instruktion undervejs. Det er ikke nødvendigt at man har prøvet at lave kager før, for at deltage - alle får instruktion ud fra deres individuelle niveau. Kurset kan foregå både midt på dagen, om eftermiddagen/aften, eller i weekenden. Firmakurset foregår i Petitfour.dk´s lokaler i Roskilde, Ringstedgade 21C.

I kan også i forbindelse med en polterabend eller et "veninde-træf", starte med et kursus hos mig i Roskilde. Så kan I få et sjovt og hyggeligt kage arrangement sammen.

Der skal dog minimum betales for 6 personer.

 

Hvis du/I synes at det lyder tiltalende, så kontakt mig endelig via "kontakt", så finder vi det bedste arrangement til jer.

firmaarrangement og kager


Seneste anmeldelser fra et firmaarrangement og polterabends kage arrangement:

ratingratingratingratingrating
Polterabend: Vi havde den bedste oplevelse med Susanne og hende vilde kageevner. Susanne havde sørget for det hele og rammen var sat til at vi kunne hygge os. Susanne havde endda sørget for et overraskelsesmoment til slut - vi havde de hyggeligste timer og lærte at lave de lækreste flødeboller som vi alle fik med hjem. Vi kan kun anbefale kurser hos Susanne og vil hellere end gerne komme igen :) Rikke Simonsen, d.01.06.2015"

ratingratingratingratingrating
Vi deltog i et privat cupcake pyntekursus med vores lille personaleforening. Vi havde en super hyggelig aften og lærte rigtigt meget. Der er flere der efterfølgende har været ud og investere i værktøj og pynt til cupcakes og andre kager. Vi vil helt sikkert gerne komme igen til et andet arrangement. Charlotte Fuglsang, Køge d.4.05.2015"

ratingratingratingratingrating
Polterabend.
Med tusind tak for et virkeligt godt polterabend arrangement, giver jeg hermed Susanne og Petitfour.dk de bedste anbefalinger! Susanne hyggede virkelig med os, og var en dejlig hjælpende hånd både i forhold til inspiration, vejledning, udførelsen og ikke mindst babysitningen af lille Mathilde, som vist også nød kurset på sin egen måde Blinkende ansigt. Tiden fløj for hurtigt afsted, og vi var alle helt enige om, at det IKKE var sidste besøg hos Petitfour.dk "Margit Jørgensen". d.14.09.2014

ratingratingratingratingrating
Polterabend.  
Jeg havde en helt forrygende polterabend sammen med 4 veninder, i Susannes hyggelige værksted. Vi dekorerede cupcakes, hyggede og grinede en masse. Det var en super god eftermiddag og Susanne formåede at skabe en rigtig dejlig stemning, med plads til både nørkleri og fjolleri. Undervisningen var meget pædagogisk og der var både tid til at gå i detaljer og prøvesmage alle ingredienserne ;-). Vi havde bare en rigtig dejlig eftermiddag, og kan varmt anbefale Susannes kurser. Jeg tror ikke, det var sidste gang, jeg var forbi petitfour. "Katrine Olesen".


Seneste anmeldelse fra et firma kage arrangement:

ratingratingratingratingrating
Vi havde en super hyggelig aften i selskab med Susanne. Vi var 13 glade piger, som hver skulle lave en festkage i to lag. Det blev til 13 forskellige flotte kager... Susanne er meget nærværende og opmærksom på hver enkelt person, så vi følte os rigtig godt tilpas, men tiden gik bare alt for hurtigt. Det gør den jo som bekendt i godt selskab :-) Dorte Marie Hansen, Kalundborg. d.26.04.2015"

ratingratingratingratingrating
Sjovt og lærerigt
Alletiders kursus :) kan klart anbefales til andre. Faktisk noget alle burde prøve - så sjovt og så lærerigt. :) Vi var en flok kollegaer, der skulle finde på noget at lave sammen inden vi skulle ud at spise - og det var bare en stor succes :) Tusinde tak Susanne for en fantastisk velkomst og et fantastisk kursus - jeg kommer helt sikkert igen og lærer noget andet også :)" Jette Skare, Svendsen Sport A/S

Klik her for at læse flere anmeldelser

Andre relevante artikler:

Kagekurser - se kursusoverblikket
Anmeldelser fra kagekurser

Hvorfor petitfour.dk´s kagekurser?

 

Se tips og gode råd.!
Hvorfor måleskeer..?

Petit four opskrifter

Lav selv lækre petit fours

Kageskabeloner

Lav selv flot kagepynt

Billig fondant

Ønsker og idéer til kageopskrifter

Mere om kager

Lav kager online

Se hvordan du kan lave kager online!