Køb lækre Petit four

Køb fantastiske cheesecakes!

Figurer i fondant

Lav selv søde figurer

Køb Petit Four her

Køberne anmelder kagerne

Børnenes flotte kursus kager - Se de nye!

  • fondant-bamse-til-kage-71
  • FRANSK NOUGAT 1pf
  • slide show112
  • petitfour med frangeliteny
  • 4fyldt-chokoladeslide
  • olof-i-fondant456
  • roser i fondant456
  • petitfour med hindbaerny
  • slide show x3x
  • slide show x11

  • petitfour med kaluhany
  • blomster-i-fondant-71
  • pistacie petitny

Rund bryllupskage

Kan jeg lave en rund bryllupskage, der er større end de springforme jeg kan købe, og hvordan gør jeg ? Svaret er JA - det kan du godt. Se her hvordan.

Først finder du ud af hvor mange personer kagen skal være til. Skal bundene være tykke eller tynde, og skal det være chokoladebunde, lyse bunde eller mazarinbunde. Hvor mange lag og etager skal kagen være i, hvad skal indholdet være, skal det være ren frugtmousse eller skal der også være et lag med chokoladetrøffel og skal det være hvid, lys eller mørk chokolade der bruges ?

Når du har fundet svar på alle disse spørgsmål, kan du gå i gang med det praktiske. Lad os sige du skal lave en rund bryllupskage til ca. 30 personer i to lag, hvor der bliver brugt tykke lyse bunde med hvid chokolade i, en blåbærmousse og en hvid chokoladetrøffel. Først skal der fremstilles en bund hvor kagen kan placeres på. Du kan enten få en plade skåret hos en tømrer, eller skære den ud selv.

Start med at lave det pynt du vil bruge til kagen, marcipanblomster, grønne blade, liljer, glasurpynt osv... Derefter laver du den hvide chokoladetrøffel og bager nogle tykke lyse lagkagebunde med hvid chokolade på en alm. bradepande fra din ovn. Læg bundene oven på hinanden og skær ud efter den store skabelon, del den sidste bund i 4 lige store stykker, læg dem oven på hinanden og skær ud efter den lille skabelon. Lav blårbærmoussen og pisk chokoladetrøfflen, smør først halvdelen af blåbærmoussen i første lag, derefter alt den hvide chokoladetrøffel og til sidst resten af blåbærmoussen, stil kagerne i køleskabet til dagen efter.

Lav fondant og sprøjteglasur, overtræk kagerne og stil den store kage op på din bryllupskagebund, den lille kage oven på og pynt kagen færdigt. Nu er der en fin stor rund bryllupskage uden brug af springforme, lige i den størrelse du ønskede.

bryllupskage3                             bryllupskage-01

Relevante links og opskrifter:

Mere om bryllupskager

Lagkagebund     Mazarinmasse      chokoladelagkagebund      Sprøjteglasur

Se tips og gode råd.!
Hvorfor måleskeer..?

Petit four opskrifter

Lav selv lækre petit fours

Kageskabeloner

Lav selv flot kagepynt

Billig fondant

Ønsker og idéer til kageopskrifter

Mere om kager

Lav kager online

Se hvordan du kan lave kager online!