Køb lækre Petit four

Artikler

Kage anmeldelser fra kunder

kage anmeldelser"Ved Dansk Bibliofil-Klubs 75-års jubilæum afholdt på Thorvaldsens Museum leverede Susanne et imponerede udvalg af petit fours. Hver eneste lille kage smagte udsøgt og alle var de små kunstværker. Alle gæster, jeg hørte eller overhørte talte om dem, og der var bemærkninger om, at det her var da noget, man virkelig ville huske! De var på alle måder med til at gøre receptionen til noget særligt. Tusind, tusind tak"Kira Moss, København 18.06.17"

kage anmeldelser"De bedste macarons og petit four jeg nogensinde har smagt. Jeg holdte stor fødselsdag for over 50 mennesker, alle var imponeret over de smukke kreationer og den fantastiske smag. glæder mig allerede til næste arrangement. Bestiller helt klart lækre kager fra Susanne igen."Mette Rosenvold Kehler, Rosikilde 14.11.16"

kage anmeldelser "MEGA lækre petit four. Vi valgte den nemme løsning til min søns fødselsdag og købte et udvalg af petit four til kaffegæsterne. Det fortrød vi ikke! Hold da op hvor var det lækkert! Glæder os til næste anledning, hvor vi selvfølgelig bliver nødt til at vælge den nemme løsning igen.:)"Tina Frostholm Thestrup. Roskilde  d.6.11.2016"

kage anmeldelser"Min veninde og jeg holdte babyshower for en super sød fælles veninde. Hun venter en pige, så selvfølgelig var der et hav af lyserøde macarons ;) Vi er simpelhen blevet fan af dine macarons :) "Tøserne (Marie og Pernille) fra Haslev, d.17.9.2016"

kage anmeldelser"Yderst lækre petit fours og macarons som blev severet til mit jubilæum - "Per K., Lundtofte, d.16.9.2016"

kage anmeldelser"Hej Petit four. Jeg var inde og hente kager hos jer d. 12-9-16 sammen med min datter på 6 år. Dejligt smil man møder, når man træder ind af døren og så vi fik lov til at komme ind og beundre den flotte kageudstilling. Kagerne smagte iøvrigt også  fantastisk, så en dejlig oplevelse hele vejen igennem. Mange hilsner "Sophie Madsen, Veddelev, d.15.9.2016"

kage anmeldelser"Hold nu op nogle lækre kager - ultimativt de bedste jeg har smagt. Eeeelsker jeres petit four især den med blåbær og tiramisu Mange hilsner "Ellen M. Veddelev, d.7.9.2016"

kage anmeldelser"Jeg har fokælet mine kolleger med de lækreste petit fours fredag eftermiddag. Stor jubel, så nu "skal" jeg have kage med hver fredag   Vi var især meget oppe at køre over at smagen var så forskellig på de 8 varianter varianter vi smagte. Laura Sæby, Køge, d. 4.9.2016." 

kage anmeldelser"Vi købte kager til en særlig lejlighed hos Susanne (Petitfour.dk), fordi vi var blevet anbefalet af nogle bekendte, som havde være på kagekursus hos Susanne. Vi var meget imponeret over hvor smukke kagerne var og smagen var bare fantastisk! Det er ikke sidste gang vi gør det :-) "Bente og John Jensen, Hvidovre, d.29.8.2016"

kage anmeldelser"Kuren er på pause når jeg skal spise jeres kager Susanne. Det er nu 3. gang jeg har fået kager fra jer, og jeg venter bare på at der kommer en anledning igen til at få nye kager ;-) LÆKKERT LÆKKERT "P. Dalsgaard, Ringsted, d. 27.8.2016"

kage anmeldelser"Hej Susanne, Vi købte petit fours og macarons til vores bryllup 20/8-16 og brugte kagerne som en dessert. Vi serverede kagerne sammen med frisk frugt og det blev en kæmpe success..! Kagerne blev nydt og rost af alle. Tusind tak for lækre kager. "Tina Laursen, Allerød, d.26.8.2016"

kage anmeldelser"Tak for et dejligt kagearrangement d. 8. marts - dine små petit four smagte helt fantastisk. Vi har efterfølgende købt Petit Four til min 60 års fødselsdag og med stor succes. Tak Susanne."Kirsten og Jesper, Roskilde d.28.3.2016"

kage anmeldelser"Mums var det eneste vi kunne sige, da min veninde og jeg var til kageevent hos Susanne. Vi fik en tallerken med et udvalg af petit four og fudge og det var her mit "mums" kom ind i billedet. Den ladridsfudge var bare så lækker. "Trine og Heidi, København Ø. d.10.3.2016"

kage anmeldelser"Tak for et helt fantastisk kage-arrangement. Vi fik den fineste tallerken med dine superlækre petit four, som smagte helt forrygende:) Man kan helt sikkert finde en lækker petit four for enhver gourmet "kræsen" gane hos dig. Jeg kan kun anbefale, at man prøver smagsoplevelsen af dine skønne petit four"."Yvonne Laursen, Roskilde, d.9.3.2016"

kage anmeldelser"Alt var udført til mindste detalje og smagen var himmelsk. "Pia og Per, Tune, d.8.3.2016"

kage anmeldelser"Simone og jeg havde et dejligt besøg i din "lille" hyggelige butik. Vi er pjattet med dine petit four os snakker og diskuterer form, smag struktur, opbygning og udseende. Jeg må sige at jeg er overvældet over hvor meget du havde gjort ud af det, det sad lige i øjet. Du har den helt rigtige forretningsforståelse og er utrolig service minded overfor kunderne, som helt klart viser mig at du elsker dit job og er passioneret. Det kan jeg utroligt godt lide. Så endnu engang tak for at give os en dejlig søndag med nogle fantastisk smagsoplevelser. De bedste hilsner og på gensyn. "Pia og Simone Wollesen, Tune, d.8.3.2016"

SKRIV EN ANMELDELSE AF DIN KAGEOPLEVELSE MED KAGER FRA PETITFOUR.DK 

Nedenfor må du rigtigt gerne skrive om din oplevelse af kager du har fået fra Petitfour.dk.

Tusind tak for din tilbagemelding!

Hvor tilfreds var du med kagerne du fik fra petitfour.dk?:*
Navn:*
Her kan du skrive flere kommentarer om kagerne:*
Har du lyst til at købe kager hos Petitfour.dk en anden gang? *
Indtast tegnene du ser i boksen: