Køb dejlige nougats

Køb fantastiske cheesecakes!

Velkommen, Gæst
Brugernavn: Adgangskode: Husk mig
Bryllupskager
  • Side:
  • 1

EMNE: Hvad gør jeg forkert?

Hvad gør jeg forkert? #616


  • Indlæg:175 Modtagne TAK: 27
  • Susanne's profilbillede
  • Susanne
  • Administrator
  • IKKE ONLINE
  • Karma: 2
Hej Vibeke :-)
Jeg ved du kan få det i Matas ellers kan du skrive køb kakaosmør i Google kommer der en del steder hvor du kan bestille det online.
Kh Susanne
Ejer af Petitfour.dk
Administratoren har deaktiveret offentlig skriveadgang.

Hvad gør jeg forkert? #614


  • Indlæg:10 Modtagne TAK: 3
  • vivalby's profilbillede
  • vivalby
  • Aktiv bruger
  • IKKE ONLINE
  • Karma: 0
Hej Susanne
Tusind tak for dine svar. Jeg vil prøve at komme kakaosmør i næste gang (havde ellers lige svoret, at jeg ALDRIG skulle lave dem mere, selvom det smager fantastisk)
Måske har jeg rørt dejen til bunden for meget, det er tænkeligt.

Har du et godt fif til indkøb af kakaosmør, jeg synes ikke det er så let at få fat i.
Venlig hilsen Vibeke
Administratoren har deaktiveret offentlig skriveadgang.

Hvad gør jeg forkert? #613


  • Indlæg:175 Modtagne TAK: 27
  • Susanne's profilbillede
  • Susanne
  • Administrator
  • IKKE ONLINE
  • Karma: 2
Hej Vibeke :)
Du kan prøve at bage bundene lidt længere og pas på at mazarinmassen ikke kører for længe for så bliver bundene porøse. Du kan købe noget cacaosmør (chokoladefedt) og blande 50-100 g pr. kg. chokolade, så er den meget nemmere at arbejde med. Du kan godt fryse Sarah Bernard, det eneste problem er at når de tør op kommer der fugt på chokoladen.
Mvh Susanne ;)
Ejer af Petitfour.dk
Administratoren har deaktiveret offentlig skriveadgang.
Følgende bruger(e) har sagt tak: vivalby

Hvad gør jeg forkert? #612


  • Indlæg:10 Modtagne TAK: 3
  • vivalby's profilbillede
  • vivalby
  • Aktiv bruger
  • IKKE ONLINE
  • Karma: 0
Hej Susanne.
Jeg har et par gange lavet din petit four med orange, marcipan og nougat. Det var begge gange rigtig svært at overtrække kagerne med den lyse chokolade. Kagen glider simpelthen af kniven eller der går et stykke af, som lander i chokoladen. Det virker som om kagen er for blød/usammenhængende, og chokoladen er for tyk. Hvad gør jeg forkert?

Lige et simpelt spørgsmål: Kan man fryse små petit four Sarah Bernard?

Venlig hilsen Vibeke
Administratoren har deaktiveret offentlig skriveadgang.
  • Side:
  • 1
Tid til at oprette siden: 0.280 sekunder
Leveret af Kunena Forum
Se tips og gode råd.!
Hvorfor måleskeer..?

Petit four opskrifter

Lav selv lækre petit fours