Køb lækre Petit four

Køb fantastiske cheesecakes!

Velkommen, Gæst
Brugernavn: Adgangskode: Husk mig
Bryllupskager
  • Side:
  • 1

EMNE: Bryllupskage

Bryllupskage #623


  • Indlæg:1
  • Heso's profilbillede
  • Heso
  • Ny i Kageforum
  • IKKE ONLINE
  • Karma: 0
Hej Susanne.
Tak for medlemskab.

Jeg har lige brug for lidt råd omkring bryllupskagen til min datter og svigersøn.
Jeg lægger kagen sammen torsdag/fredag og den består af lækre bunde og blåbær- og hvid chokolademousse.
Jeg har læst mig frem til, at når man overtrækker med fondant, så skal man helst bruge en smørcreme at smøre kagen op med for at fondanten ikke smelter, er det korrekt?
Et spørgsmål der også trænger sig på er, kan jeg overtrække kagen fredag aften, eller vil det ødelægge fondanten på kagen?
Problemet er at vi er under et stort tidspres da de skal vies kl. 12 men i en anden by end hvor vi bor.

Med venlig hilsen
Helle
Administratoren har deaktiveret offentlig skriveadgang.
  • Side:
  • 1
Tid til at oprette siden: 0.092 sekunder
Leveret af Kunena Forum
Se tips og gode råd.!
Hvorfor måleskeer..?

Petit four opskrifter

Lav selv lækre petit fours