køb Nytårs gourmet dessert her

Figurer i fondant

Lav selv søde figurer

Studenterhue i kage - lav den selv til festen

opskrift på studenterhue i kage

I slutningen af juni måned, er det højsommer og studenter tid. Mange unge mennesker som afslutter deres gymnasietid og bliver færdige som studenter, går en god tid i møde - de er færdige med gymnasiet. Vil du lave en speciel kage til studenten og de andre til studenterfesten, så kan du her få opskriften med video, så du selv kan lave en studenterhue som kage. 

Det vil være med til at markere denne dag som en helt speciel dag. Du kan se opskriften og videolink, som viser hvordan du laver kagen helt fra start til slut, hvis du følger dette link under temakager. Derinde finder du link til studenterhue kagen - husk at du skal have oprettet en profil her på petitfour.dk - det er naturligvis helt gratis. :-)

opskrift på studenterhue i kage

Du bliver helt gratis medlem Petitfour.dk - ved hjælp af dette Meld dig ind - link . Så har du fuld adgang til alle de dejlige kageopskrifter med detaljerede instruktions videos, så du kan lave dem selv. Du kan også logge dig ind i "Mit Petitfour.dk-boksen" til højre, hvis du er medlem i forvejen og har lyst til at se opskrifterne.

Andre relevante links:

Se Petitfour apps     Special designede kager      Hjertekage med fondant   Fondant opskrift

Billig fondant

Se tips og gode råd.!
Hvorfor måleskeer..?

Petit four opskrifter

Lav selv lækre petit fours

Kageskabeloner

Lav selv flot kagepynt

Mere om kager