køb Nytårs gourmet dessert her

Figurer i fondant

Lav selv søde figurer

Romantisk bryllupskage hjerte du selv kan lave

bryllupskage hjerte

Hjertekage i 2 lag - Do it yourself bryllupskage

En stor hjerteformet bryllupskage er altid meget smuk og romantisk. For at gøre bryllupskagen mere flot, imponerende og få mere højde på, ser det rigtigt flot ud at lave et mindre hjerte, som placeres oven på det store hjerte. 

Og hvis du tilsidst slutter af med et flot brudepar på toppen - bliver kagen super flot. 

Til bryllupskagen bruger jeg chokoladelagkagebunde og en dejlig melonmousse. Begge hjerter bliver overtrukket med hvidt fondant og de skal overtrækkes hver for sig. Derefter stilles det mindste hjerte oven på det store hjerte. Jeg pynter bryllupskagen med grene i grene, der er sprøjtet på kagen. På grenene bliver der sat marcipanroser på i brune nuancer. Marcipanroserne kan du også lære at lave via app´ens video. Du kan jo lave præcis de farver, som du synes passer netop til dit bryllup. Ved roserne er der pyntet med grønne marcipanblade og der er sprøjtet også små søde blade med grøn marcipanmasse.

bryllupkage med strandtema

Hvis du vil lave dette bryllupskagehjerte og ikke lige er klar over hvad kagen du vil stille kagen på, når den er færdig, kan du selv lave en flot severingsplade, som endnu mere fremhæver bryllupskagens udseende. Køb en MDF-plade eller spånplade og få det skåret til i de mål du skal bruge - husk at pladen skal være lidt større end bryllupskagens bund. Så kan du købe nogle trækugler i en hobbyforretning og sætte en kugle under pladen, i hvert hjørne og derefter male pladen et par gange.

Links til relevante opskrifter:

bryllupskage step by step     Sådan vælger du bryllupskage       Er det dyrt at lave en bryllupskage?

Bryllupskage traditioner

Billig fondant

Se tips og gode råd.!
Hvorfor måleskeer..?

Petit four opskrifter

Lav selv lækre petit fours

Kageskabeloner

Lav selv flot kagepynt

Mere om kager