køb lækreste kager her

Køb fantastiske cheesecakes!

Figurer i fondant

Lav selv søde figurer

Køb Petit Four her

Køberne anmelder kagerne

Kager til fest

kager til fest 

Fest og kager hører sammen - er der fest, skal der også være kager. Det er der flere gode grunde til. NB: NU BUTIK PÅ FREDERIKSBERG OG ROSKILDE!  

Vi serverer kager til festen, fordi kager bliver spist når vi skal fejre noget, når vi skal hygge os, forkæle os selv eller hinanden. Og desuden er kager også en måde at vise kærlighed på. 

Der er uendeligt mange varianter af kager til fest - bl.a. cupcakes, franske makroner, lagkager, temakager, bryllupskager, roulader, tærter, flødeskumskager, vandbakkelser, fedtfattige kager og selvfølgelig petit fours. Alle disse kager er for langt de fleste mennesker forbundet med noget godt. Vi serverer dem fordi vi skal samles, hygge os og have en god tid sammen.

Desuden er en kage noget ret simpelt, som appelerer til afslapning og tid til et "frikvarter" i den ellers fortravlede hverdag. 

Ud over kager til festlige lejligheder, så har kagen også erstattet alkoholen på arbejdspladsen, når der skal hygges igennem og når man skal samles over noget andet end arbejdet. Alkohol er på de fleste arbejdspladser idag forbudt og så spiser vi istedet kager til de festlige lejligheder. Så kagen er på den måde blevet et samlingspunkt på arbejdspladsen og så skal kagen både imponere i udseende og smag. 

På Petitfour.dk kan du købe kager til festen - både til arbejdspladsen og til dine egne private festlige lejligheder. Vi sælger naturligvis mange forskellige petit fours i højeste kvalitet, men også lækre varianter af franske makroner (Macarons), fransk nougat og dessert tapas.

Alt er naturligvis håndlavet i i højeste kvalitet og frisklaves efter din bestilling og du kan købe til både små og store private og firmaarrangementer. 

Du er naturligvis meget velkommen til at kontakte mig på 60 57 30 15, hvis du vil vide mere, eller har spørgsmål. Du kan også bruge kontaktlinket nederst på websitet og sende mig en mail.

kager til fest

Billig fondant

Se tips og gode råd.!
Hvorfor måleskeer..?

Petit four opskrifter

Lav selv lækre petit fours

Kageskabeloner

Lav selv flot kagepynt

Mere om kager