Køb dejlige macarons

Køb fantastiske cheesecakes!

Figurer i fondant

Lav selv søde figurer

Køb Petit Four her

Køberne anmelder kagerne

Vind påske udstikkere og kageudstyr

konkurrence påske kageudstyrkonkurrence påske kageudstyr

Vind mere udstyr til dine kager! 

I denne konkurrence udtrækker vi en vinder som skal have både påskeudstikkere og andet kageudstyr. Har du lyst til at deltage, så se nedenfor hvad præmien indeholder i detaljer og hvordan du får dobbeltchancer. NB: Vinderen er udtrukket!! Se nedenfor hvem der blev den heldige.

Præmien indeholder: 4 påske udstikkere til fondant, med motiv af sommerfugl, påskeæg, påskekylling og påskehare. Desuden er der en non-stick struktur rulle og 1 struktur rullepind med blomstermotiver. Desuden er der 6 lækre fondant udstikkere med 3 størrelser hjerter og stjerner. En silikone måtte med måleenheder og en fondant cutter. 

Du deltager i lodtrækningen, når du "liker" vores konkurrence billede på Petitfour.dk´s facebook side, og kommentérer om du skal lave en lækker kage til påskebordet.  

Hvis du vil have DOBBELT chance i lodtrækningen - skal du oprette en profil på petitfour.dk (gratis) opret profil på Petitfour.dk og "LIKE" petitfour.dk på facebook - det kan du gøre her. Eller i "boxen" til venstre. Er du medlem, deltager du automatisk med dobbelt chance.

Du kan også deltage, hvis du ikke er på facebook ved at oprette en profil (hvis du ikke er medlem i forvejen) og udfylder nedenstående felter. NB: VINDEREN ER UDTRUKKET..!! Stort tillykke til Brian Johannes Povlsen, Fyn - vinderen har fået direkte besked.

lodtrækning lækkert kageudstyr

Har du nogle kage projekter i løbet af sommeren - store som små?*
Navn:*
E-mail:*
Adresse:(valgfri)

Deltag i konkurrencen frem til onsdag d. 4. maj kl. 23.59. Vinderen offentliggøres torsdag d. 5. maj (Kr. himmelfartsdag) og præmien sendes naturligvis direkte til den heldige vinder.

Find lækkert nyt kageudstyr i Guide til indkøb

 Se de hyggelige kagekurser

Læs et kage eventyr - føljeton

Hvad siger deltagerne på kagekurserne

Billig fondant

Se tips og gode råd.!
Hvorfor måleskeer..?

Petit four opskrifter

Lav selv lækre petit fours

Kageskabeloner

Lav selv flot kagepynt

Mere om kager