Køb lækre Petit four

Køb fantastiske cheesecakes!

Figurer i fondant

Lav selv søde figurer

Køb Petit Four her

Køberne anmelder kagerne

Forretningsbestemmelser

Alm.forretningsbestemmelser

petitfourlogo3

I Petitfour.dk´s lokaler i Ringstedgade 21C (i gården), 4000 Roskilde, afholdes kurser og andre kageevents efter aftale. Kageevents kan f.eks. være polterabend, firma-arrangementer, events i forbindelse med RoskildeNatten osv. Afhængig af kurser og event, vil der være mulighed for at lave og pynte kager, cupcakes, cookies og meget, meget mere. Undervisningen udføres af Susanne Gervø, som har over 25 ås erfaring som bager og konditor - læs flere detaljer. 

Jeg laver kurser for både voksne og børn. Mine voksenkurser gælder som udgangspunkt fra 15 år og vores børnekurser starter fra 8 år. 

De forskellige fotos der er ved hvert kursus, skal betragtes som inspiration til det pågældende kursus - det er ikke nødvendigvis præcis de samme kager, som bliver lavet på kurserne. 

Betaling for de forskelllige kurser, sker når du bestiller et kursus. Du kan betale for kurser med Dankort/eDankort dankort logodankort logo 

Det samme er gældende for gavekort.

Gavekort kan kun benyttes og indløses til de forskellige kurser på Petitfour.dk. Gavekort kan ikke ombyttes til kontanter og købte gavekort er gyldige i 1 år fra købsdatoen.

På kurserne vil der maksimalt være 12-14 deltagere. Hvis det er et forældre/barn kursus, vil der være maksimalt ca. 24 deltagere. Såfremt der er under 4 tilmeldte til et kursus, vil det blive aflyst. Det vil i tilfælde af aflysning, være muligt at ændre/flytte sin tilmelding til et tilsvarende kursus eller andre kurser på Petitfour.dk, forudsat at der er ledige pladser på disse kurser. Du kan også få dine penge tilbage som et alternativ. Ved aflysninger vil de tilmeldte blive kontaktet pr. telefon eller e-mail, med mindst 6 dages varsel. Betaling for kurser refunderes kun fra Petitfour.dk i tilfælde af at det er Petitfour.dk der aflyser eller flytter kurset. 

Vi forbeholder os ret til at aflyse kurser ved sygdom. 

Specielle events såsom polterabends og firma-arrangementer er bindende aftaler. Kunden kan naturligvis aflyse arrangementet, men i disse tilfælde er der ingen refusion. Dette gælder ligeledes særarrangementer, som ikke afholdes i Roskilde.

Der tages forbehold for tryk-/tastefejl samt for udsolgte kurser og afvigelser fra det skrevne. Gavekort erstattes ikke ved bortkomst.

I henhold til en undtagelse i forbrugeraftaleloven, er der ikke fortrydelsesret ved "rekreative fritidsaktiviteter", hvis det fremgår af aftalen, hvilken dag eller inden for hvilken bestemt periode den pågældende tjenesteydelse skal udføres. Eksempler på dette er bl.a. også biografbilletter/teaterbilletter mv.. Køb af kurser er derfor bindende og der er ingen refusion, såfremt du bliver syg eller bliver forhindret i at deltage. Se evt. mere på http://www.forbrug.dk/

Petitfour.dk forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for dette website. 

Indholdet på Petitfour.dk, herunder tekster, artikler eller fotos mv. er omfattet af ophavsretten og misbrug af Petitfour.dk´s materiale - herunder tekster, artikler eller fotos medfører politianmeldelse.

Susanne Gervø

Petitfour.dk ApS tlf. 60573015 og 60182800
Ringstedgade 21C (i gården)
4000 Roskilde
CVR-nr. 25531620

Billig fondant

Se tips og gode råd.!
Hvorfor måleskeer..?

Petit four opskrifter

Lav selv lækre petit fours

Kageskabeloner

Lav selv flot kagepynt

Mere om kager