køb Nytårs gourmet dessert her

Køb fantastiske cheesecakes!

Figurer i fondant

Lav selv søde figurer

Køb Petit Four her

Køberne anmelder kagerne

Bryllupskage med Tema

bryllupskage strandtema

Tema bryllupskage

Et bryllup er en af de største festlige begivenheder i livet og til sådan en en stor fest, hører der selvølgelig kage til - en bryllupskage. Der er rigtig mange mennesker, der vælger at holde deres bryllup i en eller anden form for tema.

Det kan f.eks. være et vintertema, strandtema eller andet. Det kan både være et tema, som relaterer sig til en dejlig oplevelse brudeparret har haft tidligere, eller et tema som er udvalgt ud fra nogle farver, som parret synes vil være rigtigt smukke - både på borddækningen og kagen.

Hvis du feks. vælger at holde dit bryllup i et strandtema, er det meget smukt at lave en bryllupskage med en masse muslinger og konkylier på og f.eks. farve fondanten, som bryllupskagen er overtrukket med, sandfarvet.
I min app til iphone og ipad på App Store -  petitfour 1 , viser jeg hvordan man laver en meget smuk og romantisk bryllupskage i et strandtema på en opskriftsvideo. Der er også en meget detaljeret opskrift til. Selve videoen er delt i 2 dele, hvor jeg i 1. del viser, hvordan du laver det forskellige fondantpynt, der skal på - koraler, konkylier og muslinger mv., samt de tykke chokoladelagkagebunde, der skal bruges til den bryllupskage.

bryllupkage med strandtema

2.del af bryllupskage med tema:

I 2.del viser jeg hvordan lagekagebundene bliver skåret ud - jeg laver en hindbærmousse med lime og honning, som jeg bruger til fyld i bryllupskagen - når den bliver lagt sammen.
Til sidst overtrækker jeg kagen med sand farvet fondant og pynter kagen færdig med alle de fondant ting, som jeg har lavet. Jeg har købt et meget romantisk brudepar på nettet, som jeg sætter på toppen af kagen. Hvis du ikke vil have et brudepar på, kan du lave 2 store muslingskaller og ligge på toppen af kagen lidt hen over hinanden. 

En Bryllupskage med Tema er meget spændende at lave, for der er jo ingen regler for hvordan kagen skal se ud.

bryllupskage ud fra tema   

Links til relevante opskrifter:

bryllupskage step by step     Sådan vælger du bryllupskage          Se petit four apps      Er det dyrt at lave en bryllupskage?

Billig fondant

Se tips og gode råd.!
Hvorfor måleskeer..?

Petit four opskrifter

Lav selv lækre petit fours

Kageskabeloner

Lav selv flot kagepynt

Mere om kager