køb Nytårs gourmet dessert her

Køb fantastiske cheesecakes!

Figurer i fondant

Lav selv søde figurer

Køb Petit Four her

Køberne anmelder kagerne

Do it yourself kager - se her hvordan

Do it yourself kager Do it yourself kager

Det er tit det nemmeste at gå ned og købe kager hvis du får venner eller gæster på besøg. Men der er også en anden løsning. Det er meget populært at lave kagen selv - en Do It Yourself kage (DIY-kage)

Meget ofte tænker du sikkert, at du ikke har tid til at lave en lækker dessert eller kage og måske mangler du idéer til hvad du vil lave, selvom du rigtigt gerne vil severe noget helt specielt for dine gæster.

Ingen tvivl om at dine gæster vil sætte stor pris på at kagen eller desserten er hjemmelavet. De fleste af kagerne på Petitfour.dk kan forberedes 1-2 dage før og hvis du vil være i rigtig god tid med kagerne, kan du lave nogle lækre petit fours. De kan sagtens holde sig i 3-4 dage eller mere, inden du skal servere dem. Du kan også vælge at lave en dejlig lagkage - læg den sammen og lav pynten til kagen dagen før. Hvorfor skal du så lægge kagen sammen dagen før?

Kom på kursus i at lave dine egne flotte DIY - kager

Do it yourself kager

Kagen har godt af at stå i køleskabet et halvt til et helt døgn - for det første bliver moussen i kagen rigtig fast i konsistensen og det bliver lettere at smørre kagen op og overtrække den med fondant. Smagen i kagen bliver også ekstra fremhævet, når den får lov til at "trække" så længe.

Prøv at lave en af de lækre roulader til dine gæster -
den kan sagtens forberedes dagen før.


link til DIY kage

Der er mange spændende kager imellem alle kageopskrifterne på Petitfour.dk og der kommer hele tiden flere nye opskrifter. Så næste gang du skal bruge en dejlig DIY-kage, så kik på de forskellige kage opskrifter og se om du bliver inspireret til en kage, der lige passer til dit formål. Du kan jo også kombinere dine egne opskrifter med nogle af mine på Petitfour.dk. Måske har du opskriften på en lækker lagkagebund du plejer at lave, så kan du jo bruge den sammen med en af mine mousser eller chokoladetrøffler :-). God fornøjelse.


Andre relevante artikler:
DIY - Napoleonshatte
DIY - Petit four m.nougat
DIY - Valnøddelagkage
DIY - Hjertekage m.fondant

Billig fondant

Se tips og gode råd.!
Hvorfor måleskeer..?

Petit four opskrifter

Lav selv lækre petit fours

Kageskabeloner

Lav selv flot kagepynt

Mere om kager