køb Nytårs gourmet dessert her

Køb fantastiske cheesecakes!

Figurer i fondant

Lav selv søde figurer

Køb Petit Four her

Køberne anmelder kagerne

Cupcakes - super lækre - se opskrifterne

Cupcakes opskrifter i flere varianter

Cupcakes - fantastisk flotte og velsmagende - lav dem selv

Cupcakes er altid en stor nydelse at spise.

Meget enkelt fortalt, er en Cupcake en muffin, som er afpyntet med frosting, creme, ising, blomster i fondant, og forskellige former for kagekrymmel. Her på Petitfour.dk laver jeg også en anden variation - en cupcake med marshmallow fluff på.  Hovedingredienserne i marshmallow fluff er sukker og æggehvider og ud over at give Cupecakes et flot og indbydende udseende, så er smagskombinationen også ret god. En cupcake er ud over at være en fryd for øjet - også festlig at servere.  

Cupcakes er normalt bagt i muffinforme. Formene har seks eller tolv fordybninger eller "kopper". De kan være fremstillet af stentøj, silikonegummi, eller andre materialer. Idag bruges mest forme af silikonegummi.

Dine muligheder for at variere Cupcakes er meget stor - kun fantasien sætter grænser - så find din favorit og kom igang med at bage dine egne. Kort sagt er Cupcakes lige så sjove at lave, som de er at spise. Cupcakes er iøvrigt også perfekte til fødselsdage eller som en værtindegave.

Kom på kursus i at lave cupcakes

cupcakes lav dem selv      cupcakes med fluff     

Nedenfor får du nogle gode Cupcakes opskrifter med videoinstruktion, så du selv kan lave dem. Du skal være medlem for at se opskriften og videoen, men kan melde dig ind - helt gratis - ved klik på dette Meld dig ind på Petitfour.dk - link.

Super lækker Cupcake med solbær, marcipan og marshmallow fluff

Denne cupcake har et væld af smagsnuancer og er også rigtigt flot - se opskriften og nyd smagen af dem - det vil du ikke fortryde...

cupcake m. solbær

Dejlig cupcake med marshmallow fluff

Har du lyst til at lave denne chokolade cupcake som er pyntet med marshmallow fluff - så kom endelig igang.  cupcakes

Cupcake med moccafrosting

Hvis du kan li´ kombinationen af kager og mocca - så får du begge dele her i denne cupcake med moccafrosting - og så er den også en fryd for øjet :-) cupcakes

 

 

 

 

 


 

 

Billig fondant

Se tips og gode råd.!
Hvorfor måleskeer..?

Petit four opskrifter

Lav selv lækre petit fours

Kageskabeloner

Lav selv flot kagepynt

Mere om kager