køb Nytårs gourmet dessert her

Køb fantastiske cheesecakes!

Figurer i fondant

Lav selv søde figurer

Køb Petit Four her

Køberne anmelder kagerne

Kreativ Polterabend

polterabend polterabend arrangement

Hyggelig og sjov polterabend

Flere og flere vælger at kombinere kreativitet, sjov og hygge sammen med bruden/gommen, når de skal deltage i et polterabend arrangement.

Der findes naturligvis mange muligheder for dette - alt afhænger jo af hvad I som deltagere har lyst til at lave - og selvfølgelig også hvilke interesser bruden/gommen har.

Polterabend hos Petitfour.dk
Hos Petitfour.dk afholder vi også Polterabend arrangementer - naturligvis i kagernes tegn og med masser af sjov, hygge og kreativitet. På vores polterabend arrangementer, kan I frit vælge på alle "hylder" imellem vores kagekurser - altså hvilken type af kager, som I har lyst til at lave på en polterabend. Hvis I f.eks. vælger at I vil lave en kage ud fra et specielt tema, som kan være et strandtema med muslinger, søheste, konkylier, tang osv., så vil kagerne blive lavet ud fra dette og med masser af strandpynt som vi laver undervejs. En polterabend hvor vi laver flotte og anderledes cupcakes, er også altid en succes, for her pyntes jeres cupcakes af med anderledes pynt, som vi også selv laver undervejs. Og hvis I har lyst til at lave flødeboller til et polterabend arrangement, ja så laver vi også anderledes variationer af flødeboller, som I får prøvet af.

hyggelig polterabend den bedste polterabend

Så for os drejer det sig om at I får et sjovt og hyggeligt arrangement, som vil glæde bruden/gommen og som I kan glæde jer over. 

En anmeldelse af et polterabend arrangement:

ratingratingratingratingrating
Polterabend: Vi havde den bedste oplevelse med Susanne og hende vilde kageevner. Susanne havde sørget for det hele og rammen var sat til at vi kunne hygge os. Susanne havde endda sørget for et overraskelsesmoment til slut - vi havde de hyggeligste timer og lærte at lave de lækreste flødeboller som vi alle fik med hjem. Vi kan kun anbefale kurser hos Susanne og vil hellere end gerne komme igen :) Rikke Simonsen, d.01.06.2015"

ratingratingratingratingrating
Polterabend. Kære Susanne, Tusind tak for i fredags - alle var meget begejstrede for flødebollekurset til Camilla´s polterabend - og marie og jeg glæder os til oktober, hvor vi nu kommer tilbage til flødebollekurset med vores børn. "Maria Rubæk". d.19.05.2015

ratingratingratingratingrating
Polterabend. Med tusind tak for et virkeligt godt polterabend arrangement, giver jeg hermed Susanne og Petitfour.dk de bedste anbefalinger! Susanne hyggede virkelig med os, og var en dejlig hjælpende hånd både i forhold til inspiration, vejledning, udførelsen og ikke mindst babysitningen af lille Mathilde, som vist også nød kurset på sin egen måde Blinkende ansigt. Tiden fløj for hurtigt afsted, og vi var alle helt enige om, at det IKKE var sidste besøg hos Petitfour.dk "Margit Jørgensen". d.14.09.2014

Har I lyst til at høre mere, så skriv til mig under kontakt, så kan I finde ud af om det er noget for jer.

Se deltagernes anmeldelser fra vores polterabends

Se flere af vores opskrifts kategorier og hvilke kager du kan lave hos os

Relevante artikler og opskrifter:

firmaarrangement og kager
Retro bryllupskage
Firmaarrangement med kager
Do it yourself kager - se her hvordan

Billig fondant

Se tips og gode råd.!
Hvorfor måleskeer..?

Petit four opskrifter

Lav selv lækre petit fours

Kageskabeloner

Lav selv flot kagepynt

Mere om kager