køb Nytårs gourmet dessert her

Figurer i fondant

Lav selv søde figurer

Et spændende og gratis kagekursus

kage kursus  kage kursus

Gratis kage kursus, når det passer dig.

Der er mange som udbyder forskellige kage kurser - både aftenskoler, private og professonelle som bagere og konditorer. Det gør jeg naturligvis også og en oversigt over dette kan du se, hvis du klikker her. Men du kan også se mere om hvordan du gratis kan få undervisning i at lave kager nedenfor.

Hvis du har en lille konditor gemt i dig og har lyst til at lave flotte og velsmagende kager, kan du få inspiration ved at blive undervist i hvordan du kan lave disse kager, så du kan slippe dine talenter løs. 

kursus i kager

På min hjemmeside Petitfour.dk, bliver der løbende lagt nye kage og dessert opskrifter ind, med meget detaljerede instruktions videos til. Det betyder at du kan bruge mine opskrifter og kage videos, til at lære at lave kager - i dit eget hjem - og på tidspunkter som passer dig.

Du kan også mødes med et par venner og være sammen om at lave kagerne, for så får I jo også en masse hyggeligt samvær og en lærerig dag. Men du kan også tage børnene med på "kage kursus" og lave nogle søde figurer i fondant eller de kan være med til at lave hjemmelavede flødeboller. Og skulle der være noget, som du er i tvivl om, når du går igang med at lave kagerne efter opskrifterne, så kan du bare gå tilbage i filmen og se det igen - eller skrive i mit kageforum, så vil jeg hjælpe alt det jeg kan.

Se også andre spørgsmål og svar i kageforum - her kan der være svarene på dine spørgsmål.
dit eget kagekursus

Hvis du ønsker at lære at lave specielkager som f.eks. bryllupskager mv., kan du enten dowloade mine apps i App Store og søge efter appen Petitfour 1 eller Petitfour 2. Eller også kan du se mine kurser i at lave kager og tilmelde dig et af disse. Med Petitfour free, er der også mange opskrifter som du kan bruge. På Petitfour 1 og Petitfour 2, kan du blive undervist i at lave 6 forskellige bryllupskager med videos til. Disse videofilm er også meget detaljerede, så det er bare at komme igang.


Kage med fondantblomster

Specielt designede kager 

Lær at lave kager

 

Billig fondant

Se tips og gode råd.!
Hvorfor måleskeer..?

Petit four opskrifter

Lav selv lækre petit fours

Kageskabeloner

Lav selv flot kagepynt

Mere om kager