Dejlige grundopskrifter
I mange opskrifter til kager - skal man ofte bruge en grundopskrift. Det kan være en mørdej til en tærte eller en smørcreme til at smørre kagen op med. Det kan være lagkagebunde til en lagkage. Grundopskrifter skal man altså bruge for at kunne lave den færdige kage.
Derfor har jeg samlet mange af disse grundopskrifter nedenfor, som du kan bruge efter behag. Grundopskrifterne har jeg brugt igennem de mange år jeg har haft mit eget konditori - og de er efter min opfattelse absolut de bedste af slagsen. I alle grundopskrifterne, har jeg indsat et videolink - en instruktionsvideo - som viser hvordan jeg laver den enkelte opskrift .
![]() |
Cornet |
![]() |
Bedste fondant til kager (m.marshmallows) |
![]() |
Fondant til blomster |
![]() |
Kransekagemasse |
![]() |
Mazarinmasse |
![]() |
Mørdej |
![]() |
Overtrækschokolade |
![]() |
Overtræksmarcipan |
![]() |
Smørcreme |
![]() |
Sprøjteglasur |
![]() |
Temperer chokolade |