Lækre bunde til kager
Lækre bunde til kager er en vigtig bestanddel af kagen.
En vigtig del af smagsoplevelsen, når du f.eks. smager kager ved forskellige lejligheder, kommer fra den bund eller lagkagebund, der er brugt til kagen. Der er bunde i rigtigt mange former for kager - selvfølgelig i lagkagen, tærten, rouladen, petit four, bryllupskagen og barnedåbskagen osv.. Når du skal lave en kage, er det derfor godt at have en opskrift på en lækker bund, som kan passe ind i smagsoplevelsen af din kage.
Så står du og har brug for en lækker bund til en kage eller lagkage, så har jeg samlet nogle af mine opskrifter på bunde nedenfor, som du kan bruge. Opskrifterne på bundene har jeg udviklet igennem de mange år som jeg havde mit eget konditori. I alle opskrifterne på bundene, har jeg indsat et videolink - en instruktionsvideo - som viser hvordan jeg laver den enkelte opskrift. Nogle af opskrifter, skal du være medlem for at kunne åbne og se og dem har jeg markeret ved at tilføje et efter opskriften. Er du ikke medlem, kan det ske via dette link - det er helt gratis.