Fromager og kompot
Dejlige fromager og gode kompots - se opskrifterne
En god kompot eller fromage kan du bruge til flere forskellige formål. Har du brug for en god opskrift på en kompot eller fromage, kan du se flere opskrifts varianter nedenfor. Kompot er en slags grød som ikke er helt udkogt eller pureret. Du kan selvfølgelig også bruge kompot som grød, men du kan også med stor fordel bruge kompot som fyld i dine egne kager. En god kompot i kagen giver en fantastisk smagoplevelse og du vil sjældent fortryde at du har valgt at bruge kompot i dine kager. Se nogle af mine egne kompot opskrift nedenfor.
Fromage er traditionelt lavet af æg og sukker, der piskes til en luftig creme og blandes med flødeskum. Du kan bruge fromage til flere forskellige formål - dels som lækker luftig dessert - hvem kender ikke citronfromagen, men også som anderledes og lækkert indhold i dine kager. Jeg bruger ofte selv fromage i mine kager, så prøv at blive inspireret af nogle af mine fromage opskrifter nedenfor.
I alle opskrifterne på kompot og fromager, har jeg indsat et videolink - som indeholder en instruktionsvideo - og her viser jeg hvordan jeg laver fromagen eller kompotten. Nogle af opskrifter, skal du være medlem for at kunne åbne og se - derfor har jeg markeret disse ved at tilføje et efter opskriften. Er du ikke medlem, kan du blive medlem via dette link - det er helt gratis.
Kompot: |
|
![]() |
Ananaskompot m. rom![]() |
![]() |
Blåbærkompot![]() |
![]() |
Hindbærkompot![]() |
![]() |
Kiwikompot![]() |
![]() |
Mangokompot![]() |
Fromager: |
|
![]() |
citronfromage |
![]() |
Grand Marnier fromage![]() |
![]() |
Kokosfromage![]() |
![]() |
Limefromage![]() |