køb lækreste kager her

Køb fantastiske cheesecakes!

Figurer i fondant

Lav selv søde figurer

Køb Petit Four her

Køberne anmelder kagerne

Lav dine egne kageforme

forme til lagkager  forme til lagkager

Lav dine egne forme til alle slags kager.

Der er et kæmpe udvalg både i detail og onlineforretninger, hvor du kan købe en masse lækkert bagetilbehør. Hvis du er en af dem der bager rigtigt meget, og vil prøve en masse nye ting af, kan du også prøve en alternativ løsning til en kageform.

Du kan også se hvordan jeg laver Valentine Hot Chocolate Mocca Bombs på min kanal på YouTube. Bare klik på Hot Chocolate Bombs - så kan du se videoen. Jeg kommer også senere til at holde konkurrencer og udlove gratis "Give Aways" for mine abonnenter på min YouTube kanal - du kan abonnere ved at trykke på "Cake Motivations"(gratis).

Springforme er rigtigt godt at have et par stykker af i forskellige størrelser. En tærteform bruger du sikkert også meget tit. Men de forskellige ringe til desserter og lagkager, kan du godt lave selv. Du skal blandt andet bruge noget skiltekarton og alm. karton. Det forskellige karton, kan du købe hos en boghandler og i hobbyforretninger. I mine opskrifter, hvor jeg bruger ringe af karton eller forme til desserter, er størrelsen på kartonet beskrevet i opskriften. Når du har lavet ringen eller formen, skal den beklædes med husholdningsfilm, inden du bruger den. 

Prøv at lave en lækker lagkage med valnødder - se opskriften


link til valnøddelagkage

 

forme til lagkager

Når kagen er færdig, kan du lige så forsigtigt tage filmen af og gemme formen til næste gang du skal lave en kage.

Relevante links:

Fondant opskrift    specielt designede kager      Sød musekage m. opskrift og video 

 

 

 

Billig fondant

Se tips og gode råd.!
Hvorfor måleskeer..?

Petit four opskrifter

Lav selv lækre petit fours

Kageskabeloner

Lav selv flot kagepynt

Mere om kager