køb Nytårs gourmet dessert her

Køb fantastiske cheesecakes!

Velkommen, Gæst
Brugernavn: Adgangskode: Husk mig

Kageforum regler

Nedenstående regelsæt skal følges for at få et godt og konstruktivt forum. Det er afgørende at alle behandler hinanden med respekt og bidrager positivt til at få en god tone i forummet. Såfremt man ikke overholder disse regler og retningslinjer, kan det resultere i at indlæg slettes og i grove tilfælde at brugere slettes.

Kageforum er oprettet for - i en god tone - at samle spørgsmål, svar og kommentarer om lækre kager i alle former afskygninger. Så du vil formentlig finde det du søger her. Derfor: Følg disse fem enkle regler så din oplevelse på Appforum bliver behageligt.

#1: Søg i forummet.
Før du stiller et spørgsmål, så prøv at søge i de forskellige forumkategorier, for måske har andre allerede lavet indlæg om det.

#2: Brug en beskrivende titel.
Jo mere beskrivende navn der er på dit indlæg, jo lettere og hurtigere vil du modtage et svar eller en kommentar til det.

#3: Undgå dobbelt indlæg.
Du må ikke sende dit samme indlæg eller kommentar i flere tråde - det vil resultere i sletning af en eller begge indlæg.

#4: Beskyttelse af copyright og andre juridiske spørgsmål.
Du må ikke kopiere tekst eller billeder fra andres eksterne indhold uden tilladelse og reference til kilden. Alle sådanne indlæg vil blive slettet. Du kan linke til eksterne nyheder og artikler, men kun som et tillæg til dit eget indlæg. Vi forbeholder os ret til at fjerne alle sådanne indlæg uden varsel, hvis vi betragter dem som et misbrug af andre´s indhold, SPAM, reklame, ponografisk indhold eller ulovlig aktivitet.

#5: Respekter andre.
Vær tålmodig og tolerant over for andre forum medlemmer. Hvis din mening er anderledes end andres, så benyt indlæg og dialog til at forklare dine holdninger. Ingen personlige angreb eller nedladende tone er tilladt.

Venligst Susanne - Petitfour.dk
Tid til at oprette siden: 0.053 sekunder
Leveret af Kunena Forum
Se tips og gode råd.!
Hvorfor måleskeer..?

Petit four opskrifter

Lav selv lækre petit fours