dejlige macarons på Frederiksberg

kagekurser  kagekurser m. fondant

Hyggelige og personlige kagekurser - med faguddannet instruktion.

Vi holder pause med kagekurserne
Tag på hyggelige og lærerige kagekurser - kursusoversigten giver dig et godt overblik over alle kagekurserne, her er noget for enhver!. Der er både mulighed for at lave en bryllupskage fra start til slut, du kan lære at lave fondant pynt og pynt i royal icing og du kan også komme på kursus i at lave flotte festkager, overflødighedshorn og sjove cupcakes og meget, meget andet. Har du lyst til at komme på kagekursus, så se udvalget nedenfor.
Hvis du har en stor passion for lækre og smukke 
konditorkager og har lyst til at lære noget mere, eller hvis du ikke rigtig har lavet kager før og gerne vil i gang, så kig mere på mine kagekurser. 

kagekurser


Det er min målsætning, at alle kursister får det optimale ud af kurset og at de føler, at de har lært noget de kan bruge bagefter. Derfor er vores kurser sammensat således, så der bliver personlig instruktion for alle der deltager i kurset. Det er afgørende for mig at kurset bliver hyggeligt. 

Kagekurserne er tilrettelagt, så der kan deltage op til 6-14 personer på kurserne samtidigt.   

kagekurser

Petitfour.dk´s kurser henvender sig til alle - til dig der elsker at lave kager - eller hvis du er medlem i en madklub og I gerne vil have undervisning i flotte og lækre kager og desserter. Det kan også være du har en veninde, der er vild med kager og måske skal giftes - så har du mulighed for at arrangere et kagekursus for den kommende brud til hendes polterabend. Det kan også bare være, at du vil forkæle dig selv og nogle af dine veninder med et fælles kagekursus.

Du kan også købe gavekort til vores kagekurser - hvert gavekort udløber 1 år efter udstedelsesdatoen - køb af gavekort foregår også via websitet. Du kan betale med Dankort eller eDankort direkte fra websitet kagekurser kagekurser.

Informationer om hvad de forskellige kagekurser omfatter og indeholder, og tidspunkter for kursusafholdelse, kan du læse mere om nedenfor. Klik bare på det enkelte kursus og se detaljerne. 

Kurserne afholdes i Petitfour.dk´s kursuslokaler i Roskilde centrum, Ringstedgade 21C (i gården). Parkering kan ske lige over for kursuslokalerne på Bønnelyckes Plads - se kort her.

Der er 1,1km fra Roskilde Station til kursuslokalerne, så det er også nemt at tage toget.

Hvis du elsker at lave kager og gerne vil afprøve nye og spændende ting, er disse kurser lige noget for dig. Det er ikke nogen forudsætning, at du er vant til at lave kager 

Herunder kan du se udvalget af kagekurser: