dejlige macarons på Frederiksberg

Køb fantastiske cheesecakes!

Figurer i fondant

Lav selv søde figurer

Køb Petit Four her

Mazarinmasse - opskrift

mazarinmasse opskrift


Se videolink med opskriften nederst.

Ingredienser:
100 g ren rå marcipan
100 g sukker
100 g margarine (stuetemperatur)
2 æg 
25 g mel

Dette skal du også bruge:
Håndmixer

Sådan gør du:
Bland marcipan og sukker godt sammen, så der ikke er nogle hele marcipanklumper i.
Margarinen røres sammen lidt af gangen med massen af sukker og marcipan.
Håndmixeren skal den køre på laveste hastighed.
Når alt margarinen er kørt ud, skal æggene i et ad gangen.
Til sidst kører du melet i.
Du kan godt lave mazarinmassen nogle dage før den skal bruges - så husk at opbevare den i køleskabet. 
Mazarinmassen kan også holde sig et par uger i fryseren.

Videolink om hvordan du laver Mazarinmassen

Lækre Pistaciesnitter     Petit Fours m. Cognac      Alverdens tærter  

Billig fondant

Se tips og gode råd.!
Hvorfor måleskeer..?

Petit four opskrifter

Lav selv lækre petit fours

Kageskabeloner

Lav selv flot kagepynt

Mere om kager