køb Nytårs gourmet dessert her

Køb fantastiske cheesecakes!

Figurer i fondant

Lav selv søde figurer

Køb Petit Four her

Opskrift - Luftig Chokoladelagkagebund

chokoladelagkagebund opskrift

1 stk. chokoladelagkagebund (størrelse: 1 bageplade) se videolink i opskriften

Ingredienser:
2 æg
80 g.sukkker
1/2 tsk. vanillesukker
1/2 knsp.salt
1/2 tsk. bagepulver
15 g. kakao
70 g.hvedemel
Vand
Rasp

Dette skal du også bruge:
En bradepande, en paletkniv og en håndmixer

Sådan gør du:
Vej alle ingredienserne af og stil dem klar.
Æg og sukker piskes med håndmikser i ca. 4-6 min. så det bliver luftigt og hvidt.
Rør ca. 6 spsk. vand i kakaoen, så den bliver til en tyk grød, uden klumper.
Bland mel, vanillesukker og bagepulver. 
Vend forsigtigt kakaomassen og melet med æg og sukkermassen.
Smør den færdige lagkagemasse ud på et stykke bagepapir, jævnt fordelt.
Bunden skal bages ca. 6-8 min. på 200C på varmluft i midten af ovnen. 
Lad bunden køle lidt af, drys rasp ud på et stk. bagepapir, vend bunden ned på raspen og træk papiret forsigtigt af. Raspen gør at bunden ikke hænger fast i papiret. Hvis du laver flere bunde, så drys rasp på igen, og vend næste bund ned på raspen, og træk papiret af. Du kan godt bage bundene 2-3 dage før de skal bruges. Vent med at tage bagepapiret af bundene, de skal ligges oven på hinanden med lidt rasp imellem. Træk en pose over. Bundende stilles køligt til de skal bruges.

Link til opskriftsvideo - Chokoladelagkagebund

Andre relevante links:

Lagkage m.nougat og trøffel      Specialdesignede kager     Lækker Valnøddelagkage

Billig fondant

Se tips og gode råd.!
Hvorfor måleskeer..?

Petit four opskrifter

Lav selv lækre petit fours

Kageskabeloner

Lav selv flot kagepynt

Mere om kager