dejlige macarons på Frederiksberg

Køb fantastiske cheesecakes!

Figurer i fondant

Lav selv søde figurer

Køb Petit Four her

Opskrift på blomsterfondant

Skal du lave blomster, der skal tørre hurtigt og holde formen til din kage, kan du bruge denne opskrift på blomsterfondant.

fondant opskrift

540 g færdigt blomsterfondant Se videolink i opskriften

Ingredienser:
20 g pasteuriserede æggehvider
80 g glykosesirup (kan købes bla. i Føtex, Bilka og Super Best)
440 g flormelis

Dette skal du også bruge:
En håndmixer med dejkroge

Sådan gør du:
Vej flormelis af i en skål.
Lav en fordybning ned i flormelisen og vej æggehvider og glykosesirup af nede i.
Kør i fondanten med håndmixeren, til det har samlet sig lidt.
Hæld det ud på bordret, ælt fondanten rigtigt godt sammen, det skal være fri for klumper (tager et stykke tid). Derefter lægges den færdige fondant i en frysepose, så den ikke tørrer. 
Du kan godt lave fondanten 5-6 dage før, så skal den bare lægges i køleskabet. Så tages den ud 2-3 timer før brug, og æltes godt igennem.

fondant opskrift

Link til opskriftsvideo 

Andre relevante links:

Hjertekage med fondant      Specialdesignede kager     Retro bryllupskage     Petitfour.dk´s apps

Billig fondant

Se tips og gode råd.!
Hvorfor måleskeer..?

Petit four opskrifter

Lav selv lækre petit fours

Kageskabeloner

Lav selv flot kagepynt

Mere om kager