Bedste citronfromage du selv kan lave
Den bedste citronfromage - se opskrift her og videolink nederst i opskriften
Ingredienser
1/4 l l fløde
5 blade husblas
2 hele pasteuriseret æg
70 g sukker
1 vaniljestang
2 spsk. citronsaft
2 spsk. revet økologisk citronskal
Dette skal du også bruge:
Håndmikser
Sådan gør du:
Riv citronen fint og læg husblas i blød i koldt vand i 15 min.
Tag kornene ud af vaniljestangen og bland det med sukker.
Pisk de pasteuriserede æg og sukker til en æggesnaps ( ca. 3-4 min. )
Pisk fløden (letpisket)
Tag husblassen op af vandet og vrid alt vandet fra, kom det op i en gryde sammen med citronsaften.
Smelt husblassen imens du omrører, (det skal være godt varmt og må gerne dampe lidt).
Bland den varme husblas sammen med revet citron og lidt af æggesnapsen.
Tag en dejskraber og vend husblassen op i resten af æggesnapsen.
Vend til sidst æggesnapsen forsigtigt op i flødeskummet.
Se videoopskrift til den bedste citronfromage
Andre relevante artikler og opskrifter:
se flere kagetyper
Barnedåbskager
Lav selv franske makroner
Nyheder fra Petitfour.dk