dejlige macarons på Frederiksberg

Køb fantastiske cheesecakes!

Figurer i fondant

Lav selv søde figurer

Køb Petit Four her

Bedste citronfromage du selv kan lave

Citronfromage

Den bedste citronfromage - se opskrift her og videolink nederst i opskriften

Ingredienser
1/4 l l fløde
5 blade husblas
2 hele pasteuriseret æg
70 g sukker
1 vaniljestang
2 spsk. citronsaft
2 spsk. revet økologisk citronskal

Dette skal du også bruge:
Håndmikser

Sådan gør du:
Riv citronen fint og læg husblas i blød i koldt vand i 15 min.
Tag kornene ud af vaniljestangen og bland det med sukker.
Pisk de pasteuriserede æg og sukker til en æggesnaps ( ca. 3-4 min. )
Pisk fløden (letpisket)
Tag husblassen op af vandet og vrid alt vandet fra, kom det op i en gryde sammen med citronsaften.
Smelt husblassen imens du omrører, (det skal være godt varmt og må gerne dampe lidt).
Bland den varme husblas sammen med revet citron og lidt af æggesnapsen.
Tag en dejskraber og vend husblassen op i resten af æggesnapsen.
Vend til sidst æggesnapsen forsigtigt op i flødeskummet.

Se videoopskrift til den bedste citronfromage 

Andre relevante artikler og opskrifter:

se flere kagetyper
Barnedåbskager
Lav selv franske makroner

Nyheder fra Petitfour.dk

Billig fondant

Se tips og gode råd.!
Hvorfor måleskeer..?

Petit four opskrifter

Lav selv lækre petit fours

Kageskabeloner

Lav selv flot kagepynt

Mere om kager