køb dejlige eclairs

Køb fantastiske cheesecakes!

Figurer i fondant

Lav selv søde figurer

Køb Petit Four her

Køberne anmelder kagerne

Kager online til dig

kager online lav kager på internet

Kager online - kan det lade sig gøre..?

Ja - det kan det sagtens. De flotteste og lækreste kager kan godt laves online. Billeder af flot kagekunst går idag verden over på få minutter, fordi vi alle er "online" via vores smartphones. Men du kan også købe kager online

Se vores udvalg af kager online du kan købe. Men du kan også lave kagerne online - og denne måde at lave kager på er blevet uhyre populær. Disse opskrifter på kager blevet meget udbredt - men man skal selvfølgelig huske på, at uanset om man laver en kage, der er formet som et andebassin, en påskehare kage eller en cupcake, så er kage bagning også kunst og en spændende videnskab. Så handler det om at få succes med enhver opskrift på kager, afhænger meget af om opskrifterne følges omhyggeligt og om du bruger det rette udstyr.

Her på Petitfour.dk er der masser af "kager online" - altså mulighed for at lave dine egne kager i dit eget hjem og på et hvilket som helst tidspunkt af dagen eller natten via vores website. 

Der er over 120 lækre videoopskrifter på kager online på petitfour.dk, som du kan bruge i privatregi til at bage dine egne lækre kager online. Det eneste det kræver er, at du skal være medlem på Petitfour.dk - hvilket er helt gratis!

Der er både grundopskrifter - som er delopskrifter der bruges til at lave mange andre forskellige og specielle kager.

kager online

Der er f.eks. også mulighed for at lave de lækreste Petit Fours - hvor du helt ned til mindste detalje fra videoopskrifterne kan se hvordan en petit four laves.

Og der er naturligvis også mulighed for at lære at lave de mere komplicerede kager med masser af pynt som figurer, blomster osv.

web kager

Se alle vores opskrifts kategorier og hvilke kage du kan lave online

Men udover at lave kager online, kan du også komme på et af mine mange forskellige og hyggelige kurser i at lave kager - se hvilke kurser nedenfor: 

Se vores personlige kagekurser

.

Andre relevante artikler og opskrifter:

Kager med marcipanovertræk
Retro bryllupskage
Sød kage med marcipan til katteglade
Do it yourself kager - se her hvordan

Billig fondant

Se tips og gode råd.!
Hvorfor måleskeer..?

Petit four opskrifter

Lav selv lækre petit fours

Kageskabeloner

Lav selv flot kagepynt

Mere om kager