køb lækreste kager her

Køb fantastiske cheesecakes!

Figurer i fondant

Lav selv søde figurer

Køb Petit Four her

Køberne anmelder kagerne

Kursus i fondant

roser i fondant

Der er mange der tilbyder fondantkurser, både professionelle og private personer. På disse kurser kan man lære at lave alt fra blomster til kagepynt til overtræk af kager.

Jeg afholder kurser på min helt egen måde. Det er helt gratis at være medlem af petitfour.dk, og som medlem har du adgang til mange forskellige opskrifter og instruktions videos. I disse videos viser jeg præsis, hvordan kager og kagepynt bliver fremstillet, hvilket også er et kursus på en måde.
De film hvor jeg overtrækker kager med fondant, er ofte lavet i 2 dele. Det gør jeg fordi, der er mange forskellige ting og detaljer, der skal med i mine videos og det er vigtigt at vise alle detaljerne, når jeg overtrækker kagerne i fondant. Det er en god idé at starte i god tid - gerne 3-4 dage før eller mere, med at lave fondant blomster. Blomsterne skal også tørre inden de skal bruges, så er det nemmere at dekorere din kage. Når jeg viser hvordan jeg laver blomsterne, har jeg altid maizenamel, vand og en fugtig klud liggende. Maizenamel er godt når du står og arbejder med fondant, men du skal bare ikke bruge ret meget. Det skal kun lige være nok til, at fondanten ikke hænger i fingerne. Når du arbejder med fondant, er det en god idé, kun at tage lidt frem ad gangen og lade resten af fondanten ligge i en lukket pose, så det ikke ligger og tørrer.

Men du kan også deltage i et af mine kurser i fondant i Petitfour.dk´s kursuslokaler - se her

blomster i fondant

Der vil løbende komme nye opskrifter og videos på Petitfour.dk, med nye og spændende kager. Du er meget velkommen til at komme med forslag inde i kageforum, til en kage du rigtig godt kunne tænke dig at lave, men ikke ved hvordan du griber det an. Måske bliver det din kage, der næste gang bliver filmet, så alle andre kan få et kursus i netop din kage og få glæde af den.

Andre relevante links:

Fondant opskrift     specielt designede kager      Specielkage med fondant      Sød musekage m. opskrift og video     Figurer i fondant

 

Billig fondant

Se tips og gode råd.!
Hvorfor måleskeer..?

Petit four opskrifter

Lav selv lækre petit fours

Kageskabeloner

Lav selv flot kagepynt

Mere om kager