køb Nytårs gourmet dessert her

Figurer i fondant

Lav selv søde figurer

Lav dine egne Brownies

Brownies
En brownie er en lækker slags chokoladekage, som regel lavet af mel, æg, sukker, kakao / chokolade og smør. De serveres ofte til fest som desserter og på caféer til kaffe og nogle gange ser du dem også skåret ud i små stykker og severet til receptioner.

En af de vigtigste ting som alle brownie-spisere elsker, er kagens konsistens. Den har en sprød overflade og en saftig, svampet og karamelagtig kerne. Nogle vælger at glasere den med chokoladeglasur, både for at give endnu mere chokoladesmag, men også for at bevare konsistensen. En brownie er mere fyldig i smagen end en chokoladekage.

Konsistens
Mange mennesker har deres egen favoritopskrift til brownies. Der er nogle der foretrækker en luftig og "kage"-agtig konsistens, mens andre elsker det mere kompakte og svampede indhold. Forskellen på konsistensen af de forskellige brownies, ligger i hvilken opskrift du bruger. En brownie hvor der er brugt bagepulver i opskriften, bliver mere luftig og "kage"- agtig, mens den uden bagepulver bliver mere kompakt og svampet.

Smag
Idag kan man få mange forskellige kvaliteter af chokolade, men er det afgørende for smagen i en brownie, at man bruger de dyreste råvarer? Jeg har lavet mange gode browniees med chokolade fra forskellige chokoladeproducenter. Så derfor kan jeg kun opfordre dig til at eksperimentere med forskellige chokolademærker, for at få den smag som du bedst kan li´.

 

            Brownies

Frangelitéroulade med is     Frangelitéroulade m. skovbær      Flotte Pistaciesnitter

Billig fondant

Se tips og gode råd.!
Hvorfor måleskeer..?

Petit four opskrifter

Lav selv lækre petit fours

Kageskabeloner

Lav selv flot kagepynt

Mere om kager