køb Nytårs gourmet dessert her

Figurer i fondant

Lav selv søde figurer

Lagkager

En lagkage som mange kender den, er en kage lavet af typisk 3 lagkagebunde. Imellem bundene er der ofte en vaniljecreme, lidt syltetøj og knuste markroner, og på toppen er der glasur, enten chokolade eller hvid glasur. Rundt om hele kagen, er der tit sprøjtet flødeskum, og oven på lagkagen er den pyntet af med flag, lys og frisk frugt. 

Men der mange andre muligheder, når du skal lave en lækker lagkage. Du kan også bruge mange forskellige variationer af bunde. Lyse lagkagebunde, nøddebunde, mazarinbunde, chokoladelagkagebunde osv... Indholdet i kagen kan jo også være en meget andet end vaniljecreme. Det kunne være en lækker hindbærmousse med honning og lime eller en ananasmousse med stykker af lækker mørk chokolade. Det er altid en god kombination at komme en frugtmousse og chokoladetrøffel i. Trøfflen er lavet af enten hvid, lys eller mørk chokolade.

Det ser jo også rigtigt flot ud at overtrække kagen med fondant og pynte den med marcipanblomster eller friske blomster. Det giver et proffessionelt og flot udseende

10

Der er masser af muligheder for at lave forskellige lagkagetyper. Se links nedenfor for at se nogle opskrifter på forskellige lagkagetyper: 

Lækker lagkage opskrift    Valnøddelagkage opskrift    Medlemsfordele på Petitfour.dk    Lagkage m. nougat og brombær

Se flere opskrifter på lagkager

Se hvordan du laver lækre bunde til lagkager

Se opskrifter på dejlige mousser og chokoladetrøffel til dine kager

Billig fondant

Se tips og gode råd.!
Hvorfor måleskeer..?

Petit four opskrifter

Lav selv lækre petit fours

Kageskabeloner

Lav selv flot kagepynt

Mere om kager