køb lækreste kager her

køb af fransk nougatkøb fransk nougat

Køb den lækreste franske nougat - bedste kvalitet og alt er hjemmelavet!

Nu kan du ogå købe ægte fransk nougat her i den fineste kvalitet, hvor alt er hjemmelavet. NB: NU OGSÅ EN BUTIK PÅ FREDERIKSBERG! Vi har salg af fransk nougat i mange forskellige varianter - både som den traditionelle franske nougat i stykker, men også som fransk nougat coated med chokolade og mange lækre smagsnuancer. Nedenfor kan du få overblikket over de forskellige muligheder - og der er absolut noget for enhver smag!

Vores franske nougat i stykker er specielt udviklet og håndlavet – så alle råvarerne bevarer deres smagsnuancer undervejs i processen. Karamellen er langtidskogt, nødderne nænsomt ristet og den dejlige, økologiske blomster honning, som er det vigtiste element i fransk nougat, er tilsat med omtanke. Vi har udviklet mange forskellige varianter, som alle er helt unikke på hver sin måde - bl.a. med pistacie, chokolade, salte nødder, jordbær og hvid nougat. Smagsnuancerne er sammensat, så det tilfører den klassiske franske nougat en ekstra lækker og eksklusiv dimension.

Vores coatede franske nougats er i særklasse! De har en kerne af den dejligste franske nougat og de er alle coated med den dejligste belgiske luksus chokolade. Der er mange forskellige smagsvarianter -nogen med små jordbær stykker, andre med salte nødder osv. Hver smagsvariant er helt unik, så gå på opdagelse i vores Nougats verden og så finder du helt sikkert din helt egen favorit.

køb af fransk nougat

Du kan også få varianterne i vores gaveæske, men du kan naturligvis også selv blande de varianter du ønsker og købe den flotte gaveæske separat. Se udvalget nedenfor.

fransk nougat

 smiley rapport

 Hvordan foregår købet:

Du køber de varianter og det antal fransk nougat som du ønsker her på websitet - og afhent din franske nougat i en af vores 2 butikker. Køb senest om søndagen, hvis den franske nougat skal kunne afhentes den efterfølgende torsdag eller fredag. Du kan afhente dit køb på Frederiksberg torsdage mellem kl. 14.00 og 18.00 og fredage mellem kl. 12.00 og 17.00, og i Roskilde torsdage og fredage mellem kl. 12.00 og 17.00. Disse tidspunkter er de fysiske butikkers åbningstid. Ved betaling af dit køb, kan du oplyse om dit ønskede afhentningstidspunkt. Hvis du f.eks. skal bruge den franske nougat til en festlig lejlighed om 1 måned, så angiver du bare dato og tidspunkt. Ved større køb kontakt da os på tlf. 60 57 30 15. Medbring kvittering for dit køb ved afhentningen. 

Såfremt du ønsker et andet afhentningstidpunkt, så kontakt mig endelig på 60 57 30 15, så vi kan aftale nærmere (kun Roskilde). 

Der er parkering lige over for butikkerne på Frederiksberg - se kort over Frederiksberg her og i Roskilde - se kort over Roskilde her.

Du kan betale med Dankort eller eDankort direkte fra websitet Petit four køb petit four køb.

Informationer om hvad de forskellige varianter af fransk nougat indeholder, kan du læse mere om under de enkelte varianter.  

Vi har også mange andre lækkerier i vores 2 butikker, så kom ind og kik.

Nougats varianter

Herunder kan du se udvalget af de forskellige fransk nougat smags varianter og foretage dit køb: