køb Nytårs gourmet dessert her

køb af fransk nougatkøb fransk nougat

Køb den lækreste franske nougat - bedste kvalitet og alt er hjemmelavet!

Nu kan du ogå købe ægte fransk nougat i vores butikker i den fineste kvalitet, hvor alt er hjemmelavet. Vi har salg af fransk nougat i mange forskellige varianter. Nedenfor kan du få overblikket over de forskellige muligheder - og der er absolut noget for enhver smag!

Vores franske nougat i stykker er specielt udviklet og håndlavet – så alle råvarerne bevarer deres smagsnuancer undervejs i processen. Karamellen er langtidskogt, nødderne nænsomt ristet og den dejlige, økologiske blomster honning, som er det vigtigste element i fransk nougat, er tilsat med omtanke. Vi har udviklet mange forskellige varianter, som alle er helt unikke på hver sin måde - bl.a. med pistacie, chokolade, salte nødder, jordbær og hvid nougat. Smagsnuancerne er sammensat, så det tilfører den klassiske franske nougat en ekstra lækker og eksklusiv dimension.

køb af fransk nougat

Du kan også få varianterne i en gaveæske i vores butikker. Se udvalget nedenfor - vi glæder os til at se dig.

fransk nougat

 smiley rapport

Der er parkering lige over for butikkerne på Frederiksberg - se kort over Frederiksberg her og i Roskilde - se kort over Roskilde her.

Informationer om hvad de forskellige varianter af fransk nougat indeholder, kan du læse mere om under de enkelte varianter.  

Vi har også mange andre lækkerier i vores 2 butikker, så kom ind og kik.

Herunder kan du se udvalget af de forskellige fransk nougat smags varianter - vi glæder os til at se dig: