Køb lækre Petit four

køb kransekage i hj kvalitet 

Køb festlig kransekage - kvaliteten er i top!

NB: Ferie fra 7.jan. til 11.jan 2019 og fra 4.feb. til 8.feb 2019 - alle dage incl.

Kransekage er der rigtigt mange mennesker der er vilde med :-) Flere af os spiser den nytårs aften, hvor kransekagen ofte serveres som en fin kransekagetop - men kransekage kan naturligvis være meget mere end det.

Køb Nytårs kage tapas her i højeste gourmet kvalitet

køb nytårs kransekage 

Kransekage kan serveres til alle festlige arrangementer, det kan både være til bryllup, konfirmationer, barnedåb, fødselsdage osv. Men det bruges også i mange sammenhæng med firma arrangementer og receptioner - det både smager godt og er også fantastisk dekorativt.

køb af petit kransekage

Alt kransekage i de forskellige varianter laves altid efter dit køb, så du har fuld garanti for, at de er helt friske og nylavede. smiley rapport

håndlavet kransekage i høj kvalitet

Hvordan foregår købet:

Du køber de varianter og det antal kransekage typer, som du ønsker her på websitet, men du kan også ringe og bestille kagerne pr. telefon (tlf. 60 57 30 15), eller ringe og få en snak inden du bestiller. Der er 3-4 dages produktionstid fra dit køb, til de er klar til afhentning i butikken. Dvs. køb senest om mandagen, hvis kagerne skal afhentes i samme uge. Du kan afhente dit køb torsdag eller fredag mellem kl. 12.00 og 17.00, som er den fysiske butiks åbningstid.

Ved betaling af dit køb, kan du oplyse om dit ønskede afhentningstidspunkt. Hvis du f.eks. skal bruge kagerne til en festlig lejlighed om 1 måned, så angiver du bare dato og tidspunkt. Medbring kvittering for dit køb ved afhentningen. 

NB: Ferie fra 7.jan. til 11.jan 2019 og fra 4.feb. til 8.feb 2019 - alle dage incl.

Såfremt du ønsker et andet afhentningstidpunkt, så kontakt mig endelig på 60 57 30 15, så vi kan aftale nærmere.

Der er parkering lige over for butikken - se kort her.

Du kan også købe gavekort til mine kager - det foregår også via websitet. Du kan betale med Dankort eller eDankort når du køber kagerne Petit four køb petit four køb.

Informationer om ingredienserne og hvad de forskellige kager indeholder, kan du læse mere om under de enkelte varianter.  

Herunder kan du se udvalget og priserne på de forskellige smags varianter og foretage dit køb:


 

Allergener: Hvede - Æg - Soja - Mandel - Lactose.