Køb lækre Petit four

køb af Macaronskøb af petit four

Køb flotte og sprøde Macarons - de franske makroner i højeste kvalitet! 

NB: Ferie fra 7.jan. til 11.jan 2019 og fra 4.feb. til 8.feb 2019 - alle dage incl.

Macarons er altid en nydelse at spise. Macarons - også kaldet franske makroner - er sprøde udenpå og bløde indeni og så smelter de let på tungen. Macarons kan have mange forskellige slags fyld - som bl.a. ganache, solbær, lakrids og meget andet. Jeg har fremstillet 14 meget forskellige lækre cremer, så der er helt sikkert også noget for din smag.  

Macarons kan let kendes ved deres karakteristiske, let buede og glatte top, de utallige smukke farver og selvfølgelig også den karakteristiske sprukne kant forneden på makronen. Macarons skal opbevares i køleskabet, da cremen bl.a. indeholder fløde. De tages ud af køleskabet min. 15 min før de skal nydes, så cremen får stuetemp. og bliver dejlig blød. 

Normalpris: Kr. 10,- pr. stk. dog min. 4 Macarons pr. køb 

køb af macarons

Har du lyst til at servere disse eksklusive Macarons til et bryllup, en konfirmation, en barnedåb, en firmafest eller en reception, eller har du bare lyst til at forkæle en veninde/ven eller dig selv - du kan også leje et macaron tower - så prøv at tage et kig på de forskellige varianter nedenfor. Har du særlige ønsker til farver mv., vil det koste ekstra.  

leje af opsats franske makroner

Alle de franske makroner laves efter dit køb, så du har altid fuld garanti for, at de er helt friske og nylavede. smiley rapport

håndlavede macarons i høj kvalitet

Hvordan foregår købet:

Du køber de varianter og det antal Macarons som du ønsker her på websitet - dog minimum 10 stk. Macarons. Du kan også bestille kagerne pr. telefon (tlf. 60 57 30 15), eller ringe og få en snak inden du bestiller. Der er 3-4 dages produktionstid fra dit køb, til de er klar til afhentning i butikken. Dvs. køb senest om mandagen, hvis kagerne skal afhentes i samme uge. Du kan afhente dit køb torsdag eller fredag mellem kl. 12.00 og 17.00, som er den fysiske butiks åbningstid.

 Ved betaling af dit køb, kan du oplyse om dit ønskede afhentningstidspunkt. Hvis du f.eks. skal bruge kagerne til en festlig lejlighed om 1 måned, så angiver du bare dato og tidspunkt. Medbring kvittering for dit køb ved afhentningen. 

NB: Ferie fra 7.jan. til 11.jan 2019 og fra 4.feb. til 8.feb 2019 - alle dage incl.

Såfremt du ønsker et andet afhentningstidpunkt, så kontakt mig endelig på 60 57 30 15, så vi kan aftale nærmere.

Der er parkering lige over for butikken - se kort her.

Du kan også købe gavekort til mine Macarons - det foregår også via websitet. Du kan betale med Dankort eller eDankort når du køber kagerne Petit four køb petit four køb.

Informationer om ingredienserne og hvad de forskellige Macarons indeholder, kan du læse mere om under de enkelte varianter.  

Hvis du har lyst til at købe Nougats - mit lækre franske nougat, coated med belgisk kvalitetschokolade - kan dette ske direkte i butikken ved afhentning af dit Macarons køb

Nougats varianter

Herunder kan du se udvalget af de forskellige smags varianter og foretage dit køb:

NB: Ferie fra 7.jan. til 11.jan 2019 og fra 4.feb. til 8.feb 2019 - alle dage incl.