køb Nytårs gourmet dessert her

Køb Petit Four

Sarah Bernard LemonSe alle petit four 

Sarah Bernhard Lime. 

Alle mine forskellige Sarah Bernhard er fremstillet af de fineste råvarer og alt er hjemmelavet.

En dejlig, syrlig limetrøffel svøbt ind et i tykt lag hvid belgisk kvalitets chokolade og hele herligheden er på en bund af hjemmelavet mandelmakron. En sarah benard er en chokoladetrøffel der koges med fløde, chokolade og smag. Chokoladetrøfflen bliver toppet op på en lille hjemmelavet makron og derefter overtrukket med chokolade.

Indhold:kakaosmør, sukker, emulgator: sojalecithin, naturlig aroma fra vanilje, sødmælkspulver, mandler, æggehvider, flormelis, piskefløde, frisk limefrugt

Holdbarhed: 1 uge ved max. 5C i køleskab.

Normal butikspris: Kr. 14,- pr. stk.  men ved køb på website fås rabat på -7%

Website pris Kr. 13,02.

Køb min. 4 petit fours pr. variant. 

Prisen er inkl. moms.

Der er 3-4 dages produktionstid fra dit køb, til de er klar til afhentning i butikken. Dvs. køb senest om søndagen, hvis kagerne skal afhentes efterfølgende torsdag eller fredag. Du kan afhente dit køb på Frederiksberg torsdage mellem kl. 14.00 og 18.00 eller fredage mellem kl. 12.00 og 17.00, og i Roskilde torsdage og fredage mellem kl. 12.00 og 17.00. Disse tidspunkter er de fysiske butikkers åbningstid. 

Ved betaling af dit køb, kan du oplyse om dit ønskede afhentningstidspunkt. Hvis du f.eks. skal bruge kagerne til en festlig lejlighed om 1 måned, så angiver du bare dato og tidspunkt.

Såfremt du ønsker et andet afhentningstidpunkt, så kontakt mig endelig på 60 57 30 15, så vi kan aftale nærmere.

Allergener:- Æg - Soja - Mandel - Piskefløde (laktose)