køb Nytårs gourmet dessert her

Køb Petit Four

Sarah Bernhard flødechokoladeSe alle petit four og fudge 

Sarah Bernhard Flødechokolade. 

Mine Sarah Bernhard er fremstillet af de fineste råvarer og alt er hjemmelavet.

En Sarah Bernard er en chokoladetrøffel, der bliver kogt med fløde, chokolade og smag. Chokoladetrøfflen bliver toppet op på en lille hjemmelavet mandel makron og derefter overtrukket med chokolade.

Chokoladetrøfflen er med luksus flødechoklade fra Belgien. Den er pyntet med små sprøde stykker af krystaliseret hvid choklade. Sarah Banarden er en fantastisk lækker mundfuld, som smelter på tungen.

Indhold:Kakaomasse, kakaosmør, sukker, kakaopulver, emulgator: sojalecithin, naturlig aroma fra vanilje, mandler, æggehvider, flormelis, piskefløde, sødmælkspulver.

Holdbarhed: 1 uge ved max. 5 grader i køleskab.

Normal butikspris: Kr. 14,- pr. stk.  men ved køb på website fås rabat på -7%

Website pris Kr. 13,02.

Køb min. 4 petit fours pr. variant. 

Prisen er inkl. moms.

Der er 3-4 dages produktionstid fra dit køb, til de er klar til afhentning i butikken. Dvs. køb senest om søndagen, hvis kagerne skal afhentes efterfølgende torsdag eller fredag. Du kan afhente dit køb på Frederiksberg torsdage mellem kl. 14.00 og 18.00 eller fredage mellem kl. 12.00 og 17.00, og i Roskilde torsdage og fredage mellem kl. 12.00 og 17.00. Disse tidspunkter er de fysiske butikkers åbningstid. 

Ved betaling af dit køb, kan du oplyse om dit ønskede afhentningstidspunkt. Hvis du f.eks. skal bruge kagerne til en festlig lejlighed om 1 måned, så angiver du bare dato og tidspunkt.

Såfremt du ønsker et andet afhentningstidpunkt, så kontakt mig endelig på 60 57 30 15, så vi kan aftale nærmere.

Allergener:- Æg - Soja - Mandel - Piskefløde (laktose)