køb Nytårs gourmet dessert her

Køb Petit Four

Orange trøffel petit fourSe alle petit four og fudge 

Orange trøffel. 

Mine Petit Four er fremstillet af de fineste råvarer og alt er hjemmelavet.

Smagen af alt det bedste og en trøffel der smelter i munden. En mild smag af orange og et væld af mørk chokolade, gør denne trøffel til noget helt specielt. Så lækker at du næsten ikke vil dele.

Indhold:Kakaomasse, kakaosmør,sukker, kakaopulver, emulgator: sojalecithin, naturlig aroma fra vanilje, sødmælkspulve, mandler, abrikoskerner, veg. fedtstof, æg, hvedemel, tørret abrikoser, smør, flormelis, vaniljekorn, glykose, salt, orangeolie, abrikosolie.

Holdbarhed: 2 uger ved max. 5 grader i køleskab.

Normal butikspris: Kr. 14,- pr. stk.  men ved køb på website fås rabat på -7%

Website pris Kr. 13,02.

Køb min. 4 petit fours pr. variant. 

Prisen er inkl. moms.

Der er 3-4 dages produktionstid fra dit køb, til de er klar til afhentning i butikken. Dvs. køb senest om søndagen, hvis kagerne skal afhentes efterfølgende torsdag eller fredag. Du kan afhente dit køb på Frederiksberg torsdage mellem kl. 14.00 og 18.00 og fredage mellem kl. 12.00 og 17.00, og i Roskilde torsdage og fredage mellem kl. 12.00 og 17.00. Disse tidspunkter er de fysiske butikkers åbningstid.

Ved betaling af dit køb, kan du oplyse om dit ønskede afhentningstidspunkt. Hvis du f.eks. skal bruge kagerne til en festlig lejlighed om 1 måned, så angiver du bare dato og tidspunkt.

Såfremt du ønsker et andet afhentningstidpunkt, så kontakt mig endelig på 60 57 30 15, så vi kan aftale nærmere.

Allergener:- Hvede - Æg - Soja - Mandel