køb Nytårs gourmet dessert her

Køb fantastiske cheesecakes!

Figurer i fondant

Lav selv søde figurer

Køb Petit Four her

Køberne anmelder kagerne

Kransekager

kransekage til kager ren rå marcipan til kager

Kransekage, kransekagemasse, ren rå marcipan - og lidt godt kagetips...

Du kan altid købe kransekager i meget høj kvalitet her på Petitfour.dk. Men du kan også give dig i kast med at forsøge at lave det selv. Når du skal lave kransekagestykker, overflødighedshorn, kransekagetop osv... starter du med at lave en kransekagemasse. Kransekagemassen er en blanding af ren rå marcipan, æggehvider og sukker og det en vigtigt, at bruge en god ren rå marcipan. Det er heller ikke lige meget hvordan du blander det sammen. Først skal sukker blandes godt sammen med æggehvider, derefter er det en god idé at lade det stå i 10 -15 min. så sukkeret "smelter". Derefter skal den ren rå marcipan blandes i og det hele skal æltes godt sammen. Nu er kransekagemassen færdig og jeg lægger det altid i køleskabet i en times tid eller til dagen efter, så er det nemmere at arbejde med og du får et meget flottere færdigt resultat. Du kan også købe kransekagen i mange forskellige former - se mere her på petitfour.dk under "kransekage".

kransekage overfldighedshorn

 

Du kan også se her hvordan du laver din egen kransekage til nytårsfesten - der er både opskrift  og videolink, så du i alle detaljer kan se hvordan du laver det hele fra start til slut.  Lav din egen kransekage til nytår Du skal være medlem af petitfour.dk for at få adgang til opskriften - bliv gratis medlem af petitfour.dk her.  

Du kan også lave nogle lækre frugttærter, hvor du først bager bunden til tærten næsten færdig og derefter sprøjter kransekagemasse på kanten af tærtebunden, inden du sætter den i ovnen igen, for at riste kransekagekanten i 5-6 min. 

Kransekonfekt er en anden dejlig kage du laver af kransekagemasse - det smager jo dejligt og i stedet for at komme coktailbær på (som mange piller af alligevel), så prøv at komme forskellige typer nødder på, små nougatstykker, en lille smule marmelade, små stykkker tørret abrikoser eller andre spændende ting på.

Ren rå marcipan som indgår i kransekagemassen, kan også bruges i mange forskellige kager, feks. en dejlig cupcake med marcipan og solbær:

Se hvordan du laver en Cupcake m. marcipan, solbær og marshmallow fluff


link til cupcake med kransekage

Ren rå marcipan bliver også brugt til at lave mazarinmasse og hvis du laver lagkager eller andre større kager, er det altid super lækkert at bage en mazarinbund, som du kan bruge i kagen. Ja, ren rå marcipan er en god ingrediens til mange forskellige kager - det giver kagen en super dejlig smag.

Andre relevante artikler og opskrifter:

Kager med marcipanovertræk
Retro bryllupskage
Sød kage med marcipan til katteglade
Do it yourself kager - se her hvordan

Billig fondant

Se tips og gode råd.!
Hvorfor måleskeer..?

Petit four opskrifter

Lav selv lækre petit fours

Kageskabeloner

Lav selv flot kagepynt

Mere om kager