køb Nytårs gourmet dessert her

Det siger kursisterne:

NB: Vi laver desværre ikke kagekurser mere.

ratingratingratingratingrating
Har deltaget i et barn/voksen festkage kursus hvor Susanne underviste 10 børn og deres forældre i kunsten at få et mesterværk med hjem - og Susanne er super dygtig - fik os alle fanget i kunsten at overtrække kager - lave figurer - udstikke og ja vi fik meget med hjem som de inviterede gæster kunne nyde til kaffen. Tak for én helt igennem fantastisk eftermiddag håber på flere kurser i fremtiden - vi er helt sikkert med igen. KH Mads og Ulla Ulla Rasmussen, Gadstrup, d.24.10.2016"

ratingratingratingratingrating
Min datter og jeg havde en super eftermiddag, med masser af læring, fif og godt selskab. Vi håber at kunne komme tilbage og lære mere. Nina Møller Gadstrup, d.23.10.2016"

ratingratingratingratingrating
Vi havde en fantastic og hyggelig eftermiddag ved Petitfour. Det var højst professionelt og vi kom hjem med rigtig mange nye færdigheder. Susanne er utrolig dygtig i både sin kunst og sin måde at lære det til børn såvel som voksne.Tak fordi vi måtte komme! Valerie og Helene fra Aalborg.  Valerie Laurent, Aalborg, d.22.10.2016"

ratingratingratingratingrating
Vi havde en super dejlig eftermiddag. Du er virkelig god til at lære fra dig. Og altid godt forberedt til dagens udfordring. Vi fik virkelig lyst, til selv at gå igang hjemme. De første 30 flødeboller er lavet her hjemme. Bedste hilsner Signe og Gitte. Gitte Meedom, Aalborg, d.21.10.2016"

ratingratingratingratingrating
Filippa min datter har haft en hyggeligste dag hos jer idag;) kurset var så godt og lærerigt. Louise Hansen, Gadstrup, d.21.10.2016"

ratingratingratingratingrating
Vi har lige været på barn/voksen flødebollekursus. Det var en rigtig god oplevelse. Susanne havde styr på det og var forberedt ned til mindste detalje. En rigtig god oplevelse for mit barnebarn og så selvfølgelig de lækreste flødeboller. Det kan anbefales :-) KH Merete og Amal Merete Meedom Gadstrup, d.21.10.2016"

ratingratingratingratingrating
En super dag med festkager for alle aldre. Der var bare tjek på tingene og Susanne havde virkelig forberedt vores kursus og alt stod klar da vi kom. Først var der lidt varmt at drikke og så var det ellers op og indtage kageuniverset. Min datter var meget begejstret og Susanne var rigtig god til, at vise og fortælle hvordan alle børnene kunne gøre, så de alle fik nogle flotte lækre kager. Der blev ikke sparet på noget og børnene måtte bare bruge løs af pynt og hjemmelavet fondant i alverdens farver. Det var virkelig en god og positiv eftermiddag, som man burde gøre mindst én gang i kvartalet. Tak til Susanne Pernille og Karla Søndergaard, Gadstrup, d.20.10.2016"

ratingratingratingratingrating
Fantastisk sted og hyggelig stemning. Susanne er dygtig til at lære fra sig og rose samt give gode råd. Vi havde en fantastisk aften. Det er et lille hold hvor alle kan være med. Kh Tanja Møller Gadstrup, d.04.10.2016"

ratingratingratingratingrating
Min (voksne) datter og jeg var til wienerbrødskursus i torsdags (29.okt). En fantastisk dejlig aften, med grin og hygge, kaffe og kage, og fremfor alt veltilrettelagt, pædagogisk og dygtig undervisning i wienerbrødsbagningens kunst. Vi var kun seks på holdet, hvilket gav rigtig god tid til spørgsmål og hjælp fra Susanne. Undervejs smagte vi forskelligt wienerbrød som Susanne stod for, og ved kursets afslutning drog vi af med både bagte og ubagte wienerbrød i rigelige mængder, lige til fryseren. kan klart anbefales.  Kh Vibeke Rasmussen, Valby, d.02.10.2016"

ratingratingratingratingrating
At deltage i Petit Four kagekurser kan varmt anbefales. Vi har deltaget i barn/voksen kurser og de er utrolige lærerige og hyggelige. Susanne du er en dygtig lærer. Man får en masse inspiration og finesser med hjem. Vi anbefaler petit Four kurserne til alle der er glade for at bage.Lækkersultent ansigt  Kh Mathilde og Gitte Jensen, Frederiksværk, d.21.8.2016"

ratingratingratingratingrating
Så god stemning! Susanne er super sød og tålmodig ift. børnene - og meget smukke, velsmagende kager, der kom ud af det ;)  Pernille Vang, Frederiksberg, d.21.8.2016"

ratingratingratingratingrating
Det var en super hyggelig og lærerig eftermiddag. Vi fik prøvet en masse ting og er blevet meget inspireret til, at gå igang med pyntning herhjemme. Vibeke framvig, Tune, d.21.8.2016"

ratingratingratingratingrating
Som altid et super inspirerende, lærerigt og hyggeligt kagekursus med den bedste underviser. Denne gang i overflødighedshorn. Hold dig ikke tilbage - hvis du har lyst, så spring ud i det - alle kom hjem med de flotteste og mest velsmagende overflødighedshorn. Kh Susanne Butler, Frederikssund, d.28.4.2016"

ratingratingratingratingrating
Uden tvivl det bedste kagekursus jeg har været på! Susanne har netop valgt at der maks. kan være 10 på et hold og det gør at hun har rigti god tid til at hjælpe. Hun giver gode råd undervejs og formår at skabe en helt fantastisk afslappende stemning. Man føler ikke at man hænger i klokken, så det er bare en fantastisk måde at bruge en eftermiddag på. En af de absolutte meget positive ting er, at Susanne deler ud af sin viden og opskrifter og hun har ikke alverdens ting hun skal sælge til dig bagefter. Din kage er lavet fra bunden - ikke alverdens e-numre! Jeg skyndte mig hjem og fandt heldigvis et kagekursus min datter og jeg kan deltage i og jeg glæder mig, som et barn før juleaften. 1000 tak Susanne - du er intet mindre end fantastisk. Katrin Hattens, d.23.4.2016"

ratingratingratingratingrating
Jeg var på kursus i bryllupskager. Vi var otte piger med meget forskellige forudsætninger. Nogle meget rutinerede og andre nybegyndere. Mit indtryk var, at alle fik noget ud af kurset! Susanne er en fantastisk uderviser og der er tid til individuelle instruktioner. Og så skaber hun en afslappet atmosfære. Så de sommerfugle man havde i maven over at give sig i kast med sådan et projekt forsvandt. Tusind tak for en rigtig dejlig dag! Marie-Louise Jensen, Tølløse, d.18.4.2016"

ratingratingratingratingrating
Rigtig godt kursus, hvor både forældre og børn får et udbytte. Susanne er både nærværende og klar i sin kommunikation. "Sofie Boucheny, Jægerspris, d.18.4.2016"

ratingratingratingratingrating
Var på flødebollekursus med min datter Sofie i går. Det var super godt. Godt forklaret og vist af Susanne, og der er plads til spørgsmål. Og så smager flødebollerne virkelig virkelig godt! Vi har tidligere deltaget på kage-pyntekursus, og har været meget tilfredse med begge kurser."Rikke Kim Petersen, Greve d.17.4.2016"

ratingratingratingratingrating
Kurser hos Susanne kan kun varmt anbefales. :). Personligt er jeg meget glad for oplevelsen. "Aweng Kadir, Malmø, d.9.4.2016"

ratingratingratingratingrating
Jeg fandt kurset både lærerigt og inspirerende. Kan varmt anbefales! Og jeg vender tilbage med sikkerhed til andre kurser. "Karoline og Mette Kristina Andersen, Herlev, d.7.4.2016"

ratingratingratingratingrating
Så blev det endelig tid til at besøge Susanne igen. Denne gang skulle jeg både bage og smage macarons for første gang. Havde læst på mange kageblogs at det kunne være en lidt besværlig kage. Men naturligvis ikke hos min ynglings kage-kvinde Susanne, der igen igen med smittende godt humør og "ned-på-jorden" tilgang fik forklaret og vist tingene, så vi alle gik hjem med de flotteste macarons. Tusinde tak for lækre smagsprøver, lærerige timer, hyggeligt medkursister og endnu en skøn aften i dine dejlige lokaler. Vi ses snart Kraftigt sort hjerteTommelfinger op."Charlotte Førsterling, København SV., d.21.3.2016"

ratingratingratingratingrating
Vi havde nogle super hyggelige timer med at lave flødeboller. Lokalerne er rigtig hyggelige, og vi blev forkælet med varm kakao og kaffe inden vi gik igang. Det var nemt at følge med, og resultatet blev rigtigt godt. Vi kommer helt sikkert igen. PS: Vi ønsker os flere kurser for børn (12år og opefter). "Camilla Blaaberg, Karlslunde, d.7.3.2016"

ratingratingratingratingrating
Det var et fantastisk godt kursus, lokalet vi var i, var enormt hyggeligt og der var et passende antal deltagere med god plads til hver. Susanne er enormt sød og god til at lære fra sig, hun har struktureret kurset så man kommer godt igang både børn og voksne. Det var første gang min datter og jeg var på kursus, men helt sikkert ikke sidste. "Marianne Vestergaard, KBH. NV., d.20.2.2016"

ratingratingratingratingrating
Vi var afsted på kagekursus mor og datter, og havde en super hyggelig dag, hvor vi kunne være kreative sammen. Sanne er god til at lære fra sig, og give børnene mod på, at ikke alt skal være perfekt. Men at det handler om at have det sjovt og være kreativ. "Trine Adelbrand, Viby Sjælland., d.15.2.2016"

ratingratingratingrating
Super hyggeligt, dejligt lokale og god stemning. Jeg ville gerne vide lidt om at bage bunde, og havde forestillet mig lidt mere "teori" og fif til hvordan bundene bliver lækre og luftige. Men jeg fandt ud af, at det kan lade sig gøre at bage en lækker bund. Jeg kommer helt sikkert igen."Lotte Rørvig, Vallensbæk Strand, d.13.2.2016"

ratingratingratingratingrating
Vil sige tusind tak for en uforglemmelig oplevelse. Min datter på 13 fik i julegave en tur over til Susanne og lære at pynte en lagkage med fondant. Det var et meget givtigt kursus for både datter og mor. Vi kommer helt bestemt og besøger dig igen Susanne. Endnu engang tak for en dejlig dag."Tenna Nielsen, d.11.2.2016"

ratingratingratingratingrating
Kurset var velorganiseret, da holdet er lille kan alle få den hjælp de har brug for, kan kun anbefales."Karen Lau, Bjæverskov, d.11.2.2016"

ratingratingratingratingrating
Supergodt kursus med god stemning. Og der kom faktisk velsmagende og vedlignende wienerbrød ud af det!"Birgitte Guldberg, Værløse, d.5.2.2016"

ratingratingratingratingrating
Jeg var på wienerbrøds kursus og det var et super godt kursus som altid. Det er fantastisk at det kan lade sig gøre at få så godt et resultat på 3 timer, men det må jo være Susanne´s skyld. Det kan klart anbefales at tage på kursus hos Susanne "Alice Jensen, Århus, d.5.2.2016"

ratingratingratingratingrating
Dejlig eftermiddag med mit barnebarn. Kan varmt anbefales."Lone F., d.31.1.2016"

ratingratingratingratingrating
Jeg havde min mands niece med på Susannes mor/barn flødebollekursus. Det var en stor succes - Susanne er en kanon dygtig kursusholder, hun er super sød og så smagte flødebollerne bare helt fantastisk! Det er anden gang jeg har været på kursus hos Susanne - og det er helt sikkert ikke sidste gang! Petitfour kan klart anbefales til alle - både børn og voksne. Jeg glæder mig til at komme igen."Sif la Cour, Holbæk, d.31.1.2016"

ratingratingratingratingrating
Som altid er Susanne utrolig dygtig til sit kram.. Man får en utrolig personlig undervisning, der er ikke mere end ca. 10 mennesker på holdet af gangen, hvilket gør at der er god tid til at man kan få den hjælp man har brug for.. Holder man af at stå i sit køkken og rode med kage ting, og vil kunne overraske sine kære med sin kunnen, og vil blive bedre!, så tag på kursus hos Susanne.. :-) Man bliver "afhængig" af undervisningen og de ting man lærer på dem.."Kit Helholt-Tange, Rødovre, d.31.1.2016"

ratingratingratingratingrating
Min niece og jeg var afsted på endnu et af dine kurser og som sidste gang vi var afsted, så var også dette kursus virkelig hyggeligt og lærerigt. Vi fik begge meget ud af kurset, hvor vi skulle bygge og pynte et honningkagehus og min søde niece hyggede sig så meget i de par timer kurset varede. Susanne er virkelig god til at involvere børnene og de går op i det med liv og sjæl. Jeg selv ser frem til at skulle lave kransekagekonfekt med Susanne den 30.december."Merete Mogensen, Odense, d.14.12.2015"

ratingratingratingratingrating
Super hyggeligt konfektkursus med lækkert konfekt, der helt sikkert skal produceres noget mere af herhjemme."Bente Hansen, Sorø, d.08.12.2015"

ratingratingratingratingrating
Hej Susanne, Du får igen 5 stjerner! Det har været en rigtig god oplevelse at være på dit Fyldte chokoladekursus! Jeg har anbefalet dig varmt mange steder. Selvom det kan føre til at det bliver sværere at finde en ledig plads på dine kurser i fremtiden ;-). Der var også lys i min teenagedatters øjne da vi var færdige med dette dejlige kursus. Og at du kunne huske os, det er også en glæde. Det var tredje gang vi deltog på dine kurser, men det er forhåbentlig ikke sidste gang. Tak for denne gang! Hav det godt så længe! "Roxana (og Isabell), Roskilde, d.08.12.2015"

ratingratingratingratingrating
Min veninde og jeg havde en pragtfuld aften, og fik så mange nye ideer til årets julekonfekt. Er igang med at planlægge hvad det næste kursus skal være. Er ALTID hyggeligt og lærerigt hos Susanne. "Lisbeth Schmidt, Hillerød, d.06.12.2015"

ratingratingratingratingrating
Endnu et herligt kagekursus for store og små. Mit gudbarn fik kurset i fødselsdagsgave og lavede det flotteste, mest eksotiske honningkagehus, vi nogensinde har set. Og var helt opslugt hele vejen igennem... Det var tre skønne timer i kagebageland med masser af kreativitet i kyndige hænder. Tak for kurser af høj kvalitet der gør alle glade og dygtigere! Glæder mig til næste gang :) "Barbara Hjalsted, Birkerød, d.06.12.2015"

ratingratingratingratingrating
Super godt kursus i fremstilling af julekonfekt. Det var en fornøjelse hele vejen igennem. Skønt at få lov til at møde et top professionelt menneske, som samtidig formår at skabe en hyggelig aften, hvor man lærer en masse. Har allerede anbefalet det. Jeg kommer helt sikkert igen, der er jo meget mere at lære. "Vivian Lerche, Jyllinge, d.06.12.2015"

ratingratingratingratingrating
Altid en fantastisk hyggelig stemning og super proffesionel undervisning."Karin Jacobsen, Frederikssund, d.06.12.2015" 

ratingratingratingratingrating
Helt fantastisk kursus, super pædagogisk og meget hyggeligt og lærerigt. "Maja Saabye Kirk, Solrød Strand, d.06.12.2015"

ratingratingratingratingrating
Hej Susanne. det var et super godt kursus, og selv om jeg ikke er særlig kreativ, fik jeg rigtig meget ud af det. Jeg kommer gerne igen en anden gang."Ghita Rubæk Hansen, Tølløse, d.03.12.2015"

ratingratingratingratingrating
Det var et virkelig imponerende kursus. Min datter Lina på 5 år og jeg blev budt velkommen af den smilende værtinde Susanne med en kop kaffe og varm kakao samt noget sødt til ganen. Hygglige omgivelser med udstilling af forskellige flotte kager virkede inspirerende. Selve kursus var meget velforberedt, og der var god plads til alle. Susanne er en meget dygtig underviser og får alle til at føge sig godt tilpas. Jeg kan varmt anbefale kurset. "Erebina Brogård, Brønshøj, d.30.11.2015"

ratingratingratingratingrating
Det var bare super hyggeligt og rigtig godt arrangeret. Vi gør det gerne igen. "Gitte Dupont, Fredensborg, d.29.11.2015"

ratingratingratingratingrating
Virkelig dejlig dag. Vi hyggede os og lærte en masse og Susanne er super til at lave kurset. Har både været her med den store på 11 og den mindre på 7, og begge gange var en stor succes. Vi kommer igen."Lia Kaufmann, Roskilde, d.29.11.2015"

ratingratingratingratingrating
Det var et rigtigt hyggeligt kursus. Vi blev taget godt imod og der var gjort fint klar til børnene. Overskuelige og rimelige nemme teknikker blev vist. Og så var der god tid til fri leg. Bestemt en dag der godt kan gentages og meget for pengene. Forhåbentlig på gensyn fra Phillippa og Henriette. "Henriette og Phillippa Ludvigsen, Holbæk, d.27.11.2015"

ratingratingratingratingrating
Fantastisk kursus med fremstilling af helt igennem velsmagende fyldte chokolader - og sikke et knæk chokoladen havde! Familie og venner har nydt de hjembragte chokolader. Tak for super undervisning og guidning ud i de fyldte chokoladers univers. Har allerede anbefalet kurset og Petitfour til arbejdskolleger, venner og familie. :-)"Mai-Britt Ottesen, d.24.11.2015"

ratingratingratingratingrating
Godt tilrettelagt kursus."Anne-Lise Møller, d.25.11.2015"

ratingratingratingratingrating
Susanne er en virkelig god og sød underviser. Der manglede intet og der var god tid til spørgsmål og fejltagelser.  "Michael Anthony Mørk, Slagelse d.23.11.2015"

ratingratingratingratingrating
Min datter Mira og jeg var i lørdags på forælder/barn kurset. Vi fik begge en masse gode idéer med hjem. Mira var så stolt over at hun selv kunne pynte kagen. Susanne´s måde at undervise, forklare og hjælpe på er helt fantastisk. Når Susanne siger:" så gør man lige sådan" så kan alle finde ud af at lave grise, træer og alt det andet pynt. De tre timer gik lynhurtigt og vi kom afsted med en fantastisk fin og lækker kage. - som hele familien har nydt godt af resten af weekenden. Tak for denne gang, vi ses igen. "Irene Kjær-Hansen, Sorø d.23.11.2015"

ratingratingratingratingrating
Fantastisk marcipan kursus. Endnu en gang stor ros til Susanne for et fantastisk kursus. Kan kun anbefale alle andre til at tilmelde sig Susannes kurser.   "Pia Rimington, Roskilde d.22.11.2015"

ratingratingratingratingrating
Super fint og informativt.  "Line N. Køge d.22.11.2015"

ratingratingratingratingrating
Tak for en rigtig hyggelig dag. Alt var forberedt på bedste vis. Børnene var simpelt hen i centrum hele efterrmiddagen. Alle var glade og tilfredse. Helt perfekt. Tak. "Else Porsborg, Søborg d.22.11.2015"

ratingratingratingratingrating
Jeg deltog på chokoladekurset.. Som altid hos Petitfour, er der en hyggelig stemning. Man bliver modtaget med åbne arme og nærmest hjemlig hygge af Susanne. Susanne er super dygtig, og giver sig god tid til at hjælpe, vejlede og vise hvordan tingene skal gøres. Det er ikke så store hold, hvilket giver det en hyggelig stemning og at der er tid til at alle kan få den hjælp der er brug for.. Jeg har nu deltaget på 2 kurser hos Susanne, julekonfekt kursus sidste år og chokolade kursus iår, og Susanne kunne huske mig denne gang, hvilket i min forstand kun beskriver hvor fantastisk et menneske Susanne er:) Hvis man vil lære at gøre tingene, gøre dem rigtigt, og vil have personlig undervisning, så er Susannes fantastiske kurser lige stedet! Er bestemt et sted jeg bruger fremover. "Kit Helholt-Tange, Rødovre d.22.11.2015"

ratingratingratingratingrating
Super kursus. Susanne gør det nemt for deltagerne, børn som voksne. Meget pædagogisk samtidig med hyggen. Vi lærte en masse!  "Per Knudsen, Helsingør d.21.11.2015"

ratingratingratingratingrating
Dejlig oplevelse med barnet i centrum og god plads til læring, og ikke mindst hygge. Susanne var fuld af overskud, rolig og rosende overfor børnene. Det er ikke sidste gang at vi deltager på sådan et. "Kia Hee Gade, Roskilde d.21.11.2015"

ratingratingratingratingrating
Igen et super godt kursus. Min søn var helt opslugt og vi kom hjem med en meget flot kage. Kurset var veltilrettelagt som altid, niveauet passende og stemningen hyggelig. Meget lærerigt for os begge og en rigtig god forælder-barn aktivitet. Kan absolut anbefales. Det er ikke sidste gang at vi kommer på kursus hos Susanne.  "Dorte Gerlif, Fuglebjerg d.11.11.2015"

ratingratingratingratingrating
Jeg var på det skønneste flødebolle kursus hos Petitfour i torsdags. Vi lavede de fineste flødeboller, som smagte af blot at komme hjem og lave flere. Susanne sørgede for god instruktion, der var fine arbejdspladser med tip top materialer og udvalg. Vi hyggede os og det følges næsten som at stå i sit eget køkken og arbejde. Jeg kommer helt sikkert igen :0)  "Marina Hansen, Ikast d.11.11.2015"

ratingratingratingratingrating
Hej Susanne. Vi, min datter Lene og mit barnebarn Anna og så mig Lis, var på alletiders flotte flødebollekursus, alt var tilrettelagt og perfekt undervisning, vi har fortalt både vidt og bredt om kurset, og din søde måde at tage imod os på. Vi fik nogle velsmagende flødeboller med hjem, som var til stor glæde for familien. Så, da vi gik som min datter sagde: Ikke farvel men på gensyn. De varmeste hilsner og en stor anbefaling til andre.  "Lis Rasmussen, Strøby Egede d.10.11.2015"

ratingratingratingratingrating
Deltog i kurset om lagkagebund og mousser, hvilket var en rigtig skøn oplevelse. Susanne er både sød til og opmærksom på at få alle med gennem de forskellige steps, og det resulterede i nogle rigtig lækre kager. Det var en hyggeligt aften, hvor der var god tid til at udforske og lære nyt om kage-bagning samt smags-sammensætning. Alt i alt top fedt og anbefalelsesværdigt, og jeg er selv sikker på at komme igen til et andet kursus. "Signe Brusch, København Ø. d.7.11.2015"

ratingratingratingratingrating
Min datter (13) og hendes kusine (17) havde en fantastisk eftermiddag! De var i enhver forstand i varme og kyndige hænder hos Susanne og sugede til sig af hendes blomstrende kreative univers :-)  "Amalie Andreasen, Solrød Strand d.2.11.2015"

ratingratingratingratingrating
Super kursus og helt igennem en meget lærerig dag. Dejligt at se at også mange drenge synes det er en fornøjelse at lave flødeboller. Tommelfinger op"Mette Nørgaard, Kirke Hyllinge. d.19.10.2015"

ratingratingratingratingrating
Mit barnebarn Epoche og jeg var på kursus hos Susanne, hvor vi lavede fondant-kager. En dejlig og sjov oplevelse for os begge to med Susanne som en sød og omsorgsfuld formidler. Kan varmt anbefales. "Lene Larsen, Nyborg d.19.10.2015"

ratingratingratingratingrating
Super godt kagekursus... Det var rigtig sjovt og lærerigt for børnene... Min datter har fået blod på tanden til at prøve at lave sin kage igen.. Syntes det var fantastisk de detaljer der blev vist og i børne niveau, så alt ialt kan jeg kun anbefale andre at tage afsted. Smilende ansigt med smilende øjne "Susanne Poulsen., Søborg d.19.10.2015"

ratingratingratingratingrating
Tak for et super godt kursus. Mine piger havde en fantastisk eftermiddag. Altid hyggeligt at være på dine kurser. "Christina Thomsen, Skibby d.18.10.2015"

ratingratingratingratingrating
Chokoladekurset hos Petitfour var en morsdags-gave til min mor, og nok ikke den sidste! Vi ankom i god tid, og blev budt velkommen af en sød og smilende Susanne. Vi blev budt på te, kaffe og lidt sødt til ganen, mens vi ventede i et udstillingslokale, hvor nogle af de flotteste kager jeg har set, er udstillet, indtil kurset startede. Kurset var lærerigt og grundigt. Hver havde deres egen lille station. Ved hver proces, gennemgik og forklarede Susanne hvad der skulle ske, inden vi selv skulle stå med fingrene nede i det (bogstaveligt talt). Kurset er super lærerigt, fordi du selv er med hele vejen, og vi lærte mange nyttige tricks. Der blev stillet mange spørgsmål undervejs, og alle blev besvaret! Vi fik en masse lækre chokolade med hjem, med top lækkert fyld. Vi siger tak for en fantastisk lærerig aften, med masser af smagsprøver, grin og hygge. Det bliver forhåbentlig ikke sidste gang vi skal på kursus hos Susanne. Kærlig hilsen Bente og Christina. "Christina C., Kbh. Ø. d.03.10.2015"

ratingratingratingratingrating
Deltog i Susannes chokoladekursus den 1. okt sammen med min mand og veninde. Vi havde nogle fantastiske lærerige og sjove timer. Susanne lærte os hvor nemt og enkelt det i virkeligheden er at temperere chokolade så den sidder lige i skabet. Susanne er en eminent formidler og en opmærksom underviser, der er forberedt og har blik for og overskud til alle. Tusind tak for en lærerig aften, vi kommer gerne igen. :-) "Joye Spiegelhauer, Slangerup d.03.10.2015"

ratingratingratingrating
Hyggeligt kursus i fantastiske lokaler :) Dejlig oplevelse og meget lærerigt. "Thea Rørvold, Hvidovre d.01.10.2015"

ratingratingratingratingrating
Super godt forælder barn kursus vi var på lørdag 26. sep. Der var dejlig meget plads til børnene og min datter har allerede proklameret at hun gerne vil på flere kurser så der var også succes der. Synes at kurset var bygget rigtig godt op og der var tænkt på det hele med saftevand til børnene, kaffe og the til forælderne og sørme også lidt til den søde tand. "Dorthe popp-Madsen, Tune d.28.09.2015"

ratingratingratingratingrating
En super god oplevelse. Dejlige omgivelser, hvor alt bare var i orden. Susanne gav sig god tid til alle deltagerne, så det blev en god og sjov oplevelse at deltage. "Lisbeth Schmidt, Hillerød d.28.09.2015"

ratingratingratingrating
Rigtig godt kursus - super hyggeligt. Lækkert fremover, at kunne diske op med lækkert wienerbrød til venner og familie - wienerbrød der er endnu bedre end det hos bageren. :-)"Flemming Jensen, Ølstykke d.28.09.2015"

ratingratingratingratingrating
Kære Susanne, Tusind tak for et virkelig godt kursus. Der er bare styr på tingene, og samtidig utroligt hyggeligt. Tak fordi du satte ekstra lys op til min mor. Det var hun meget glad for. Hun er også vild med dine kurser. Mange hilsner fra Ann. "Ann Johansen, Frederiksberg d.27.09.2015"

ratingratingratingratingrating
Super sød, imødekommende og dejlig underviser!! Hyggelig og rent sted Smilende ansigt med smilende øjneSmilende ansigt med smilende øjne Bestemt ikke sidste gang, vi har været på kursus hos petitfour Ansigt med håndkys"Vivian Hyldborg, hundested d.26.09.2015"

ratingratingratingratingrating
Et fantastisk kursus i lækre desserter. Absolut ikke sidste gang jeg kommer på kursus. God stemmning og helt vild hyggelig stemning. Glæder mig til næste kursus jeg skal på. "Lisbeth Schmidt, Hillerød d.24.09.2015"

ratingratingratingratingrating
Så nåede jeg endelig at komme med på et af dine kurser, Susanne og det var det hele værd. Du er så god til at få alle til at føle sig velkommen og også god til at lære fra dig. Vi fik lavet nogle rigtigt lækre desserter, som jeg glæder mig meget til at lave igen herhjemme. Jeg glæder mig allerede til næste kursus hos dig. Mange hilsner fra Bente. "Bente Hansen, Sorø d.24.09.2015"

ratingratingratingrating
Alt var forberedt. God og behagelig undervisning. god stemning og hyggelige omgivelser. Tak for det. "Nasrin Gh. Skovlunde d.23.09.2015"

ratingratingratingratingrating
Kære Susanne. Det er nu 3. gang jeg er på et kagekursus hos Susanne, og endnu engang kan jeg kun sige et SUPER godt kursus hvor man kommer hjem med en følelse af, at man virkelig lærer noget, og får så mange rigtig gode fif, opskrifter, finesser og meget meget mere. Man er næsten helt høj når man tager derfra, fordi Susanne er så smittende i hendes humør, og er rigtig god til at skabe en god stemning. Man føler sig rigtig velkommen og taget super godt imod. Susanne, du er en fantastisk person, og jeg glæder mig allerede til jeg skal besøge dig igen på et af dine mange kurser. Ses snart igen. Mange kagehilsner fra Jeanette. "Jeanette Petersen, Fuglebjerg d.22.09.2015"

ratingratingratingratingrating
Helt igennem skøn oplevelse og sikken en dejlig underviser. "Mette Aagaard, Nærum d.21.09.2015"

ratingratingratingratingrating
God og behagelig undervisning. Masser af gode tips. God stemning. Et kursus hos Susanne kan kun anbefales. "Birthe Døhl Jensen, Roskilde d.17.09.2015"

ratingratingratingratingrating
Jeg havde fornøjelsen af kurset i kagebunde og mousser, hvor der i gode og hyggelige opgivelser blev delt ud af Susannes visdom. Tempoet er rigtigt fint og så alle kan være med. Der var rig mulighed for at stille spørgsmål og more sig, samtidig med at bagningen var i højsæde. Jeg vil til enhver tid anbefale dette kursus til andre, uanset bageerfaring, og håber at jeg selv får mulighed for at prøve nogle af de andre kurser. "Maria Jensen, København N. d.16.09.2015"

ratingratingratingratingrating
Endnu et godt og spændende kursus hos Susanne. Tænk at det er så simpelt at lave flotte fondant blomster. Ikke nødvendigvis let, men med Susanne´s kyndige hjælp, går det som en leg. "Pia Rimington, Roskilde, d.7.09.2015"

ratingratingratingratingrating
Super oplevelse i dejlige lyse lokaler. Vi havde troet at man selv frit kunne vælge tema til kagen og havde gået og forberedt os på det hjemmefra, så det var lidt underligt at Susanne havde bestemt temaet, men det gav rigtig god mening da vi så gik igang, fordi så kunne Susanne jo netop lære os alle sine tips og tricks og der var masser af tid til også at være kreative indenfor det emne der var. Rigtig sjov dag - det var næsten svært at stoppe igen... "Louise Kongsdal Boss, Lille Skensved, d.31.08.2015"

ratingratingratingratingrating
Alt var forberedt og klart. Susanne var fantastisk til at forklare og demonstrere tingene og stemningen var hyggelig. Jeg fik øvet tiknikerne og kom hjem med en virkelig flot kage, som jeg har fået stor ros for fra familien. Jeg føler mig helt tryg ved at benytte det lærte på egen hånd. Er allerede tilmeldt det næste kursus i festkager med min søn.  "Dorte Gerlif, Fuglebjergd.30.08.2015"

ratingratingratingratingrating
Fantastisk kursus og super imødekommende underviser. Var der bare hele tiden for både børn og voksne. Følte virkelig at man hele tiden var med. Kommer helt klart tilbage til flere kurser. ;-)  "Betina Rie Jensen, Hedehusened.27.08.2015"

ratingratingratingratingrating
Det var mit andet kursus, og det er stadig sjovt og lærerigt at være hos Susanne, som er superpædagogisk, velorganiseret, dygtig og meget tålmodig... Tiden bare flyver og man bliver så glad, når man kommer hjem med de flotteste kager og inspiration til selv at gå igang. Glæder mig til næste gang! "Barbara Hjalsted, Birkerødd.27.08.2015"

ratingratingratingratingrating
Hej Susanne - Tak for en dejlig, dejlig dag m. cupcakes og sjov. Vi hyggede os fantastisk - og dejligt du lige kan se, når der er brug for hjælp :) - og ikke af moren :) Jeg er sikker på at vi kommer igen. "Gerda S, København, d.26.08.2015"

ratingratingratingratingrating
Det var bare så hyggeligt. Og Susanne er utrolig dygtig til at inddrage alle. Selvom holdet bestod af både folk som var vant til at modellere i fondant og folk som aldrig havde rørt det før, så forstod Susanne at få alle med, og alle fik lært noget nyt. Skøn stemning. Kan slet ikke vente til mit næste kursus. "Lisa Rasmussen, Nørre Alslevd.26.08.2015"

ratingratingratingratingrating
Jeg har lige været på mit 2. kursus hos Susanne, denne gang var det blomster i fondant og jeg har kun roser ;-) til Susanne for endnu et dejligt og lærerigt kursus. Vi fik en masse tips og ideer med hjem, så vi kan komme igang med blomsterfremstillingen, og stemningen var som på det første kursus dejlig afslappende og positiv, tiden går bare alt for hurtigt, men sådan er det jo i godt selskab. Susanne er en enorm dygtig underviser med en kæmpe tålmodighed. Et kursus jeg kun kan anbefale :0D Kommer tilbage til nye kurser. "Lone Maltesen, Fårevejled.26.08.2015"

ratingratingratingratingrating
Virkeligt hyggeligt sted og masser af cupcakes :-) "Tine Okholm, Farumd.26.08.2015"

ratingratingratingratingrating
Kagekurset Royal Icing og Brush Embroidery, den 20. august 2015. Susanne er en både professionel og meget behagelig lærer, og hun formåede at få hele holdet introduceret til de forskellige teknikker, vi skulle lære på en let og forståelig måde, så ingen følte sig tabt undervejs. Vi arbejdede med forskellige tykkelser af royal icing og kornet. Kurset kan klart anbefales til folk, der vil lære at lave kagedekoration, som ligner en million. Jeg håber, at Susanne laver et opfølgningskursus på royal icing, så vi også kan lære pynt med tyller. "Rikke Christensen, Høje-Taastrupd.26.08.2015"

ratingratingratingratingrating
Det var mit 4. kursus hos Susanne, og som sædvanlig var det et fuldkommen tilrettelagt kursus. Susanne er meget professionel, og har både tid og tålmodighed til hver enkelt kursist.. Der er altid rigtig god stemning på kurserne. Dog er der en enkelt "negativ" ting: Man bliver afhængig af de forskellige kurser!!!!! "Hanne Gaarsted, Nørre Alslev, d.12.08.2015"

ratingratingratingratingrating
Super godt kursus som altid. Endnu engang gode råde og fif. "Christina Thomsen, Skibby, d.12.08.2015"

ratingratingratingratingrating
Min niece på 8 og jeg var afsted på kurset. Alt var forberedt da vi kom og vi kunne gå igang med det samme. Susanne øste ud af sin viden, viste børnene hvordan de skulle gøre og var super hjælpsom - selv med små opgaver der skulle løses på kagen. Hun gik højt op i at hjælpe børnene - som iøvrigt var i fokus under hele kurset. Det var en fantastisk eftermiddag for såvel børn som voksne. Jeg/vi vil uden tvivl deltage i flere kurser. Merete Mogensen, Odense SØd.20.06.2015"

ratingratingratingratingrating
En dejlig og lærerig dag for mor og datter. Min datter og jeg kan virkelig anbefale et kagekursus hos Petit Four. God stemning fra man kommer ind af døren, hvor Susanne møder en med et smil og et venligt "god dag". Susanne er tålmodig, venlig, grundig og pædagogisk i sin måde at vise børnene de forskellige processer mht. pyntning af kage mm. Man får så fint et resultat med hjem, og som min datter sagde flere gange på vej hjem i bilen "mor jeg kan ikke tro det er mig der har lavet så flot en kage". Da vi kom hjem og kagen var beundret af resten af familien, fortsatte vi med at bage og lave flere flot pyntede kager. Naya blev så inspireret og er pt. fyldt med stolthed og lyst til at bage endnu mere. TAK SUSANNE. Vi kommer helt sikkert igen Naya og Annette :-), Farum, d.20.06.2015"

ratingratingratingratingrating
Meget positivt forløb, med Susannes professionelle og behagelige personlighed. Dette afstedkommer en rigtig god oplevelse. Vh Alice, Kasper og Stig, Holbæk, d.15.06.2015"

ratingratingratingratingrating
Et super godt kursus med mange gode tips og tricks. :-) Tak for en hyggelig aften med god inspiration. Vi kommer igen, kan varmt anbefales. :-) Emma Odgaard, Lejre, d.03.06.2015"

ratingratingratingratingrating
Kommer helt fra Fyn, men det var det hele værd.(Hvis det havde startet kl. 17.15 - 17.30, kunne vi have købt en aften bro billet, det ville have sparet os noget transport) Super kursus. Tommelfinger opTommelfinger opTommelfinger opTommelfinger op Får blod på tanden for at prøve mere Smilende ansigt med smilende øjne Susanne er en dygtig underviser og dygtig i hendes fag. Lagkage Martin Jørgensen, Gislev, d.03.06.2015"

ratingratingratingratingrating
Polterabend: Vi havde den bedste oplevelse med Susanne og hende vilde kageevner. Susanne havde sørget for det hele og rammen var sat til at vi kunne hygge os. Susanne havde endda sørget for et overraskelsesmoment til slut - vi havde de hyggeligste timer og lærte at lave de lækreste flødeboller som vi alle fik med hjem. Vi kan kun anbefale kurser hos Susanne og vil hellere end gerne komme igen :) Rikke Simonsen, d.01.06.2015"

ratingratingratingratingrating
Vi havde en intens, lærerig og sjov eftermiddag med fantasifulde muffins i alle farver og former. Alle nød det, og Susanne er så god til at inspirere og hjælpe til, når der lige skal en kyndig hånd til. Vi glæder os allerede til næste gang! Tak Susannne for en god oplevelse. Barbara Hjalsted, Birkerød d.31.05.2015"

ratingratingratingratingrating
Vi var både overraskede og vildt imponerede over, hvor meget kreativitet, Susanne fik frem i såvel børn som voksne. Det var en skøn og professionel oplevelse fra den varme velkomst til de velforberedte remedier til de færdige kager, som med stolthed er blevet vist frem. Vi kommer igen!! Tak, Susanne - for en super dejlig aften og for glæden, som du skabte og spredte :) Trine Søby, Charlottenlund d.31.05.2015"

ratingratingratingratingrating
Jeg deltog i Susannes petit four kursus.... og det er hverken første og absolut (forhåbentlig) heller ikke sidste gang, jeg deltager i et af hendes mange alsidige kurser. Alting er så velforberedt, gennemtænkt, velplanlagt, sjovt, spændende, pædagogisk og ikke mindst lærerigt og velsmagende. Intet er overladt til tilfældigheder. Og om nogen ved Susanne hvad hun taler om, hun er meget professionel og dygtig, og alligevel formår Susanne at forklare tingene på et niveau, hvor vi nybegyndere ikke føler os på tynd is eller usikre. Meget givtigt og lærerigt. Kærlig hilsen en glad kursusdeltager. Marianne Pedersen, Viby d.26.05.2015"

ratingratingratingratingrating
Dette er helt fantastisk. Super god stemmning og det er godt arrangeret i stemningsfulde lokaler. Lars-Bo Jøhl, d.22.05.2015"

ratingratingratingratingrating
Simpelthen fantastisk! Tak for en god oplevelse - og lækre petit fours ;) Anja Tiedemann, Glostrup, d.22.05.2015"

ratingratingratingratingrating
Kære Susanne. Tak for endnu et super hyggeligt kursus. Der er en skøn stemning, og dejligt kursuslokale, hvor der er tænkt på det hele. Det er klart blevet vores foretrukne kagekursus-sted, og vi glæder os til at komme igen :-). Ann Johansen, Frederiksberg, d.15.05.2015"

ratingratingratingratingrating
Rigtigt godt kursus med god undervisning. Susanne formår at undervise på en positiv og levende måde, så stemningen er afslappet og humoristisk. Man skylder sig selv et kursus hos Susanne! Sofie Skovly, St. Heddinge d.14.05.2015"

ratingratingratingratingrating
Super hyggelig aften. Jeg kom hjem og var helt høj over hvor godt det havde været! Jeg har efterhånden været til en del forskellige "kreative" kurser, men aldrig før mødt en der var så god til at formidle og vise sit engagement som du er. Kan kun anbefale andre at køre en tur til Roskilde. Jeg kommer ihvertfald igen, formodentlig til nogle forælder/barn kurser. Mine børn vil nemlig også lære at lave fine kager. Irene Kjær-Hansen, Sorø d.12.05.2015"

ratingratingratingratingrating
Blev mødt af smil og glæde som det første, når man træder ind og det fortsatte igennem de efterfølgende tre timer. Super skønt kursus med plads til sjov og ballade, hvor man samtidig fik lært en del. Skøn oplevelse. Louise Sternbæk, Gentofte d.12.05.2015"

ratingratingratingratingrating
Super hyggeligt og inspirerende "mors kage" dekorations kursus. Dejlige lokaler og perfekt hygge forplejning til os alle. En aften som fuldt ud levede op til mine forventninger. Ikke sidste gang jeg skal på kursus hos Susanne :-) Pia Rimington, Roskilde d.10.05.2015"

ratingratingratingratingrating
Kære Susanne. Tusinde tak for en dejlig kage og et fantastisk kursus. Du er virkeligt inspirerende, og fagligt er du imponerende dygtig, du må gøre enhver konditor misundelig... Jeg glæder mig til mit næste kursus i rækken hos dig, vi ses til august. Kh Susanne Butler, Frederikssund d.10.05.2015"

ratingratingratingratingrating
Rigtigt godt kagekursus. Super hyggeligt og fantastiske lokaler. Dejligt at komme til så veforberedt et kursus med mange fif og super inspiration fra Susanne. Tak for en hyggelig aften :o) Helle Mortensen, Slagelse d.9.05.2015"

ratingratingratingratingrating
Vi deltog i et privat cupcake pyntekursus med vores lille personaleforening. Vi havde en super hyggelig aften og lærte rigtigt meget. Der er flere der efterfølgende har været ud og investere i værktøj og pynt til cupcakes og andre kager. Vi vil helt sikkert gerne komme igen til et andet arrangement. Charlotte Fuglsang, Glostrup d.4.05.2015"

ratingratingratingratingrating
Så var jeg lige på det eftertragtede kursus i overflødighedshorn :-) igen en super hyggelig, og helt igennem fantastisk aften hos Susanne :-) Hver gang bliver man inspireret - får masser af fif og gode idéer og bliver guided så fint igennem at alle kursister er dybt imponeret over egne kreationer :-) Jeg glæder mig allerede til næste gang jeg træder indenfor hos Susanne :-) Lotte Fredensborg Nielsen, Køge d.1.05.2015"

ratingratingratingratingrating
Hej Susanne, Tak for en dejlig oplevelse på forælder/barn kursus. Vi lavede kransekagehjerte med snickers og det var en super dejlig oplevelse. I et rummeligt og varmt miljø! Du guidede os SUPER pædagogisk og meget let forståeligt igennem processen trin for trin - så min datter på 9 uden problemer (næsten) lavede et flot kransekage hjerte med flot pynt og meget velsmagende!. Hun var meget stolt og havde en kæmpe succesoplevelse hos dig!. Tak for en dejlig eftermiddag! Gitte Munksgaard, Asperup d.30.04.2015"

ratingratingratingratingrating
Kære Susanne. Tak for et helt fantastisk kursus. Troede aldrig jeg ville kunne lave et overflødighedshorn. Et utroligt flot og tilrettelagt kursus. Ansigt med håndkys Ulla Vestergaard, Tune. d.30.04.2015"

ratingratingratingratingrating
Helt fantastisk oplevelse og følelse at kunne lave et overflødighedshorn med pynt, konfekt og det hele. Utroligt hvad man lærer på få timer i Susannes søde og kyndige selskab. Elisabeth Kannegaard, Frederiksberg C d.30.04.2015"

ratingratingratingratingrating
Super godt kursus Smilende ansigt med smilende øjne Meget ambitiøst program, men da kurset var ekstremt godt tilrettelagt, nåede vi sikkert igennem fuldstændigt opslugte af at fremstille vores kransekagehjerte, snickers samt pynt. Vi nød hvert sekund. Opskrifter fik vi med hjem, så vi kan gentage succesen derhjemme. Og smagen var virkelig så man vil have mere... Rigtigt godt udbytte sammenlignet med andre forældre/barn kurser jeg har prøvet. Vi er allerede tilmeldt flere kurser hos petitfour. Dorte Gerlif, Fuglebjerg d.27.04.2015"

ratingratingratingratingrating
Jeg synes det var et hyggeligt, lærerigt og inspirerende kursus. Tak Susanne. Anne Mette Munk, Helsinge d.27.04.2015"

ratingratingratingratingrating
Vi havde en super hyggelig aften i selskab med Susanne. Vi var 13 glade piger, som hver skulle lave en festkage i to lag. Det blev til 13 forskellige flotte kager... Susanne er meget nærværende og opmærksom på hver enkelt person, så vi følte os rigtig godt tilpas, men tiden gik bare alt for hurtigt. Det gør den jo som bekendt i godt selskab :-) Dorte Marie Hansen, Kalundborg. d.26.04.2015"

ratingratingratingratingrating
Kære Susanne. Tusind tak for en vældig god oplevelse til min niece og jeg. Vi hyggede os rigtig meget. :-). Ann Johansen, Frederiksberg. d.23.04.2015"

ratingratingratingratingrating
Fantastisk kage kursus i dejlige lokaler..Susanne´s gode smag - kombineret med hendes store viden om kager, gør hendes hyggelige kage kurser helt unikke.. Jeg kommer meget gerne tilbage snart..Kærlig hilsen Karin falck, København N. d.14.04.2015"

ratingratingratingratingrating
Min datter og jeg havde et skønt kagekursus, hvor fantasien fik frit løb med "alt godt fra havet". Der var en skøn stemning, hvor der var god tid til alle. Susanne underviste på en dejlig pædagogisk måde, og vi følte os meget velkomne - og vi kom hjem med en fin kage, som blev serveret med stolthed :-) Vi kommer meget gerne igen!  Lige en lille idé: Det ville være skønt med en lille butik, hvor man kunne købe kagegrej, så vi kan fortsætte arbejdet i god stil derhjemme.;-) Rikke Holm, Lejre d.12.04.2015"

ratingratingratingratingrating
Dejlige hyggelige lokaler. Susanne er meget rar at snakke med, nærværende, spørgende og hjælpsom. Regitze Søder, Tåstrup d.12.04.2015"

ratingratingratingratingrating
Et super hyggeligt kursus, hvor vi lærte en masse :-) hvor er det dejligt at tingene ikke nødvendigvis behøver at være helt magen til det du laver, bare man selv er glad og tilfreds. Camilla Thomsen, Værløse d.02.04.2015"

ratingratingratingratingrating
Kære Susanne! Tusind tak for endnu et dejligt kursus. Denne gang lavede Klara et flot påskeæg og jeg nød igen at have mit barnebarn med på et af dine fantastiske kurser. Klara meddelte efterfølgende, at næste gang skulle Far med, så jeg bliver nødt til at stå over. Det er en dejlig oplevelse at være på kursus hos dig. Marianne Thomasen, Frederiksberg d.24.03.2015"

ratingratingratingratingrating
En udsøgt fornøjelse at komme på dine kurser og bare mærke din varme og dit nærvær! Love it Kraftigt sort hjerteLotte Lindgren, Hvidovre d.21.03.2015"

ratingratingratingratingrating
Jeg var med min datter laura på 9 år på festkagekursus sidste lørdag. Det var en rigtig sjov oplevelse, hvor vi fik supergod vejledning af Susanne. Det resulterede i en flot kage, som vi stolte tog med hjem og viste frem for resten af familien. Susanne er rigtig god til børn og til at lære fra sig. Så vi kommer igen og vi glæder os. Søren Nicolaisen, Dragør d.20.03.2015"

ratingratingratingratingrating
Vi var fire glade deltagere på "Fyldte Chokolader" kurset...... og nøj hvor vi lyttede, prøvede, testede temperaturer, smagte, lærte, smeltede, smagte igen, grinte, fyldte chokolade, smagte igen, snakkede, svinede,..og nå ja.. smagte... og nogle af os valgte også at brænde lidt for meget af..... :-) Men det var super hyggeligt og lærerigt i en skøn, afslappet og fornøjelig atmosfære. Det er absolut ikke sidste gang, at vi smutter forbi et kursus hos Susanne :-) Marianne Pedersen, Viby d.20.03.2015"

ratingratingratingratingrating
Hej Susanne. Det er virkelig en fantastisk oplevelse at være på kursus hos dig. Der er styr på det hele og alt foregår i virkelig hyggelige omgivelser, hvor du også giver dig tid til hyggepauser. Har kun positive ting at sige til dig. Alle der har smagt chokoladen syntes det er fantastiskSmilende ansigt med åben mund især karamellenAnsigt med glædestårer Glæder mig til et snarligt gensyn hos petitfour.dk. Lene Ljungberg, Roskilde d.20.03.2015"

ratingratingratingrating
Det var fint og min søn var glad for at prøve det, han vil gerne deltage igen på et andet kursus - det vil jeg også. Jeanne Ingvorsen, Roskilde d.17.03.2015"

ratingratingratingratingrating
Endnu en hyggelig og lærerig oplevelse sammen med mit barnebarn Smilende ansigt med smilende øjne Pia Pedersen, Præstø d.15.03.2015"

ratingratingratingratingrating
Jeg var til forældre/barn festkagekursus hos Susanne med 4 børnebørn + 2 mødre. Det var en fantastisk oplevelse for både børn og voksne. Susanne havde forberedt og klargjort, så der var system og ro omkring undervisning og børnenes arbejde. Og hun var meget fin til at inspirere og hjælpe børnene. Og det var meget stolte børn, der drog hjem med de fineste kager - og en mor, der også havde fået øjnene op for fondants glæder. En gentagelse værd. Eva Bennike, Jelling d.15.03.2015"

ratingratingratingratingrating
Som altid et hyggeligt og inspirerende kursus i fondant blomster hos Susanne :-) Jeg glæder mig meget til at komme igen d. 28/4-2015 til overflødighedshornskursus :-). Lotte Fredensborg Nielsen, Køge d.15.03.2015"

ratingratingratingratingrating
Mit barnebarn og jeg var på forældre/barn festkage kursus. Og det var bare så godt. Susanne giver sig tid til at forklare og hjælpe både børn og voksne, og giver børnene selvtillid og ros. Da det var tid til at tage hjem, med en flot kage som mit barnebarn var ved at revne af stolthed over, spurgte hun "Bedste hvornår skal vi afsted igen". Hun havde bare hygget sig så meget, og havde været fuldstændig opslugt under hele kurset. Så det var en kæmpe succes, og ikke sidste gang vi kommer. Heidi Knudsen, Karise d.15.03.2015"

ratingratingratingratingrating
En helt igennem gennemført aften til flødebollekursus hos Susanne. Min kæreste og jeg gik derfra med armene højt hævet over hovedet og to æsker med mange flødeboller. Flødebollerne er spist, men armene er stadig ikke kommet ned. Vi vil elske at deltage i endnu et kursus. Mange tak Susanne. Irene Poulsen, København SV. d.11.03.2015"

ratingratingratingratingrating
Jeg havde fået dette kursus i julegave af mine drenge, fordi de ved at jeg elsker at bage og dekorere mine kager. Kurset var super godt. Det er ikke sidste gang at jeg skal på kursus hos Petit Four. Susanne er en fantastisk underviser med et smittende humør. Charlotte Schou, Tølløse, d.04.03.2015"

ratingratingratingratingrating
Tak for et super godt kursus i Wienerbrød. Jeg havde aldrig prøvet at lave Wienerbrød før, men der blev taget hånd om alle og alle fik noget med hjem. Turen fra Jylland til Roskilde var det hele værd. Glæder mig til næste kursus. Carina Merete Bank Jensen, d.04.03.2015"

ratingratingratingrating
Det er altid super hyggeligt og udbytterigt. Susanne er utrolig velforberedt og top professionel. Vi kommer gerne igen. Mette Dollerup, Albertslund, d.04.03.2015"

ratingratingratingratingrating
Super god dag. Vi fik mange dekoreringstips, og vi kommer helt sikkert igen en anden gang. Kirstine og Mikkeline Kristiansen, Hårlev, d.03.03.2015"

ratingratingratingratingrating
Vi havde en fantastisk dag. Vi kommer igen. Annika Schultz, Køge d.02.03.2015"

ratingratingratingratingrating
Min fætters datter og jeg deltog i kurset hvor vi lavede festkager. Vi havde begge to en rigtig dejlig dag, hvor vores kreativitet blev udfordret. Vi vil helt sikkert deltage en anden gang igen. Lisbet Jakobsen, Nr. Alslev d.02.03.2015"

ratingratingratingratingrating
Det er anden gang vi deltager i et bagekursus og det har været i top hver gang. Holdene er små og Susanne har tid og overskud til at komme der, hvor der er brug for hjælp. Vi kommer igen :-). Roxana Hansen, Roskilde d.02.03.2015"

ratingratingratingratingrating
Tusinde tak for en rigtig dejlig oplevelse sidste torsdag. Det var en kæmpe oplevelse for både min datter og jeg. Du er så pædagogisk (også for os uerfarne mødre :-)) og forklarer tingene, så alle kan følge med. Og resultatet blev jo super flot. Tænk at man kan lave SÅ flotte kager - billederne er allerede delt på Facebook og Instagram :-). Vi kommer bestemt tilbage - og min yngre datter på 6 venter spændt på, hvornår der kommer kagekurser til hendes aldersgruppe - men det gør der snart, sagde du. Kunne man forestille sig at lave kagekurser til drenge - min søn på 10 elsker at bage og dekorere kager, men synes det vi lavede var lidt for tøset :-). På gensyn - uden tvivl :-). Vh. Rikke Frimodt, Roskilde d.24.02.2015"

ratingratingratingratingrating
Lige som sidst er det bare rigtig hyggeligt, at komme på dine kurser og så lærer man også noget. Vender helt sikkert tilbage.Smilende ansigt med smilende øjneSmilende ansigt med smilende øjneSmilende ansigt med smilende øjneSmilende ansigt med smilende øjne Laura Krabbe, Stenlille d.24.02.2015"

ratingratingratingratingrating
Susanne´s kagekursus kan varmt anbefales! Skønt at møde en konditor, som efter så mange år, fremdeles brænder for faget og formår at være med på de nye trends og samtidig lære os det på en måde, som gør at du bare vil tage hjem, prøve det du har lært og så finde et nyt kursus! Mor og datter havde nogle skønne timer sammen med Susanne og de andre kursister! Mange tak! Ingrid og Kristin, Lille Skensved d.23.02.2015"

ratingratingratingrating
Tak for en helt igennem skøn aften, hvor min datter og jeg lærte at pynte kager. Det vil sige min datter var så sej til det og selvstændig, at det kriblede i min fingre for at få lov til at være med. Vi vil helt sikkert komme tilbage, men desværre er der udsolgt på alle de kurser vi ønsker os. Vær sød at lave mange flere ;-) Vicky Pedersen d.22.02.2015"

ratingratingratingrating
En uforglemmelig aften med min datter, som mere og mere fik troen på, at hun kunne lave fine figurer i fondant med en god og rolig vejledning fra Susanne. Tak - vi kommer rigtig gerne igen :-) Christel Sachse, Kirke Hyllinge d.22.02.2015"

ratingratingratingratingrating
En virkelig positiv oplevelse! Vi lærte noget, vi fik skabt et fødselsdagskage-værk, som ikke kun blev en kæmpe overraskelse for mormor, men også en stor fornøjelse at give. Og kagen smagte fantastisk. Vi har allerede talt om, hvad det næste kagekursus skal være :-) Karin Hindkjær, Holte d.21.02.2015"

ratingratingratingratingrating
Det var over alt forventning, det at børnene selv skal stå for det hele og måden du forklarede alle tingene på, var bare så perfekt. Så jeg har allerede fortalt til flere, at det er guld værd at deltage på dine kurser, hvis de altså skulle få lyst til dette. Lonnie Madsen, Næstved d.20.02.2015"

ratingratingratingratingrating
1000 tak for endnu en dejlig og lærerig oplevelse. Vi har før været på Cupcake kursus hos dig og nu på flødebollekursus - så hyggelige og gode oplevelser og trygge rammer. Tak fordi du er så pædagogisk og tålmodig. Vi glæder os til påskeægkurset : ) Knus fra Emma og Dorte Valentin, Bjæverskov d.19.02.2015"

ratingratingratingratingrating
Hej Susanne, Laura synes bare at du er den sødeste voksne i hele verden :0). Hun er meget inspireret og havde en fantastisk aften. Jeg synes du har en helt fantastisk måde at forklare ting på, så alle er med. Tak for denne gang, vi glæder os til at komme igen i april. KH Laura og Rikke, Greve, d.18.02.2015"

ratingratingratingratingrating
Mit barnebarn og jeg havde nogle hyggelige timer hos Susanne, der med stor tålmodighed hjælp os, så vi fik en flot prinsessekage med hjem. Pia Pedersen, Præstø, d.11.02.2015"

ratingratingratingratingrating
Jeg har lyst til at komme igen og bage og lave flere kager. Det var en rigtig sjov dag og jeg hyggede mig. Katrine Bruntse-Olsen,  d.08.02.2015"

ratingratingratingrating
Dette var 2.gang jeg var hos Susanne til endnu et udbytterigt kursus, endnu et "mysterium" blev åbenbaret :-), Det er ubegribeligt at wienerbrødskurset ikke var fuldt optaget, jeg vil anbefale hvis det kommer på kursus planen, at I tager udfordringen, jeg har nu (3 dage efter kurset) IGEN bagt lækkert 27 lags wienerbrød til stor glæde for hele familien, mums og lækkert siger vi bare :-)Dorte Boline, Stevns d.06.02.2015"

ratingratingratingratingrating
Endelig fik jeg lært at lave wienerbrød på den helt rigtige måde ;-) Er yderst tilfreds med dette wienerbrødskursus og kan varmt anbefale det. Susanne, du er en fantastisk underviser, tog dig rigtigt godt tid til hver enkelt og sørgede for at alle var med, inden du gik videre."Bettina Grube, Dragør d.04.02.2015"

ratingratingratingratingrating
Min datter på 11 år og jeg deltog i kurset: festkager. Og som min datter sagde da hun kom hjem - det havde været en super hyggelig, sjov og lærerig dag, men hun var træt Smilende ansigt med smilende øjne oven på en dag med mange gode oplevelser. Det er en god og kreativ måde at hygge sig med sine børn."Lise Dietz, Roskilde d.02.02.2015"

ratingratingratingratingrating
Super godt og hyggeligt forælder/barn kursus. Nye input og afpudsning af teknikker. Pædagogisk og let tilgængeligt, stor fokus på børnene og deres idéer og niveau. Kan varmt anbefales ;)"Amalie og Lene, Køge d.01.02.2015"

ratingratingratingratingrating
Et rigtigt fint flødebollekursus, med håndgribelig instruktion, god stemning undervejs og flotte resultater hele vejen rundt om bordet. Jeg har fået mod på at prøve kræfter med flødebollekunsten på hjemmebane, fordi susanne har afmystificeret processen for mig. Kan kun anbefale andre at nuppe en god ven under armen og springe på et kursus hos petitfour.dk :-)"Nina L., København Ø. d.01.02.2015"

ratingratingratingratingrating
Godt tilrettelagt, gode råvarer, super tjekket lokale og alt materiale lå klart til at fremstille de lækreste flødeboller. kompetent, imødekommende og hjælpsom konditor førte os kursister igennem et lærerigt og hyggeligt kursus. Mine piger blev stolte over deres mors præstation, da jeg kom hjem med de fineste flødeboller. De havde det helt rigtige knæk, som blomsterberg ville have sagt."Trine Gyldenvang, Høng. d.29.01.2015"

ratingratingratingratingrating
Dette er mit 2. kursus hos Susanne, og det var som første gang, bare super godt. Susanne er rigtig hjælpsom, alt er forberedt og der er ikke sparet på noget. Vi fik 25 flødeboller med hjem og det var rigtigt sjovt at prøve Smilende ansigt med smilende øjne Kan klart anbefale det til andre og glæder mig til at komme igen.Smilende ansigt med åben mund og smilende øjne "Vicki Ramgaard, Ballerup. d.28.01.2015"

ratingratingratingratingrating
På alle måder en fantastisk oplevelse, helt fra start til slut. Jeg blev budt velkommen i Susannes hyggeligt indrettet cafe, med billeder på væggene af hendes mange flotte kreationer. Vi blev budt på hjemmebag og gløgg, kaffe og te. Lokalet ved siden af var Susannes showroom, og de udstillede kager var så flotte, at det ikke kan beskrives! ovenpå var "kageværkstedet"/kursuslokalet - også hyggeligt indrettet med plads til ca. 8 kursister. Overalt var pyntet med figurer af fondant, og atmosfæren var i top. Susanne er super dygtig, inspirerende og underviser på en rar og god måde. Hun er bare go´:-) Jeg kan varmt anbefale et kursus hos Susanne, og jeg vender snart tilbage igen."Eva Rosenius Pedersen, Birkerød. d.13.12.2014

ratingratingratingratingrating
Hej Susanne. Tak for et super godt marcipan kursus - det levede helt op til mine forventninger og mere til. Det er jo dejligt når man har taget turen fra Århus, så det bliver ikke det sidste kursus jeg skal på hos dig. Hilsen Alice fra Århus."Alice Jensen, Århus. d.10.12.2014

ratingratingratingratingrating
Dejlig oplevelse og dejlig undervisning, hyggede mig meget og kommer klart igen, for jeg lærte også noget. :-D "Eva Fischer, Vallensbæk. d.10.12.2014

ratingratingratingratingrating
Tak for en rigtig dejlig aften med et smadder godt kursus i at lave marcipanfigurer. Det var en meget hyggelig stemning og der var fred og ro over det hele. Tiden fløj bare afsted. God beværtning med julegløgg og Susannes dejlige julesmag :) Jeg kommer bestemt igen. :):):) "Anita Nodeland Andersen, Fårevejle. d.10.12.2014

ratingratingratingratingrating
Fantastisk oplevelse. Har været her en gang tidligere med min datter, og har allerede købt 2 gange til :) En dejlig måde at være sammen med min datter på, og med masser af inspiration og værktøjer til at hygge videre derhjemme.... "Stine Merrild, Roskilde. d.8.12.2014

ratingratingratingratingrating
Tak for et fantastisk hyggeligt og lærerigt fondant Julekursus, hvor forældre og børn var sammen om at kreere de sjoveste og smukkeste fondant julefigurer. Vi kunne alle stolte gå hjem med vores flotte kager, som var blevet til med hjælp fra en fantastisk dygtig, sød og hjælpsom konditor/håndværker. Min datter var meget begejstret og det var jeg også. Tusind tak for en sjov og hyggelig dag."Babette Møller, Virum. d.7.12.2014

ratingratingratingratingrating
Hej Susanne, Tak for en rigtig hyggelig dag i lørdags. Vi synes det var rigtig hyggeligt at lave fest julekager, det er som sædvanligt altid hyggeligt at være på kursus hos dig. Vi ønsker dig en rigtig Glædelig Jul."Karoline og Joan. d.7.12.2014  PS: Vi ser frem til det næste kursus.

ratingratingratingratingrating
Super sjovt. Kommer helt sikkert igen. Susanne er rigtig sød, glad og smilende. Man føler sig så velkommen og tiden bare flyver afsted. Kan varmt anbefales for både barn og forældre."Malene Sørensen, Haslev, d.7.12.2014

ratingratingratingratingrating
Mit første, men bestemt ikke sidste kursus hos Susanne - var d. 27.11.2014 til julekonfekt :-). Kurset var super godt planlagt - der var god tid til det hele, det var struktureret og alligevel med god tid til en snak om alt udi kageverdenen :-) Jeg kommer igen til april, hvor der skal laves overflødighedshorn. :-)"Lotte Nielsen, Køge. d.1.12.2014

ratingratingratingratingrating
Mit barnebarn på 7år og jeg deltog i kursus, hvor vi lavede honningkagehus og fondantfigurer. Kurset var super godt tilrettelagt. Der var mange børn og voksne og Susanne havde overskud og tid til den enkelte og var rigtig god til at lære fra sig. Vi lavede honningkagehus + fondant julemænd og juletræer og børnene dekorerede honningkagefigurer - det var helt på børnenes præmisser og de strålede efter 3 timer, da de stolt bar deres honningkagehus hjem. En super dag og de tre timer fløj afsted. Susanne er god til at hygge om os og eminent til at lære fra sig. Vi fik nogle gode tips med hjem sammen med et fantastisk hus naturligvis. Meget glad barnebarn der var mega stolt over resultatet. Vi tager gerne til Roskilde igen - der var mega hyggeligt :-) kh Mathilda og Mormor. "Susanne Wessel, København N." d.1.12.2014

ratingratingratingratingrating
Rigtigt hyggeligt kursus og meget professionelt tilrettelagt og udført. Dejlig eftermiddag."Pia Bonde, Holbæk. d.1.12.2014

ratingratingratingratingrating
Har netop lært at lave de dejligste konfekt-stykker. Susannes kurser er ligeså vanedannende, som de lækkerier hun lærer os at lave. Kan kun give mine allerbedste og varmeste anbefalinger. som en medkursist så klart udtrykte det: "Man har jo lyst at blive hele natten og komme igen og igen". Er så rørende enig, så kan ikke vente til jeg igen skal afsted.Smilende ansigt med åben mund og smilende øjneTommelfinger op "Charlotte Føsterling, København SV. d.29.11.2014

ratingratingratingratingrating
Jeg synes det var et meget hyggeligt sted, pynt og billeder af kager og andre kager som er så flotte lavet af Susanne, samt nogle små prøver, som allerede var på bordet. Lokalet er meget hyggeligt, med alt det man har brug for til at lave julekonfekt og andre kager, regner jeg med. Kurset var struktureret, vi fik de opskrifter vi skulle lave på kurset, og så synes jeg at det var godt planlagt. De materialer vi brugte og antallet af konfekt vi fik med hjem var meget godt. Jeg kan klart anbefale kurset og kommer sikkert tilbage til andre kurser. En dejlig og lærerig oplevelse. "Laura R. København NV., d.28.11.2014

ratingratingratingratingrating
Har lige været på endnu et af Petit Four´s kagekurser. Nemlig på et super inspirerende konfekt kursus, det var som altid fantastisk. Det var første gang min mand deltog, men det bliver absolut heller ikke den sidste gang, han deltager på Susanne´s kurser, du er bare en ener. Mange hilsner Henrik og Annette (som næsten ikke kan vente på næste kursus) "Henrik og Annette Lerche, Roskilde", d.27.11.2014

ratingratingratingratingrating
Et rigtigt godt kursus, hvor man lærer ikke bare at lave konfekt, men også mange små fif. En anden god ting, det var muligt, at stille alle de spørgsmål man havde, ikke bare om konfekt, men om alt bageværk. "Dina Berkowitz, København", d.27.11.2014

ratingratingratingratingrating
Inspirerende og meget veltilrettelagt kursus"Line Kornerup, Vedbæk", d.25.11.2014

ratingratingratingratingrating
Min datter og jeg nød at være med på dette kursus. Susanne forstår virkelig at få os til at føle os velkomne og hygge omkring os. "Pernille Iversen, København S", d.25.11.2014

ratingratingratingratingrating
Endnu et SUPER godt kursus. Susanne er rigtig god til at dele sin enorme viden, og rigtig god til at skabe en hyggelig stemning. Man går hjem med en følelse af at dette kan man sagtens gøre hjemme og alene. Susanne TAK for rigtig mange gode råd og små fif. Jeg vil til enhver tid anbefale at man tager på kagekursus hos Petitfour.. "Jeanette Petersen, Fuglebjerg", d.21.11.2014

ratingratingratingratingrating
Min mand og jeg deltog i flødebolle kurset. Det var en rigtig hyggelig og meget lærerig aften. Kan varmt anbefales. "Linda Højland, Ølstykke", d.19.11.2014

ratingratingratingratingrating
Hej Susanne, Tak for endnu et godt kursus, som denne gang var om overflødighedshorn. Vi fik lavet et fint lille horn til 12 personer, så nu glæder jeg mig til at springe ud i at lave et til 50 personerSmilende ansigt med åben mund og smilende øjne Hilsen Bente. PS: det bliver ikke sidste gang du ser mig.Ansigt, der rækker tunge og blinker  "Bente Sassersen, Rødovre", d.19.11.2014

ratingratingratingratingrating
Bryllupskagekursus 5 dage før eget bryllup og kage til 65 pers - tog al nervøsitet væk og Susanne kom med rigtig mange gode og konstruktive råd. Så det endelige resultat blev super godt Smilende ansigt med smilende øjne Jeg kan på det varmeste anbefale Susanne´s kurser - måden hun formidler sin omfattende viden på er helt exceptionel og man tager mange brugbare tips og tricks med hjem hver gang."Lis Odgaard-Nielsen, Jylinge", d.16.11.2014

ratingratingratingratingrating
En rigtig hyggelig aften i gode omgivelser, der bestemt giver anledning til tilmelding til et nyt kursus. Der var en rigtig god stemning, vi blev vartet op med kaffe m.m. og der blev produceret blomster m.m. på højtryk."Gitte og Anna Høyer Hansen, Hillerød", d.13.11.2014

ratingratingratingratingrating
Super hyggelig aften og fik den fantastiske kage med hjem - som mange har smagtTommelfinger op"Lene Ljungberg, Roskilde", d.12.11.2014

ratingratingratingratingrating
Det var super hyggeligt at være på kagekursus hos Petitfour.dk.. Vi lavede kagen helt fra bunden og lavede mousse.. Susanne var MEGET hjæpsom og stod til rådighed med alt vi manglede og der var ikke sparet på noget... Kan klart anbefales og nu glæder vi os til at komme igen.Smilende ansigt med smilende øjne "Vicki Ramgaard, Ballerup", d.8.11.2014

ratingratingratingratingrating
Super godt kursus, med rigtig mange gode fif og idéer. "Jeanette Petersen, Fuglebjerg", d.8.11.2014

ratingratingratingratingrating
Hej Susanne, en herlig 5 stjernet event at lære at lave flødeboller på dit kursus - du havde med meget forarbejde arrangeret et kursus, som vi nemt kom igang med - og med en hyggelig stemning i de dejlige lokaler, guidede du os igennem forløbet, så det nærmest føltes "naturligt" at lave flødeboller til aftenkaffen. Helt sikkert kaster jeg mig over flødeboller fremstilling igen - for det lærte jeg på dit kursus. "Søde" hilsner fra Anne Egelund med datter Mette. "Anne Egelund, Ølstykke", d.5.11.2014

ratingratingratingrating
Vores forventninger blev indfriet på bedste vis, vi fik løst "mysteriet" omkring at overtrække med chokolade uden at smadre flødebollen :-). Min gravide datter fik på fineste vis oplevet "ekstra service" i form af stol at sidde/hvile på og tilbudd om is/the da vi andre fik dejlig Asti. Så vi er absolut tilfredse både med kursus indhold / udbytte, men bestemt også Susanne´s måde at afholde sådan en kursus aften. Derfor har jeg også tilmeldt mig et nyt kursus, denne gang wienerbrøds fremstilling, ser frem til at også dette "mysterium" bliver afklaret af Susanne :-)"DorteS, Klippinge", d.3.11.2014

ratingratingratingratingrating
Herligt kursus, god stemning, Susanne er en fantastisk læremester - og tænk man gik derfra med flere KASSER med flødeboller i, totalt fedt. "Susanne Kallemose, Nivå", d.3.11.2014

ratingratingratingratingrating
Flødebollekurset var super arrangeret - og det var både sjovt, hyggeligt og lærerigt! Derudover smagte flødebollerne virkelig godt! Smilende ansigt med åben mund og smilende øjne Smilende ansigt med øjne som hjerter "Henriette Tamara, Birkerød", d.1.11.2014

ratingratingratingratingrating
Super godt og velorganiseret flødebolle kursus. Susanne du er en enormt inspirerende læremester. Vi fik alle uden besvær lært at lave nogle fantastiske velsmagende og flotte flødeboller. Der er kun et minus: de er svært vanedannende.Smilende ansigt med åben mund og smilende øjne Smilende ansigt med øjne som hjerter "Karin Jacobsen, Frederikssund"d.1.11.2014

ratingratingratingratingrating
Kan varmt anbefales. Susanne er vildt dygtig.Smilende ansigt med åben mund  "Christina Egenby, København S."d.30.10.2014

ratingratingratingratingrating
Igen et super godt kursus, (21/10-14 bryllupskage) med mange tip, som kan bruges når man skal lave en kage. Hyggeligt og afslappet, god vejledning og man går glad hjem. Kommer helt sikkert igen en anden gang. "John Hollænder, Holmegaard" , d.22.10.2014

ratingratingratingratingrating
Tusinde tak for et super godt prinsessekagekursus, min datter var fuldstændig opslugt i 3 timer :-) Susanne er så fantastisk dygtig til både børn og voksne og har en stor energi, som smitter af på os alle. Vi er allerede igang med at tilmelde datteren til næste kagekursus :-) Det er da også rent hygge, der lige er en tår kaffe og en lille "kugle", når man kommer ind af døren :-) "Bettina Grube, Dragør" , d.20.10.2014

ratingratingratingratingrating
Tak for et godt og lærerigt kursus, hvor stemningen var hyggelig og afslappet :-) vi har helt sikkert fået lyst til at prøve mere. Du kan godt forberede dig på at se os igen. "Nicky Bursøe, Tåstrup" , d.19.10.2014

ratingratingratingratingrating
Endnu et skønt kursus hos Susanne, denne gang med koralrevs tema - hvor er det kreativt tænkt. Jeg kan varmt anbefale kurser hos petitfour.dk, men pas på, for du bliver afhængig.  "Rikke Jensen, Borup" , d.16.10.2014

ratingratingratingratingrating
Rigtigt sjovt, hyggeligt og spændende kursus i professionelle hænder! "Anne Mette Stevn, København K." - d.16.10.2014

ratingratingratingratingrating
Super godt kursus, rigtig meget hyggeligt. Susanne var rigtig god til at forklare og hjælpe. Gik glade derfra. Samme dag vi kom hjem tilmeldte vi os et nyt kursus hos Susanne. "Malene Sørensen, Haslev" - d.14.10.2014

ratingratingratingratingrating
Kan kun anbefale prinsessekage kurset. Min datter og jeg havde den bedste dag med at lave prinsessekage. Hun viste den stolt frem derhjemme og den smagte fantastisk. Glæder mig til næste kursus. "Kirsten Troelsen, Vallensbæk Strand" - d.01.10.2014

ratingratingratingratingrating
Det var et super kursus, Selma var helt vild og fortalte med det samme at hun vil på et kursus igen og fik endda lokket sin far med.  (: Vi kommer helt klart igen (: "Pernille Kubi Petrovics, Søborg" - d.30.09.2014

ratingratingratingratingrating
Sophie var så stolt og glad og hun vil meget gerne med på flere kurser. Det var en super dag for os begge. "Lene og Sophie Landsgrav, Fredericia" - d.29.09.2014

ratingratingratingratingrating
Endnu et pragtfuldt kursus hos Susanne. Jeg havde en 8 årig der stod koncentreret i 3 stive timer og lavede prinsessekage og den blev bare flot. Susanne har en rigtig god og meget pædagogisk tilgang til børn (og voksne), så det er en fornøjelse at komme på kursus. Vi ses i efterårsferien. "Rikke Jensen, Borup" - d.29.09.2014

ratingratingratingratingrating
Super hyggeligt Prinsessekage - kursus for forældre/børn, fik lært nogle nye teknikker og fik inspiration til fremtidige kager. Kurset var helt i børnenes tempo og nemt at gå til. Ikke sidste gang vi kommer til et kursus.  "Christina og Nicoline Urth - Rødovre - d.29.09.2014"

ratingratingratingratingrating 
Állerede da vi kom blev vi modtaget med hjertevarme og hygge. Det var en supergod start...Vi havde en fantastisk dag og vi var helt høje da vi kørte hjem og havde bare lyst til at lave mere... Det var en meget stolt pige der skulle vise sin far kagen. Det er helt sikkert ikke sidste gang vi tilmelder os kursus hos Susanne - hun er supersød og vi blev fyldt med inspiration. Vi skal helt klart på indkøb i denne uge og hjem og prøve nogle af Susanne´s fif og tricks af. "Susanne og Louise Bogan - København - d.29.09.2014"

ratingratingratingratingrating
Det var et rigtigt godt kursus, hvor man både fik lært noget samtidig med at det var hyggeligt og i flotte lokaler. Vi vil absolut anbefale det til andre. Ikke blot figurerne vi fik lavet, så de lignede Peter Plys og Anders And - men fik samtidig lært en masse grundprincipper - så vi nu kan lave alt - tror vi :-). Min datter og jeg var afsted sammen - og det var en rigtig god måde at lave noget sammen på. Kan kun anbefale at tage afsted - man får lært så meget og det er en god oplevelse. :-)  "Joan Helt Hansen" Brønshøj - d.21.09.2014

ratingratingratingratingrating
Super godt flødebollekursus i dejlige lokaler og med en rigtig sød og inspirerende underviser. Vender helt sikkert tilbage en anden gang :-) "Anne Sønderbye - d.21.09.2014"

ratingratingratingratingrating
Var på Disney figur kursus og kom som nybegynder i modellering af figur i fondant. Trods det, fik jeg rigtig meget ud af kurset og har taget en hel del teknikker med hjem til fremtidige fondant firgur i eget hjem og vil ikke være bange for at kaste mig ud i noget. :-) Tusinde tak til Susanne som underviser, er super dygtig i sit fag, er meget hjælpsom og ikke mindst rigtig god til at forklare, så det kan forståes af nybegyndere. ;-) PS: Det er ikke sidste gang jeg tager på kursus hos Petitfour.dk  "Camilla Nielsen" - Holmegaard d.20.09.2014

ratingratingratingratingrating
Med tusind tak for et virkeligt godt polterabend arrangement, giver jeg hermed Susanne og Petitfour.dk de bedste anbefalinger! Susanne hyggede virkelig med os, og var en dejlig hjælpende hånd både i forhold til inspiration, vejledning, udførelsen og ikke mindst babysitningen af lille Mathilde, som vist også nød kurset på sin egen måde Blinkende ansigt. Tiden fløj for hurtigt afsted, og vi var alle helt enige om, at det IKKE var sidste besøg hos Petitfour.dk "Margit Jørgensen". d.14.09.2014

ratingratingratingratingrating
Dette kursus kan bestemt anbefales til alle. Susanne tager sig god tid til alle og forklarer tingene så godt. Vi kom alle sammen derfra super stolte over vores fine kager. Det er bestemt ikke sidste gang jeg har taget et kagekursus der. "Michelle Olsen, Ølstykke". d.11.09.2014

ratingratingratingratingrating
Det var en super hyggelig og lærerig aften. Jeg glæder mig allerede til de andre kurser jeg har meldt mig til :-) "Dorthe Thomsen, Karlslunde". d.26.08.2014

ratingratingratingratingrating
Tak for en super hyggelig og sjov aften. Glæder mig helt vildt til, at sætte tænderne i den lækre kage og til at pynte prinsesse kage i december.  "Rikke Jensen, Borup". d.26.08.2014

ratingratingratingratingrating
Jeg har været på kursus hos Susanne i Royal Icing. Det var en rigtig hyggelig aften. Der blev lavet flotte kager, som vi selv skulle smørre op og komme fondant over. Derefter viste Susanne os hvad der skulle laves af pynt, trin for trin.  "Heidi Lunau Nielsen, Gørslet" d.19.08.2014

ratingratingratingratingrating
Rigtig fin oplevelse - sjovt og meget lærerigt. Susanne er meget tålmodig og lærer fra sig på en god måde. Dejlig stemning og jeg kommer helt sikkert igen til andre gode kurser. "Lis Nielsen, Jyllinge" d.19.08.2014

ratingratingratingratingrating
Det var et super kursus. Jeg vidste ikke rigtig hvad jeg skulle forvente, da jeg mødte op hos Susanne til Royal Icing kursus. Men blev meget positivt overrasket. Flotte lokaler med ALT i udstyr og pynt. Der var gjort klar til vi kom og vi blev forkælet og hygget om. Jeg følte mig meget velkommen. Jeg lærte en masse og fik mod og ideer til at øve hjemme. Jeg glæder mig allerede til næste gang jeg skal på et andet kursus. "Stine Nørr, Borup". d.19.08.2014

ratingratingratingratingrating
Polterabend.  
Vi havde den mest fantastiske polterabend, hvor vi lavede festkager med alfe/fe tema. Omgivelserne og stemningen var enorm hyggelige/pæne og Susanne forstår virkelig at få alle med trods forskellig forudsætning. Vi fik alle lavet en superflot træstub med en fe (som de færreste af os have turde tro på ;-)), svampe, blade, blomster og lidt mariehøns. Susanne brænder virkelig for det hun laver og giver gerne ud af alle hendes små trick, så man får det hele med ;-) Vi gik alle derfra med en lille lykkelig og stolt konditor - alf inden i og glæder os til at alle feerne skal pryde bryllupskagen næste weekend. Tusind tak - vi ses helt sikkert igen! "Rikke Wessel Kristiansen, København". d.17.08.2014

ratingratingratingratingrating  
Superhyggeligt og lærerigt kursus.
Børnene fik lavet de flotteste og meget professionelt udseende festkager. Vi har fået meget inspiration til at gå videre med festkager derhjemme. Glæder os til at deltage i flere kurser hos Petitfour.dk.  Smilende ansigt med smilende øjne"Esther og Dorte Stærk, København K". d.12.08.2014

ratingratingratingratingrating  
Forældre/barn kursus - festkager.
Stor tak til Susanne for et fantastisk hyggeligt kursus. Jeg havde min søn med på 11 år, og han syntes at det var rigtig sjovt at skulle pynte sin egen kage. Stolt var han da han kunne fremvise sin kage til resten af familien. :-) "Linda Højland, Ølstykke". d.12.08.2014

ratingratingratingratingrating  
Meget fint kursus, som både var lærerigt og rigtigt hyggeligt. Stemningen var god, Susanne var tålmodig og god til at lære fra sig og der var tid til at lege med og afprøve alle de lækre materialer og redskaber. Alt i lat et rigtigt godt kursus, som jeg bestemt kan anbefale. "Sigga Birkvad, Lyngby".

ratingratingratingratingrating
Polterabend.  
Jeg havde en helt forrygende polterabend sammen med 4 veninder, i Susannes hyggelige værksted. Vi dekorerede cupcakes, hyggede og grinede en masse. Det var en super god eftermiddag og Susanne formåede at skabe en rigtig dejlig stemning, med plads til både nørkleri og fjolleri. Undervisningen var meget pædagogisk og der var både tid til at gå i detaljer og prøvesmage alle ingredienserne ;-). Vi havde bare en rigtig dejlig eftermiddag, og kan varmt anbefale Susannes kurser. Jeg tror ikke, det var sidste gang, jeg var forbi petitfour. "Katrine Olesen".

ratingratingratingratingrating  
Så har jeg været på endnu et kursus, og denne gang blev det til: FRANSKE MAKRONER!!.Og igen fik Susanne lavet en hygge aften, hvor der blev talt, grinet, hygget, drukket kaffe/the, smagt på hendes skønne romkugler og selvfølgelig fik vi også bagt de her fantastiske lækre småbidder som FRANSKE MAKRONER er. Wauu siger jeg bare, jeg kommer helt sikkert igen.  "Tina Søgaard, Tune".

ratingratingratingratingrating  
Uhmmmm! Sidder og kigger ned i den nu tomme kagedåse, mens jeg nyder de sidste krummer fra de lækre franske makroner, jeg lavede på kurset i torsdags. Jeg havde en forestilling om, at det var svært at bage sådan nogle små banditter. Det skulle dog prøves og med proffessionel vejledning fra Susanne, blev de små kager super lækre, sprøde udenpå, og bløde indeni og med vidunderlige cremer i midten. Skal helt sikkert lave dem igen :) Stor tak til Susanne for en rigtig hyggelig aften, og din behagelige måde at rose og forklare på, samt søde medkursister. Kurset kan virkeligt anbefales, hvis du/I vil have en hyggelig aften.  "Yvonne Laursen, Roskilde".

ratingratingratingratingrating  
Jeg var på mit første kagekursus nogensinde hos Susanne. Jeg var ret imponeret over hvor meget jeg fik lært på kort tid. Der var god tid, en rigtig god stemning og så er Susanne bare så dygtig til at undervise og give alverdens tips og tricks videre. Jeg fik lyst til at komme igen allerede inden kurset var slut og mod på at kaste mig ud i at arbejde med fondant og modelling hjemme. "Claudia W. Slangerup".

ratingratingratingratingrating
Fantastisk dag.  
Jeg vil klart anbefale Susanne til dem jeg kender. Jeg fik en rigtig god oplevelse og jeg nød hver en del af kurset. Susanne - jeg vil gerne komme igen. Der er en del jeg mangler at lære.  "Kristina Tilgaard. Stege".

ratingratingratingratingrating
Polterabend arrangement
Utroligt hyggeligt og lærerigt kursus! Vi havde nogle dejlige og sjove timer sammen med Susanne, som tog rigtigt godt imod os og tog hånd om, at vi aldrig rigtigt havde arbejdet med sådanne kager før. Alt i alt en skøn dag, som jeg gerne vil gentage igen. "Malene Petersen, Dianalund".

ratingratingratingratingrating
Jeg hyggede mig rigtigt meget på cupcake kurset og lærte en hel masse."Laura Krabbe, Stenlille".

ratingratingratingratingrating
Super hyggeligt og lærerigt kursus - dejlig atmosfære det blev afviklet i - og en ualmindelig nærværende og afslappet underviser - dejlig oplevelse - glæder mig allerede til at deltage på næste kursus."Gitte Brandt, Greve".

ratingratingratingratingrating
Hej Susanne, tak for et superhyggeligt og godt kursus, du er en dejlig afslappet og dygtig underviser og jeg har fået nogle teknikker og gode råd og tips med hjem, som jeg kan bruge næste gang jeg skal bage. Det er ihvertfald ikke sidste gang du ser mig, er allerede i gang med at udvælge nye kurser jeg gerne vil på :0)"Lone Maltesen, Fårevejle".

ratingratingratingratingrating
Meget hyggeligt
Sjovt og hyggeligt kursus i en rar, afslappet stemning. Dejligt der ikke er så mange kursister ad gangen, så der er god tid til at få hjælp. Eneste problem er, hvilket kursus man skal vælge næste gangSmilende ansigt med åben mund og smilende øjne ."Annemette Christiansen, Stenlille".

ratingratingratingratingrating
Hej Susanne, Tusind tak for et spændende og lærerigt kursus i aftes. jeg deltog sammen med min datter Annemette. Du var meget tålmodig. Det var meget inspirerende at modtage dine "guldkorn". "Annette Christiansen".

ratingratingratingratingrating
Super godt kursus, med rigtig god instruktion. Rigtig god tålmodighed, så alle fik noget ud af kurset. Fik mange tip med hjem, som også gik ud over kursets indhold, bestemt ikke sidste gang jeg kommer på kursus her. "John Hollænder, Holmegaard".

ratingratingratingratingrating
Endnu et dejligt kursus, hvor vi lærte at lave de lækreste petit four. Hold op de smagte dejligt og med Susanne´s hjælp, blev resultatet rigtigt fint. Det er utroligt som tiden flyver afsted, når man står og hygger sig og samtidig får lært en masse. De små kager bragte stor lykke på hjemmefronten. Ren win-win for alle. Smilende ansigt med åben mund og smilende øjneKraftigt sort hjerte Vi ses snart igen Smilende ansigt med åben mundBlinkende ansigt "Charlotte Førsterling, København".

ratingratingratingratingrating
Tak for en hyggelig og ikke mindst lærerig aften. Du har et overblik og en tålmodighed som gør at man føler sig tryg og tør kaste sig ud i nye ting. Glæder mig til at komme igen :o) "Carina Klitfort, Hvidovre".

ratingratingratingratingrating
Det var et helt igennem fantastisk cupcake kursus, og jeg var meget stolt af resultaterne. Jeg synes Susanne var en super lærer, der fik det bedste frem i alle. Og nu skal der bare bages en masse flotte cupcakes til barnedåben i næste weekend :) Anne Wolmer Stilling".

ratingratingratingratingrating
Imponerende flotte kager vi fik lært at lave! Super god og kompetent lærer, som guidede os hele vejen, tak for det :-) Christina Frederiksen".

ratingratingratingratingrating
Super godt kursus! fik lært en masse, lækkert lokale og super sød underviser - kan klart anbefales, kommer helt sikkert igen :-) Dorte Nielsen fra Tune".

ratingratingratingratingrating
Hej Susanne :-) - jeg nåede ikke og tage så mange billeder MEN til gengæld vil pigerne og jeg takke for en hel fantastisk aften. Pigerne har allerede planlagt den næste gang de skal afsted og Anne og jeg skal både til flødebolle- og moussekursus. Det er et fantastisk sted du har, super til at lære fra dig og så har du et overblik vi andre kan være misundelige over. Tusind tak. Fra den heldige vinder af popcakes kursus på facebook. PS: For jer der overvejer at tage jeres børn med - GØR DET! De bliver modtaget fantastisk og Susanne har så meget tålmodighed." Semja Lindsted fra Ballerup".

ratingratingratingratingrating
Festkager forældre/børn kursus
Tak for et godt og virkelig hyggeligt kursus! Vi vil meget gerne komme igen på et eller flere af dine andre kurser! Dejlige lokaler og super god undervisning. Leoparderne står der endnu :-) :-) " Trine og Freja fra Køge".

ratingratingratingratingrating
Bryllupskagekursus
Tak for endnu et godt kursus. Synes du er fantastisk til at lære fra dig, man får virkelig noget med hjem. "Rie Ravnholdt Frederiksen, Køge.

ratingratingratingratingrating
Jeg mødte op med blandede forventninger, for jeg er ingen ørn til at lave flotte kager. Imponerende, som Susanne kan guide og hjælpe og få os til at lave virkelig flotte og velsmagende kager. Tusind tak for et dejligt kursus OG jeg kommer igen. Havde lagt fotos af min pyntede kage på Facebook, og det vrimler ind med roser. Sønnen og svigerdatteren, som skal have en bryllupskage og deres lille søn var begejstrede. Rosen smagte dejligt synes mit barnebarn på 2 år."Susanne Møller Duus, Faaborg.

ratingratingratingratingrating
Overflødighedskursus, gode tips, inspirerende underviser, lækre lokaler og god stemning. Ikke sidste gang jeg deltager i kursus her."Mikkel Lønborg, Greve.

ratingratingratingratingrating
Overflødighedshorn
Jeg var på kursus i at lave overflødighedshorn igår. Det var supergodt og selv om jeg en gang har lavet et OK lille overflødighedshorn, fik jeg masser af tips og tricks. Jeg synes, der er supergodt, at der lægges vægt på ikke at skulle bruge en masse dyre værktøjer, men at der faktisk kan laves et fantastisk resultat med redskaber, som de fleste har eller kan købe for et lille beløb."Hanne Jespersen, Randers.

ratingratingratingratingrating
Overflødighedshorn
Har idag været på kursus og lært at lave overflødighedshorn, kransekagekonfekt og chokolade-sommerfugle. Jeg vil sige tusinde tak for en skøn og lærerig aften i dine super hyggelige lokaler. Susanne, du er nok den bedste underviser jeg har haft Smilende ansigt med åben mund og smilende øjne. Du formår at guide folk igennem tingene så selv det umulige bliver muligt og til sidst står man og er helt stolt af sit værk. Jeg kan kun give dig de varmeste anbefalinger og hvor er jeg bare glad for at skulle på kursus hos dig igen i overmorgen - og det stopper ikke der. Stort knus herfra... vi ses snart igen." Charlotte Førsterling, København

ratingratingratingratingrating
Sjovt og lærerigt
Alletiders kursus :) kan klart anbefales til andre. Faktisk noget alle burde prøve - så sjovt og så lærerigt. :) Vi var en flok kollegaer, der skulle finde på noget at lave sammen inden vi skulle ud at spise - og det var bare en stor succes :) Tusinde tak Susanne for en fantastisk velkomst og et fantastisk kursus - jeg kommer helt sikkert igen og lærer noget andet også :)" Jette Skare, Svendsen Sport A/S

ratingratingratingratingrating
"Tænk at der findes sådan en professionel konditor, som vil undervise almindelige kage tosser ;-) Susanne, er en helt igennem FANTASTISK SKØN underviser, og det er helt tydeligt at mærke, at Susanne brænder for det her. Lokalerne er lækre store, med højt til loftet, og der er tænkt på alt. Når kurset er omme, står man tilbage med en super flot kage, og følelsen af at man gjorde det sku´. Hvor heldig har man lov at være!!!" Tina Søgaard, Tune

ratingratingratingratingrating
"Jeg var på kursus i tirsdags, det var et rigtigt godt kursus, det er ikke sidste gang jeg har været med og Susanne er rigtig god. Hun kan forklare det så alle kan forstå det, ellers kommer hun og viser en hvad man skal gøre. Så tak for en dejlig aften hvor man fik lært noget, men der blev også grinet." Birte Jensen, Roskilde

ratingratingratingratingrating
"Venlig og glad modtagelse. Fantastisk flotte billeder af kager, samt et fascinerende Eiffeltårn, med de sødeste små "mennesker". Kurset var meget spændende og lærerigt i skønne lokaler. Havde ikke troet at jeg kunne lave så flotte ting og var MEGA stolt. Tusind tak :-)."  Karen Mynster, Roskilde

ratingratingratingratingrating
"Har lige deltaget i marcipankursus. Det var super hyggeligt, lærerigt og givende. Jeg elsker at lære nyt og kan nu lave roser m.m.. Super sød og pædagogisk lærer. Kan varmt anbefale kurset og kommer helt sikkert selv igen."  Kirsten Krarup, Roskilde

ratingratingratingratingrating
"Lørdag formiddag, marcipankursus i blomster og dyr. Mødte spændt op, kunne jeg finde ud af det? Men i dejlige lyse lokaler med rigtig søde medkursister, og en meget dygtig lærer, der var der, når tingene drillede, men også lod en selv prøve og hele tiden roste og bakkede op om de kyllinger og blomster, som man forsøgte at få til at ligne, skete miraklet. Kom hjem med den fineste kylling og de smukkeste blå roser. Så tak for en dejlig formiddag. Kurset kan helt klart anbefales."  Yvonne Laursen, Roskilde

ratingratingratingratingrating
"Først et stort tak til Susanne for et rigtigt godt kursus. Det var en rigtig god oplevelse og Susanne er meget dygtig til at lære fra sig, masser af gode fif og metoder. Funklende hjerte Jeg kommer helt sikkert igen Funklende hjerte " Pernille Faurholt

ratingratingratingratingrating
"Hyggeligt og lærerigt kursus. Tak for en super hyggelig aften. Vi var 5 på kursus i fest kager, hvor vi lavede nogle fantastiske påske kager som blev utroligt flotte. Aftenen gik alt for hurtigt og vi kom hjem med vores flotte kager som smager helt fantastisk. Susanne er utrolig dygtig, stor tak til hende for en dejlig aften, hvor vi lærte en masse fiduser - en spændende aften som var både rar og afslappet. Stor ros og tak for en hyggelig aften, vi kommer igen :)" Karin Petrovics, Tune

ratingratingratingratingrating
"Rigtigt sjov og hyggelig aften sammen med familie og en dejlig underviser, kun pæne ord herfra. Man følte sig godt tilpas og selvom man var over tiden, blev man ikke presset for at blive færdig! JEG KOMMER HELT SIKKERT IGEN (: " Pernille Kupi

ratingratingratingratingrating
"Super godt kursus med masser af personlig plads, Susanne er meget professionel og helt "nede på jorden". Jeg kommer helt sikkert igen på andre kurser, ja faktisk kan man bestille sit eget kursus, hvis man kan samle mindst 5 personer og det vil jeg helt sikkert forsøge." Helle Jensen, Glostrup

ratingratingratingratingrating
"Rigtigt godt kursus med en dejlig underviser, der både ved hvad hun laver og gerne deler ud af sin viden. Et kursus, hvor både nybegyndere og godt øvede får en masse tricks og ny læring at tage med hjem og lege videre med. Klart det bedste kursus vi har været på og et sted hvor vi gerne kommer igen. Susanne er meget pædagogisk og tålmodig med både børn og voksne og skaber en stemning der er rar og afslappet. Tak for en dejlig dag." Rebecca og Lene Damkjær, Tune

ratingratingratingratingrating
"En dejlig og sjov aften - kommer helt sikkert også igen." Anja Malund, Vejle

ratingratingratingratingrating
"Helt igennem en skøn og fantastisk oplevelse! Det var så hyggeligt og blev så inspireret! Og fantastiske lokaler - kommer helt sikkert igen" Britt Christina Baun, Sorø

ratingratingratingratingrating
"Tak for en kanon hyggelig aften. Jeg fik helt sikkert nogen gode fif og tricks med hjem. Utrolig flotte undervisnings lokaler. Kommer helt sikkert igen." Rie Ravnholdt Frederiksen, Køge

ratingratingratingratingrating
Vi fik masser af tips

"Det var et rigtigt sjovt og hyggeligt fondantkursus du holdte i tirsdags. 7 kursister kastede sig ud i at lave elefanter og ugler. Du havde forberedt en masse fondant i mange skønne farver, så vi havde frit spil omkring farvesammensætning. Der blev lavet mange sjove, søde og kreative dyr. Samtidig med at vi hyggede os, fik vi rigtig god vejledning og masser af tips. Koncentrationen var så stor, at vi slet ikke havde tid til al den gode kaffe, du havde brygget og tiden fløj afsted. Tak for en dejlig aften." Britt S. Johansen. 

ratingratingratingratingrating
Timerne fløj afsted
"Jeg har lige været på Royal Icing kursus. Jeg havde en super dejlig aften i nogle lækre lokaler. Der var rigtigt sjovt og svært :), men Susanne var der som et søm, når jeg havde brug for hjælp og timerne fløj afsted, jeg hyggede mig maks. Der var en dejlig afslappet atmosfære. Jeg fik lavet en rigtig flot kagepyntning. Susanne øser gerne ud af sin store viden og små fiduser, dejligt :) Stor tak til Susanne, for din store tålmodighed og smittende glæde ved at lave flotte kager."Yvonne Laursen, Roskilde

ratingratingratingratingrating
Super godt kursus
"Det var et super godt kursus, som jeg til hver en tid vil anbefale! Jeg fik masser af fif og tricks, som jeg glæder mig til at komme hjem og øve, øve og øve. Fik meget mere ud af kurset end jeg overhovedet havde forventet - Stor ros og tak til Susanne for en god aften :)" Sophia Cannon, Kbh.

ratingratingratingratingrating
Lærerigt og hyggeligt
"Tak for en super hyggelig dag og et godt kursus i Overflødighedshorn. Susanne kan få enhver til at føle sig hjemme og super godt tilpas. Undervisningen er meget pædagogisk og tilpasses et niveau så alle kan være med. Kan klart anbefales til andre kageglade." Linette Laursen, Tune

ratingratingratingratingrating
Sjovt..!
"Det var et sjovt og personligt kursus og så fik jeg også min fine kage med hjem :-)" Annette Petersen, Kbh.S.


SKRIV EN ANMELDELSE AF DIN KURSUSOPLEVELSE HOS PETITFOUR.DK 

Nedenfor må du rigtigt gerne skrive om din oplevelse af kurset hos Petitfour.dk.

Tusind tak for din tilbagemelding!

Hvor tilfreds var du med kage kurset hos petitfour.dk?:*
Navn:*
Her kan du skrive om din oplevelse af kage kurset:*
Har du lyst til at deltage i et kage kursus en anden gang? *
Indtast tegnene du ser i boksen: