køb Nytårs gourmet dessert her

Køb fantastiske cheesecakes!

Figurer i fondant

Lav selv søde figurer

Køb Petit Four her

Kage historie Grundloven som kage

grundloven som kage

Da jeg havde mit specialkonditori, lavede jeg meget ofte special designede kager. Hele forløbet fra kunden kom ind med ideen og fotos af, hvad kagen skulle forstille, til at kagen blev lavet færdig og leveret, var rigtig spændende og udfordrende.

Perfekte Cupcakes og de gode tips

perfekte cupcakes  

Gode idéer når du laver dine egne Cupcakes.

Cupcakes kan stadig godt bruges til mange forskellige lejligheder - måske har du brug for nogle enkle tips og idéer til hvordan dine cupcakes bliver perfekte? 

Grundlæggende kageudstyr - bageudstyr

bageudstyr 

Helt grundlæggende køkkenværktøj til at bage kager. 

Jeg har altid syntes det at lave kager er rigtigt sjovt og udfordrende. Kagers smag og udseende er 2 meget afgørende faktorer som skal være iorden, for at kagerne bliver en succes. Hvis kager skal have den rigtige form og udseende, har du lettere ved at lave kagerne, hvis du har det rigtige kageudstyr til at lave dem med.

Et kage eventyr..

Et kage eventyr

En eventyrlig kage historie - se seneste udvikling nederst..!!

Jeg har sat mig for at der skal laves et hyggeligt hjørne i min kageudstilling, som leder tankerne hen på eventyr og kager. Altså kager i kombination med eventyr og fantasi. Den eventyrlige del skal forestille

Kreativ Polterabend

polterabend polterabend arrangement

Hyggelig og sjov polterabend

Flere og flere vælger at kombinere kreativitet, sjov og hygge sammen med bruden/gommen, når de skal deltage i et polterabend arrangement.

Flot og dekorativ kagepynt

kage pynt pynt til kager

Der er mange muligheder, når kagen skal pyntes af. 

Kan tanken om at finde den rette kage pynt og dekorere en kage helt fra bunden virke en smule overvældende? Eller har du måske bare lyst til at få nogle idéer til at pynte en kage, så den bliver flot og indbydende?

Udstikkere til fondant

udstikkere til kager kage udstikkere

Forskellige typer af udstikkere til fondant og kager. 

Der findes tusindvis af forskellige former for udstikkere - bl.a. til de flotteste blomster, alfabetet og tal, dyr, babyer, kendte tegneserie figurer og mange, mange flere. Men hvilke er de bedste at bruge?

Firmaarrangement og kager

firma arrangement med kager  

Bestil lækre kager til jeres firma arrangement

Hvis jeres virksomhed en gang imellem afholder firmaarrangementer for kunder eller personalet, så prøv at få lækre kager i højeste kvalitet til en fornuftig pris.

Kage og dessertopskrifter på petitfour.dk

kager med kattetema eclairs m. jordbær

Hvilke opskrifter kan du finde på Petitfour.dk?

Der findes usandsynligt mange opskrifter på kager og desserter, i blade, på internettet og selvfølgelig i et væld af opskriftsbøger. Og der er selvfølgelig rigtigt mange gode opskrifter i disse medier. På Petitfour.dk er det primære, at brugerne skal kunne lave lækre kager nemt, fordi vi har videoinstruktioner i opskrifterne.

Kager med marcipanovertræk - se her hvordan

kager med marcipanovertræk  marcipanovertræk til kager

Macipan er dejligt at arbejde med, både når det bliver brugt til at overtrække kager og når du skal lave marcipanfigurer. Her får du nogle gode tips til kager med marcipanovertræk, selvom det er en smagssag om kagen skal overtrækkes med marcipan eller fondant.

Billig fondant

Se tips og gode råd.!
Hvorfor måleskeer..?

Petit four opskrifter

Lav selv lækre petit fours

Kageskabeloner

Lav selv flot kagepynt