køb Nytårs gourmet dessert her

Køb fantastiske cheesecakes!

Figurer i fondant

Lav selv søde figurer

Køb Petit Four her

Opskrifter på spændende kager

spændende kager lav spændende kager

Hvis du har lyst til at lave en masse forskellige og spændende kager selv, så kan du nedenfor se hvordan det kan lade sig gøre.

På Petitfour.dk er alle opskrifterne frit tilgængelige for alle medlemmer - det eneste det kræver er, at du opretter en profil og så kan du bruge opskrifterne som du vil. Du finder blandt andet en del grundopskrifter, så som mørdej, lagkagebunde, mazarinmasse osv...

Ud over disse grundopskrifter, er der en mange spændende opskrifter på kager, der er overtrukket med fondant og med enten blomster eller små figurer som pynt. Mange af disse kager er lavet på en sådan måde, at selve kagen forstiller noget eller har et tema. Det kan være en hundepote eller et stykke ost til en mus, som jeg f.eks. for nyligt har lavet. Jeg synes det ser festligt ud, hvis kagerne har en speciel form og er pyntet af med f.eks. hundehvalpe på kagen, der er formet som en hundepote. Eller små fondantmus på kagen, der er formet som et stykke ost.

spændende mussekage du kan lave selv

Hvis du er medlem af petitfour.dk, har du adgang til alle disse spændende opskrifter.

Se her hvordan du selv laver den søde hundepotekage       link til spændende kage

Mangler du en god opskrift på en dessert, kan du også finde den på petitfour.dk. Der er flere gode opskrifter - bl.a. på en lækker dessert med mango og en lagkage med passionsmousse. Disse to desserter er meget anderledes og spændende i deres smags nuancer og udseende. Det er altid dejligt at severe en kage der er anderledes og som dine gæster ikke har smagt før.

Der er selvfølgelig mange andre spændende opskrifter, roulader, petit fours og meget andet. Du kan jo også kombinere dine egne opskrifter med nogle af mine fra Petitfour.dk. Det kan være at du har opskrifter på en dejlig jordbærmousse, men at du mangler opskriften på en god og svampet vaniljebund. Brug lidt tid på at kigge opskrifterne igennem - og lav evt. selv dine egne kombinationer af de forskellige lagkagebunde, chokoladetrøfler og mousser, som du godt kan li´.

På den måde kan du også selv skabe din helt egen spændende kage :-)

Andre relevante artikler:

Et spændende og gratis kagekursus   

Lær at lave kager 

Specielt designede kager 

Medlemsfordele på Petitfour.dk

Billig fondant

Se tips og gode råd.!
Hvorfor måleskeer..?

Petit four opskrifter

Lav selv lækre petit fours

Kageskabeloner

Lav selv flot kagepynt