køb Nytårs gourmet dessert her

Køb fantastiske cheesecakes!

Figurer i fondant

Lav selv søde figurer

Køb Petit Four her

Lav kager efter video opskrift

video opskrift til kager  kage kursus på video opskrift

Det er nemt at lave kager efter instruktionsvideos - se hvorfor.

Nogle gange er opskrifter ikke altid lige lette at finde ud af og det er irriterende, når du har fundet en rigtig god opskrift, som du har lyst til at prøve af. Men har du andre muligheder?

Hvis der til alle opskrifter også fandtes en opskrifts video sammen med kageopskriften til at lage kagerne efter, så ville det være væsentligt lettere at lave kagen på den rigtige måde - første gang. Derfor har jeg i alle opskrifterne på petitfour.dk, lavet en instruktionsvideo - altså en kageopskrift på video, med instruktioner i hvordan du skal lave den enkelte kage fra start til slut. I disse opskrifts videos viser jeg hvordan du skal lave kagen, pynten og alt det andet til kagen helt ned til mindste detalje.

kageopskrifter på video

En anden fordel der er ved at have opskrifts videos til kagerne er, at du kan se filmen igennem inden du beslutter dig om det er den kage du vil lave. Og hvis det er første gang du skal lave kager og gerne vil igang, kan du starte med nogle at de lette opskrifter, så som muffins, en af de fedtfattige tærter eller en roulade.

Prøv muffin med orange og chokoladestykker
lav kager ud fra kage video opskrifter

Det fungerer på den måde på petitfour.dk, at du trykker på videolinket, der hører til opskriften og så åbnes der et nyt "vindue eller fane" på din pc og video opskriften bliver derefter vist på din pc via et link til youtube. Hvis du synes at videokvaliteten skal være endnu bedre, så skal du trykke på "tandhjulet" nederst i højre side af det nu åbnede skærmbillede og instille filmen på "720p HD". Derefter kan der godt gå op til et minut før filmen skifter til den valgte, bedre kvalitet.

Har du spørgsmål til mine opskrifter eller videos, er du meget velkommen til at bruge kageforummet, så skal jeg hjælpe dig så godt jeg kan.

Opskrift på spændende kager

Specielt designede kager 

Barnedåbskager

Billig fondant

Se tips og gode råd.!
Hvorfor måleskeer..?

Petit four opskrifter

Lav selv lækre petit fours

Kageskabeloner

Lav selv flot kagepynt