køb Nytårs gourmet dessert her

Køb fantastiske cheesecakes!

Figurer i fondant

Lav selv søde figurer

Køb Petit Four her

Kage og dessertopskrifter på petitfour.dk

kager med kattetema eclairs m. jordbær

Hvilke opskrifter kan du finde på Petitfour.dk?

Der findes usandsynligt mange opskrifter på kager og desserter, i blade, på internettet og selvfølgelig i et væld af opskriftsbøger. Og der er selvfølgelig rigtigt mange gode opskrifter i disse medier. På Petitfour.dk er det primære, at brugerne skal kunne lave lækre kager nemt, fordi vi har videoinstruktioner i opskrifterne.

Men det er også vigtigt, at der er noget for enhver smag og for alle brugerne - både de erfarne kagebagere, men også dem som ikke har lavet så mange kager før. På Petitfour.dk skal der være både specielle og anderledes kager, men også de gængse og "almindelige", populære kager. Men fælles for dem alle vil være, at de både smager godt og er en fryd for øjet.

På Petitfour.dk er der både mulighed for at se og lave kagerne via din PC, tablet eller smartphone - fordi alle opskrifterne er optimeret efter de forskellige skærmstørrelser. Men vi har også lavet 3 petitfour apps hver til iphone og ipad.

petit four m. lime

Ved de fleste højtider vil du på websitet finde speciel kager til dagen - jeg har lavet både Sankt Hans kage med kost og fondanthekse, fars dags kage med hammer, bidtang og skruetrækker, en studenterhue kage til studenten, en kage til påske med påskeharer og mange flere. 

Se hvordan du laver en sjov Sankt Hans kage med hekse og kost


link til kage med hekse og kost

Jeg vil hele tiden lægge nye og anderledes opskrifter på websitet, så du vil kunne finde ny inspiration, når du skal lave kager. Og for dig der vil spare på fedtet i kagerne, er der en speciel kategori til dette, og også her vil jeg lave nye opskrifter, så der bliver mere at vælge imellem. 

Andre relevante opskrifter og artikler:

Kage m. badebassin og ænder

Fedtfattige kager

Alt om bryllupskager

Kageforum - deltag i debatten

Billig fondant

Se tips og gode råd.!
Hvorfor måleskeer..?

Petit four opskrifter

Lav selv lækre petit fours

Kageskabeloner

Lav selv flot kagepynt