køb Nytårs gourmet dessert her

Køb fantastiske cheesecakes!

Figurer i fondant

Lav selv søde figurer

Køb Petit Four her

Udstikkere til fondant

udstikkere til kager kage udstikkere

Forskellige typer af udstikkere til fondant og kager. 

Der findes tusindvis af forskellige former for udstikkere - bl.a. til de flotteste blomster, alfabetet og tal, dyr, babyer, kendte tegneserie figurer og mange, mange flere. Men hvilke er de bedste at bruge?

Vi bruger udstikkere til mange former for kager, bl.a. lagkager, småkager og petit fours mv. Men vi bruger dem også til at dekorere kager med fondant, så resultatet bliver de flotteste kager.

Udstikkere til Fondant:
Kan man bruge en kage udstikker til at udstikke fondant? Ja - naturligvis kan man det. Nogle udstikkere til fondant ligner udstikkere til kager - mens andre fondant udstikkere er mere anderledes, end traditionelle udstikkere til kager. Disse fondant udstikkere har ofte små detaljer, som giver et smukt resultat på fondant, men hvis du bruger den samme udstikker til f.eks. småkager, så vil du ikke kunne se disse detaljer der.

Der er mange forskellige typer af udstikkere du kan bruge til fondant, men der er umiddelbart 3 kategorier: almindelige udstikkere, udstikkere med stempel (plunger) og bånd udstikkere.

Almindelige udstikkere til fondant
Disse findes i alle former og størrelser og kan være lavet i metal, plastik eller andet hårdt materiale.

fondant udstikkere

Fondant udstikkere med stempel (plunger)
Disse udstikkere bruges på samme måde som almindelige udstikkere, men her er der et lille "stempel", der kan præge fondanten med et mønster og skubbe fondanten ud af udstikkeren på en nem og skånsom måde.

Plunger udstikker stempel udstikker

Bånd udstikkere
Disse bånd udstikkere bruges kun til at lave forskellige bånd af fondant, som mest bruges til border eller kanter på kager.

bånd udstikker til fondant

Med de forskellige udstikkere til fondant, er det kun din fantasi der sætter grænser for, hvad du kan lave af smukke dekorationer på kager.

gerbera fondant udstikker

 

Andre relevante artikler:

Do it yourself kager

Kageforum

Kageopskrifter - oversigt

Nyheder om kager

Billig fondant

Se tips og gode råd.!
Hvorfor måleskeer..?

Petit four opskrifter

Lav selv lækre petit fours

Kageskabeloner

Lav selv flot kagepynt