køb lækreste kager her

Køb fantastiske cheesecakes!

Figurer i fondant

Lav selv søde figurer

Køb Petit Four her

Perfekte Cupcakes og de gode tips

perfekte cupcakes  

Gode idéer når du laver dine egne Cupcakes.

Cupcakes kan stadig godt bruges til mange forskellige lejligheder - måske har du brug for nogle enkle tips og idéer til hvordan dine cupcakes bliver perfekte? 

Disse få tips og råd kan bruges som en guide til at lave de perfekte cupcakes - og et par cupcakes opskrifter finder du også, så du måske kan blive inspireret til at lave dem selv derhjemme.

Tips til cupcakes 

1: Pas godt på dine cupcake papirs forme - hvis de ikke opbevares i en lufttæt beholder, bliver de hurtigt møre og ændrer form.

2: Forvarm altid ovnen for du skal bage dine cupcakes - og vent altid med at komme dem i ovnen, indtil ovnen har fået den ønskede temperatur. 

3: Sørg for at alle dine ingredienser har stuetemperaturer, før du går igang.

4: Hvis du sigter dit mel forinden du skal bruge det, vil dine cupcakes blive mere luftige og lette.

5: Hvis bruger en varmluftsovn, så reducér temperaturen med omkring 10 grader og stil et ovnfast fad med vand i bunden af ​​ovnen - det er også med til at du får svampede cupcakes. 

6: Når du bruger cupcake papirs forme, så brug også cupcake silikone forme - så er du sikker på at dine cupcakes holder sin flotte form..

gode råd om cupcakes 

7: Prøv at bruge en is ske (en med "udløserfunktion) til at fylde dine cupcake forme. Dette forhindrer utilsigtede dryp forkerte steder på formen og det hjælper dig med at få præcis den samme mængde dej hver eneste gang.

8: Hvis du vil have hvælvede cupcakes, er det som regel nok at fylde formen 2/3-del op. Vil du blot have dine cupcakes til at ramme kanten af formen, så fyld din form ½ op. Dette er dog ret afhængigt af hvilken cupcakeopskrift og ovntemperatur du bruger. Hvis ovnens temperatur er for lav, vil dine cupcakes ikke hæve nok, og hvis ovnen er for varm, vil de hæve for hurtigt og blive for hvælvede

9: Perfekt bagte cupcakes skal være let gyldne og "rette sig ud", når du trykker forsigtigt på dem. Hen mod slutningen af bagningen i ovnen, skal du være opmærksom på dem, for bare et par minutter for meget eller for lidt i ovnen, kan ødelægge dine cupcakes, så de enten bliver for tørre eller for klæge. Skulle du alligevel have taget dine cupcakes for tidligt ud af ovnen og de ikke er bagt nok indeni, så kan du komme dem i microovnen nogle få sekunder - microovnen bage jo indenfra og ud. Det plejer at kunne redde dem.

bedste råd om cupcakes

10: Du kan kontrollere om dine cupcakes er bagt nok ved forsigtigt
indsætte en strikke pind eller lignende ind i midten af kagen. Er der ingen rester på pinden, når du trækker den ud, er de klar til at komme ud af ovnen.

11: Lad altid dine cupcakes afkøle helt for du går igang med at pynte dem af.

Prøv her flere af mine egne cupcakes opskrifter - de er lige til at gå til 

God fornøjelse!

Andre relevante artikler:

Do it yourself kager

Kageforum

Kageopskrifter - oversigt

Se alle kagekurser

 

 

Billig fondant

Se tips og gode råd.!
Hvorfor måleskeer..?

Petit four opskrifter

Lav selv lækre petit fours

Kageskabeloner

Lav selv flot kagepynt