køb lækreste kager her

Køb fantastiske cheesecakes!

Figurer i fondant

Lav selv søde figurer

Køb Petit Four her

Køberne anmelder kagerne

Så blev der lavet kager hos vinderen af kagekurset

vinderen af kagekursus  roser på kagekursus

Kagekurset blev afholdt hjemme hos den heldige vinder Yvonne L., med hendes 3 veninder i Roskilde.

Jeg ankom hos Yvonne en lille time før resten af kursisterne, for at få alle råvarer og køkkenredskaber på plads til kurset. Kurset var tilrettelagt sådan, så jeg havde bagt 4 store chokoladebunde hjemmefra. Men jeg startede med at gennemgå hvordan de var lavet. Alle kursisterne delte deres bund i 3 stykker, så bundene var klar til at lægge sammen med den jordbærmousse, vi skulle lave. Kursisterne blev delt i 2 hold og det ene hold startede med at lave en potion fondant hver, mens det andet hold gik igang med at lave jordbærmoussen. 

Jordbær til moussen  vinderen af kagekursus

Så var der ellers gang i køkkenet, hvor der blev snakket, hygget og imens der blev instrueret. Bagefter skiftede de 2 hold arbejdsopgaver, så alle fik lavet deres egen fondant og jordbærmousse. 
Da alle 4 kager var lagt sammen med jordbærmousse og stillet i køleskabet, tog vi tid til lidt kaffe og lidt mere hyggesnak - og ja selvfølgelig om kager.

opsmøring af kagen  vinderen af kagekursus
Bagefter var det tid til at lære at lave roser i fondant. Det var en sjov udfordring, især for dem der aldrig havde arbejdet med fondant før. Jeg synes det gik rigtigt godt med kursisternes fondantblomster og der blev også lavet en sød lille snegl i fondant.

roser i fondant  vinderen af kagekursus
Nu skulle kagerne smørres op med smørcreme, fondanten blev rullet ud og kagerne blev overtrukket. Der blev lagt et lille tyndt bånd rundt om kagen og en sød sløjfe. Derefter blev de pyntet med alle kursisternes flotte fondantblomster.
De færdige kager var rigtigt flotte og jeg syntes det var en helt fantastisk og hyggelig kagedag.

fantasifuld kage  vinderen af kagekursus

forskellige fondant blomster  vinderen af kagekursus

Og kagerne smagte dejligt.. :-)
Kagehilsner fra Susanne

Billig fondant

Se tips og gode råd.!
Hvorfor måleskeer..?

Petit four opskrifter

Lav selv lækre petit fours

Kageskabeloner

Lav selv flot kagepynt

Mere om kager