Udstillingskagen i 7 etager blev færdig - dejligt!
12-14 kg. fondant og 50 æggehvider.! Så blev jeg færdig med min romantiske bryllupskage, som lige nu står udstillet i mine kursuslokaler i Ringstedgade 21C (gården) i Roskilde.
Jeg har tilrettelagt etagekagen på den måde, at jeg på hver etage har lavet en unik pynt. Det har jeg gjort som inspiration og for at vise, at der er uendeligt mange muligheder, når kager skal pyntes med fondant og håndsprøjtes med Royal Icing. Det bruger jeg også i undervisningen på mine kurser.
Jeg har arbejdet på kagen i 3-4 uger og af ingredienser er der brugt 12-14 kg fondant, ca. 50 æggehvider og rigtig mange cornetter :-)
Indvendigt i kagen er der brugt flamingoplader - fordi det er en kage kun til udstilling.
Kagen måler 160cm fra top til bund og hvis kagen skulle serveres til et bryllup, ville der være kage til ca. 170-200 personer.
Nedenfor kan du se flere fotos af bryllupskagen.
Kagehilsner
Susanne
Petitfour.dk