Køb dejlige macarons

Køb fantastiske cheesecakes!

Figurer i fondant

Lav selv søde figurer

Køb Petit Four her

Køberne anmelder kagerne

Er din hjemmelavet fondant hård?

gode råd om fondant

Hvis din fondant har ligget i køleskabet i lang tid efter du sidst har brugt det - (kan holde sig på køl 2-3 md.), så er den formentlig blevet hård i mellemtiden. Det er der råd for.

Lad os sige at du har en klump på ca. 500g, som skal gøres smidig og blød igen. Så prøv at følge denne vejledning:
Smelt 6 skumfiduser i 1 spsk. vand.
Læg fondanten i microovnen i ca. 8 sek.
Lav en fordybning i fondanten og kom halvdelen af de smeltede skumfiduser i.
Ælt det godt igemmen og hvis det stadigvæk er lidt hårdt, så ælt lidt mere i.
På den måde kan du få din hårde fondant til at blive lækker smidig igen. Vær opmærksom på, at når du varmen fondanten i microovnen, så bliver den ret varm i midten, så pas endelig på at du ikke brænder dig :-)

Se hvordan du laver fondant selv

gode råd om fondant

Andre relevante artikler og opskrifter:

Find nyt kageudstyr

Se andre kageopskrifter

Se hvad du ellers kan lære

Se hvad andre skriver til petitfour.dk

 

Billig fondant

Se tips og gode råd.!
Hvorfor måleskeer..?

Petit four opskrifter

Lav selv lækre petit fours

Kageskabeloner

Lav selv flot kagepynt

Mere om kager