køb lækreste kager her

Køb fantastiske cheesecakes!

Figurer i fondant

Lav selv søde figurer

Køb Petit Four her

petitfourlogo3

               profil susanne

Jeg hedder Susanne Gervø og har 36 års erfaring med bager - og konditor faget. Jeg blev udlært bager og har efterfølgende arbejdet 8 sommersæsoner i det gamle Konditori i Tivoli, dengang det eksisterede. Derefter åbnede jeg mit eget specialkonditori, som leverede kager til rigtigt mange store og små restauranter, hoteller, caféer, cateringfirmaer og selvfølgelig til private kunder. Jeg fremstillede alt lige fra små lagkager til 4 personer, til store bryllupskager til 200 personer.

Petit fours var en af de væsentligste konditoropgaver der skulle laves. Heraf navnet Petitfour.dk. Jeg fremstillede flere tusinde petit fours hver uge. Jeg lavede også mange specialkager, hvor inputs fra kunderne var fotos eller en sjov idé, som kagen skulle laves ud fra. Jeg har altid lagt stor vægt på en høj kvalitet i mit håndværk og gode råvarer. Jeg har haft utrolig mange spændende og kreative opgaver.

På Petitfour.dk deler jeg ud af min viden og erfaringer og her kan lære - helt fra bunden - at lave nogle flotte og velsmagende konditorkager. Til alle opskrifterne, er der videos, så du kan se ned til mindste detalje, hvordan du kan fremstille kagerne.

På websitet vil der løbende komme opskrifter med videos på lækre kager. 
Når du melder dig ind som medlem på petitfour.dk, får du adgang til alle VIP-opskrifterne, som er eksklusivt for Petitfour.dk´s medlemmer.

Åbningstider:

Jeg har 2 fysiske kage butikker - en på Frederiksberg, Pile Allé 21, Åbningstider: Torsdag: kl. 14.00 - 18.00 og Fredag: kl. 12.00 - 17.00(se kort og parkering her) og en i Roskilde, Ringstedgade 21C (i gården), Åbningstider: Torsdag/Fredag: kl. 12.00 - 17.00 se kort og parkering her, 4000 Roskilde - og her kan du købe alle de lækreste kager. Åbningstider i begge butikker Jul/Nytår: Fredag 27/12: Lukket. Mandag d. 30/12 og Tirsdag d. 31/12: Kl. 11.00 - 15.00

Go´ fornøjelse :-)

Susanne Gervø

Petitfour.dk ApS tlf. 60573015
Pile Allé 21, 2000 Frederiksberg og Ringstedgade 21C (i gården) 4000 Roskilde
CVR-nr. 25531620
snabela (ikke klikbar)

Billig fondant

Se tips og gode råd.!
Hvorfor måleskeer..?

Petit four opskrifter

Lav selv lækre petit fours

Kageskabeloner

Lav selv flot kagepynt

Mere om kager