køb Nytårs gourmet dessert her

Køb fantastiske cheesecakes!

Figurer i fondant

Lav selv søde figurer

Køb Petit Four her

petitfourlogo3

               profil susanne

Jeg hedder Susanne Gervø og har 38 års erfaring med bager - og konditor faget. Jeg blev udlært bager og arbejdede efterfølgende 8 sommersæsoner i det gamle Konditori i Tivoli - dengang det eksisterede. Efterfølgende åbnede jeg mit eget special konditori, som dengang leverede kager til rigtigt mange store og små restauranter, hoteller, caféer, cateringfirmaer og selvfølgelig til private kunder. Jeg fremstillede alt lige fra små lagkager til 4 personer, til store bryllupskager til 200 personer.

Petit fours var også dengang en af de væsentligste konditoropgaver der skulle laves. Jeg har altid lagt stor vægt på en høj kvalitet i mit håndværk og arbejdet med de bedste råvarer. I de senere år har jeg specialiseret mig i at lave dejlige mindre kager og andre lækkerier uden at gå på kompromis med den højeste kvalitet. Du kan på mit website Petitfour.dk købe alle mine lækkerier, såsom Petit Fours, Macarons, Eclairs, fransk nougat, Choko Jordbær, cheese cakes, kransekager og flere andre lækkerier.

Åbningstider:

Jeg har 2 fysiske kage butikker - en på Frederiksberg, Pile Allé 21, Åbningstider: Torsdag: kl. 14.00 - 18.00 og Fredag: kl. 12.00 - 17.00(se kort og parkering her) og en i Roskilde, Ringstedgade 21C (i gården), Åbningstider: Torsdag/Fredag: kl. 12.00 - 17.00 se kort og parkering her, 4000 Roskilde - og her kan du købe alle min lækre kager.

Go´ fornøjelse :-)

Susanne Gervø

Petitfour.dk ApS tlf. 60573015
Pile Allé 21, 2000 Frederiksberg og Ringstedgade 21C (i gården) 4000 Roskilde
CVR-nr. 25531620
snabela (ikke klikbar)

Billig fondant

Se tips og gode råd.!
Hvorfor måleskeer..?

Petit four opskrifter

Lav selv lækre petit fours

Kageskabeloner

Lav selv flot kagepynt

Mere om kager